Essence Effect Eye Pencil: Robo-Cop

by - 9.12.14

Onkos siellä ruudun takana ollut uteliaita Essence-faneja ihmettelemässä, että mitäs nämä uudet Effect-silmämeikkikynät tekevätkään? ;) Olen näitä tilaillut pitkin syksyä, mutta vasta nyt laitan tämän ensimmäisen esittelyyn. Ja jottei nyt ihan liian hurjiksi mennä, niin tämä ensimmäinen on aivan superturvallinen sävy, Robo-Cop, hopeisena heijasteleva musta.


Näissä Effect-kynissä ei nimestään huolimatta ole mitään varsinaisen erikoisia tai erilaisia efektejä, vaan kaikki ovat tasaisen metallisia. Ihan yleisesti voin sanoa, että pigmentti näissä on huikea ja kynä on erittäin pehmeä ja liukuu hyvin iholla, ei tarvitse todellakaan kummoista kosketusta olla. Swatchasin tuota Robo-Copia kädelleni äsken, eikä lähde pienen asettumisajan jälkeen kyllä edes hinkkaamalla mihinkään, eli pitää lupauksensa pitkäkestoisuudesta. Vedenkestäviä nämä eivät kuitenkaan ole.


Tilasin Robo-Copin, sillä luulin sen olevan metallinen tumma harmaa, jolle minulla olisi ollut kysyntää muuten aika täydessä silmämeikkikynäpurkissani. Mutta joo, ehkä olisi kannattanut googlettaa swatch ensin, sillä ihan mustahan tämä on, joskin sillä hopeanhohtoisella twistillä. Jos siis värikkäät silmänrajaukset pelottaa tai et muuten vaan halua luopua turvamustasta ja jotain jännää olisi saatava esimerkiksi juhliin tai jouluksi, niin tässä on muuten aikas kiva vaihtoehto!Meikissä olen käyttänyt tätä pinkin luomivärin kanssa, taitaapa peräti olla Viva la Divan Pink Glitter kyseessä. Kajaalina en kynää käyttäisi, mutta kyllä tällä aika rouheat rock-rajaukset saa! :D Huulimeikistä en ole aivan varma, mutta veikkaisin Markwinsin Minni Hiiri -huulikiiltosetin kirkkainta sävyä.

Eihän tämä todellakaan ole hinnalla pilattu, surkeat kaksi euroa K4L:llä, että jos nyt yhtään alkoi sydämessä tuntumaan sykintää tälle, niin eikun ostoskoriin vaan :D Itse olen ainakin tykkäillyt! Toivottavasti saisin pihalle myös niitä muita Effect-kyniä, ne kyllä tosiaan ovat niin pigmenttisiä että oikein henkeä salpaa. Täysin postaamisen arvoisia!

Oikein hauskaa tiistai-iltaa kaikille (:


PS. Joulukalentereista tuli kaksi taas-tuotetta, eli mansikantuoksuinen käsivoide (ei sillä etten tykkäisi mansikasta, mutkun ei kovin jouluista...) ja purkillinen w7:n glitteriä. Aikas kivaa glitteriä kyllä, taidan tekaista sillä tänään kynnet!

You May Also Like

0 kommenttia