Essence Silky Touch Blush: Secret It-girl

by - 12.12.14

Tänäänpä kerron teille poskipunasta, jonka ongin I Love Me -messujen alelaarista muistaakseni eurolla tai parilla. Tämä on Essencen Silky Touch Blush -sarjaa, joka on ihan vakiokokoelmaa, mutta näköjään juuri tämä sävy on Essencen sivuilta jo poistunut, Kosmetik4lessiltä kuitenkin löytyy vielä. Itsellä tämä on ollut viime aikoina kovassa käytössä, joten ajattelin sitten esitellä teillekkin!


Silky Touch Blushit ovat nimensä mukaisesti silkinpehmeitä koostumukseltaan ja näillä saa joko luonnollista tai sitten vähän räikeämpää jälkeä. Secret It-girl on vähän korallihtavan oranssi, jossa on runsaasti kultaista glitteriä. Todella ihana varsinkin kesäaikaan! Pintakuviointina on tuollaisia ihan hauskoja "planeettakuvioita", joista tosin itselleni tulee ehkä hitusen halpa olo. Vaan noh, onhan tämä nyt tietysti siis halpa...


Meikkikuvat tästä otin eräänä kauniina päivänä, kun ulkona näkyi auringonvaloa! Innostuin kyseisestä ilmiöstä niin paljon, että tein sitten tosi fiksun päätöksen räpsiä fotot pelkällä päivänvalolla ikkunan vieressä ja joo, eihän se talviaurinko nyt oikein riittänyt kummoisiin kuviin, varsinkin kun meidän asuntoon ei suoraan aurinko edes mihinkään paista (kämpässä on hämärää myös kesäisin, joutuu valoja pitämään päällä). Mutta noh, tässä on siis luonnonvalossa napsittuja kuvia, toivottavasti näistä saa edes vähän osviittaa!



Itsehän olen tykkäillyt punasta ihan vaan tuon kultaglitterin takia, tuo minusta jotenkin tosi kivaa pientä ekstraa, vaikkei nyt iholla mitenkään kummoisesti näykkään. Talvisaikaan tämä saattaa olla ehkä vähän turhan lämmin, mutta kesälle ihan kiva valinta. Vaan kuten aiemmin sanoin, tämä taitaa olla poistunut sävy, joten kiirettä kannattaa pitää jos kolahti. Hintaa tuotteella on 2,45€,

Eikun oikein hauskaa iltaa kaikille!

Eilisen kalenterit

Tämän päivän kalenterit

PS. Eilisen kalentereista paljastui jälleen TBS:n sydänsaippua, tällä kertaa jouluompun tuoksuisena, ja w7:lta korallisen kimaltava huulipuna. Ihan kivoja molemmat, jouluomppuhan on aivan ihana (: Tänään tulikin sitten sarjaan jatkoa kimaltavan vartalovoiteen muodossa ja w7:n kalenterista tuli tuubillinen kirkasta ja HYVIN vetistä huulikiiltoa. Joo öh. Ei nyt todellakaan mennyt suosikkilistalle tuo kiilto, mutta kaipa se tulee joskus pois käyteltyä vaikkapa huulipunan päällä.

You May Also Like

0 kommenttia