Joulunajan saalista

by - 29.12.14

Heippa! Joululoma meni kivasti, kiitos vaan kysymästä :D Reissusta palailtiin eilen ja tänään olin jo töissä, joten arkeen on todellakin palattu. Tulin tänään esittelemään näitä monen viikon ajalta kerääntyneitä ostoksia, näitä lojuu kämpässä siellä täällä, joten ihan pikainen katsaus vain siihen, mitä blogissa on tulossa. Ei swatcheja, kun tätä tavaraa on taas näin turkasesti.


Tässä kuvassa on heti alkuun monen viikon takaisia tulokkaita, IHANAT uudet palettini Vice 3 ja Chocolate Bar, ah, aiiiivan ihania ja kauniita (: Vicea olen kokeillut ensimmäistä kertaa tänään, joten eiköhän tästäkin postausta saada pian ilmoille. Avonilta tuli tilattua sininen ripsari, pari huulituotetta sekä pari silmänrajauskynää ja tuubit ovat putelit shampoota sekä hoitoainetta, toinen sittarin alelaarista kaivettu ja toinen Sokokselta täydellä hinnalla hankittu.


Juuri ennen lähtöä viime maanantaina kotiin tupsahti paketti USAsta, elikkäs ihanaiset Nyxin Macaron Lippieni! Aaaaa, 12 kpl ihania, kermaisia väri-ilotteluputkiloita <3 Näillä tulee kyllä päheät huulet! Orange Blossom lähti mukaani reissuun ja käytinkin sitä ahkerasti joka päivä.


Joulun tuoksusaalis onkin ihan valtaisa. Pitkään toivomani Thierry Muglerin Angel EdP:n sain jo ennen lähtöä ja joulupaketeista paljastui noita Kicksin alennusjoulukalenterissa olleita julkkistuoksuja: Katy Perryä, Beyoncea sekä Nicki Minajia. Marc Jacobsin Honeyn sekä Carolina Herreran 212 Vip Rose -tuoksun lahjapakkauksen löysin Kicksin aleista puoleen hintaan. Oujee! Kuvassa on myös ennen joulua Glitteristä ostamani Victorias Secretin vartalotuoksu, ensimmäiseni ja TODELLA herkku!


Joulukalentereista tuli jouluaattoa lähempänä yllättävän kivoja asioita! TBS:n kalenterissa ihastusta herätti luomivärisivellin ja pikkupullo White Musk -tuoksua, W7:ssa taas oli sitten piilossa pari minilakkaa, muikean pinkki minihuulipuna sekä täysikokoinen ripsari. Aikas jees, tosin ripsareita on kyllä ihan turkasesti liikaa varastossa :D


Ja lopuksi vielä muutama hassu satunnainen tassuihin tarttunut tuote. Äidiltä sain joululahjaksi kookosmaidon tuoksuisen Eos-huulirasvan, YSL:n voidemainen poskipuna ja Isadoran huulikiiltokynä löytyivät sitten Kicksin alepöydistä (:

Semmoisia siis täällä! Toivottavasti teillä muilla oli yhtä kosmetiikkainen joulu, valitettavasti en ehtinyt lukea reissussa blogeja yhtään joten olen nyt kaikesta ihan out :D Mutta tästä taas uuteen lentoon! Pääsenpähän siivoamaan vihdoinkin nämä kaikki uutuudet paikoilleen...

Hauskaa illanjatkoa!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Hih (: Sääli kun en ehtinyt ottaa kuvia siitä Orange Blossomista. Mutta tulossa varmasti on!

      Poista
  2. Oi Chocolate bar, se on ihana. En oo muuta käyttänytkään joulun jälkeen vaikka saman merkin Everything nice-jättipaletinkin sain joulua ennen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, Everything Nice! (: Toivottavasti mulle ei tule samanlaista hurahdusta, jäis niin paljon muita meikkejä sitten käyttämättä! :D En ole ehtinyt vielä joulutohinassa edes testata tuota.

      Poista