Essence Mountain Calling - swatchit ja the Look

by - 18.12.14

Heippahei! Selitinkin jo tuolla kynsiblogin puolella, että työllistymisen takia vähentynyt vapaa-aika on valitettavasti vaikuttanut postaustahtiin, mutta katsotaan josko kuitenkin saisin illasta aina vähän nipistettyä (: Essencen Mountain Calling -alppilomateemakokoelma saapui hyppysiini maanantaina ja nyyh, kun en ole tähän mennessä sitä ehtinyt postata. Tässä nyt kuitenkin olisi!


Täytyy sanoa, että kokoelma ei julkaisuhetkellään aiheuttanut minussa oikein minkäänlaista mielenkiintoa, vähän tylsä ja ehkä itselle vieras aihepiirikin aiheutti sellaisen meh-olon. Kuitenkin nyt kun kamoja on päässyt hypistelemään ja ihastelemaan, olenkin KOVASTI tykästynyt näihin! Ha, niin se vaan mieli muuttuu.

Luomiväripaletti oli jo etukäteen ehkä kokoelman ainoa kiinnostava tuote omiin silmiini ja rakkaus roihahti kyllä ihan täysillä kun tämän käpäliini sain. Tässä on siis aivan mahtava tuollainen pop-up alppimökki! :D Miten hauska! Sävyjä on kuusi, kaksi koko silmän alueelle käytettävää (valkoinen ja nude), kaksi liikkuvalle luomelle (ruskea ja sininen) sekä kaksi ulkonurkkaan ja alaripsirajaan tarkoitettua (tummansininen ja -vihreä). Pohjasta löytyy meikkausohje, miten näillä saa the Lookin aikaan. Omassa lookissani en tosin tuota meikkiohjetta käyttänyt, mutta silti. Tosi pigmenttiset ja hyvälaatuiset värit, ei mitään pahaa sanottavaa. Tykkään!Kokoelman kajaaleista vain toinen, sinisävyinen Today Is Fun Day ilmestyi Kosmetik4lessille, joten se jäi sitten ainoakseni. Toinen puoli on tumman- ja toinen vaaleansininen, ihan kiva idea, mutta valitettavasti tuo tummansininen osa on aika kuraa. Jotenkin tosi tahmainen ja muruiksi menevä massa, en kauheasti välitä. Vaaleansininen taas on todella hyvä, joten kynästä on vähän vaikeaa sanoa mielipidettä :D Puolet on ookoo ja puolet ei!


Huulimeikit olivat kokoelmassa huulirasvoja, joista tilasin vain tuon värillisen, eli punaisen Let's Climb Mount Beautyn. Pakkauksessa lukee, että kyseessä on huulirasva josta tulee häivähdys väriä, mutta kyllä tuo on ihan täysi punainen sävy, eikä mikään häivähdys! Näyttää muuten epätasaisemmalta (salaman kanssa otetuissa) kuvissa, kuin livenä. Myöskään huulirasvasta tuo ei ihan oikeasti käy, sillä on sen verran ohut koostumukseltaan. Kiva niille, jotka tykkäävät tuubimuotoisista huulimeikeistä.


Vasemmalla huulirasva, oikealla poskipuna

Kasvomeikeistä valkoinen puuteri ei ilmestynyt K4L:lle ollenkaan, joten jouduin tyytymään vain tähän voidemaiseen poskipunaan. Ihanan pehmeä koostumus, mutta pigmenttiä saisi olla ehkä hitusen enemmän. Toki jos tarkoituksena olisi saada sellaiset ihan vähän pakkasenpuraisemat posket, niin mikä ettei, mutta väriä saa hinkata aika reilusti jos näkyvän lopputuloksen haluaa. Erittäin luonnollinen siis räikeästä ulkomuodostaan huolimatta!


Ekstroista tilasin sitten vielä molemmat, eli käsirasvan ja hauskat sukat (: Kumpaakaan en ole vielä testannut, mutta Essencen käsirasvat on kyllä ainakin ennen olleet aika kivoja ja uskon että lämpöisille ja pehmeille sukillekkin tulee vielä käyttöä!


Poskipunan erittäin maltillinen ilme


Lookissa olen käyttänyt luomiväripaletin valkoista kulmaluulla, sinistä liikkuvalla luomella ja vihreää luomivaossa sekä ulkonurkassa siiven muotoisesti, kajalkynän tummansinistä ylärajauksena ja vaaleansinistä alasisärajauksena vesirajassa sekä sitten tietysti poskipunaa ja huulirasvaa. Eikös olekkin freesi, talvinen ilme? Minusta vaan on alkanut viime aikoina tuntua, ettei minulle oikein sovi punainen huulimeikki :D Tekee jotenkin vanhaksi? Mies totesi, että onhan se nyt kiva huomata tämä miljoonan punaisen huulipunan ostamisen jälkeen. Niinpä.

Semmoinenpa siis tämä kokoelma! Loppuen lopuksi tykkäsin siis näistä, inhokkini oli varmasti tuo kajalkynän tummansininen pää, huipputuote ehdottomasti luomiväripaletti (: Ja sukat on minusta vaan niiiiin hauskat! Olen ihan onnellinen että tilasin tämän epäröinnistä huolimatta. Ja eikun seuraavaa kokoelmaa odottelemaan, se onkin sitten rakkausteemainen eli ehkä enemmän sitten omaa juttuani.

Oikein hauskaa illanjatkoa!


Swatchit W/:n luomiväristä sekä molemmista huulikiilloista

PS. Tässä kokoelmakuva kaikista tällä viikolla joulukalentereista ilmestyneistä tuotteista! TBS alkaa paljastua vaan yhä suuremmaksi pettymykseksi pesukukkineen ja W7:lta tulee mielenkiintoista settiä, nuo huulikiillot muuten on aikas hyvän tuntuisia kun äsken ne swatchailin! Positiivinen yllätys, ehdottomasti.

You May Also Like

2 kommenttia