NYX Liquid Suede -setti nro 05 (+ostoksia)

by - 12.2.17

Ihanaa sunnuntaita! Tänään vilkaistaan Nyxin Liquid Suede -settiä, jonka ostin jo ennen joulua paikalliselta Sokkarilta :) Setissä on mukana kolme kappaletta Liquid Suede -nestemäisiä huulipunia, joskin kolmannen (murretun oranssin värisen) myin eteenpäin. Nämä kaksi aivan ihanaa sävyä jäivät kuitenkin minulle!



Liquid Suedesta sen verran, että nämähän ovat suht uusia ainakin Suomen markkinoilla, joskin onhan näitä jo paljonkin nähty. Itsekkin omistan aika monta sävyä, mutta nämä kaksi eivät tosiaan ole ainakaan vielä tulleet irtonaisina myyntiin ja ei mitään tietoa, tulevatko ollenkaan. Liquid Suede on koostumuksena ei-ihan-mattainen, mutta hyvin lähelle. Levittyy todella helposti, mutta kuivuu äkkiä. Aplikaattori on tarkka, mutta kyllä näiden kanssa jonkinlainen rajaus tai siistintä kannattaa jälkikäteen tehdä parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Run the World, Industrial Paradise

Nämä kaksi sävyä ovat upea kirkas ametistilila Run the World sekä vielä kauniimpi ja erikoisempi pastellilaventeli Industrial Paradise. Omilla huulillani sävy meni kuitenkin aika reilusti siniseen ja näytti siis lähinnä vaaleansiniseltä. Tiedän, että nämä eivät välttämättä kaikkia houkuta, mutta meikä rakastaa kaikkia vähän erikoisempia sävyjä ja siksi nämä onkin niin <3

Run the World
Industrial Paradise

Settiä myytiin ainakin Sokoksilla joulun alla, mutta sen koommin en ole tätä kivijalkakaupassa nähnyt. Eleveniltä ja Cocopandalta ainakin saa, hintaa on vähän vajaa 18e kolmesta huulipunasta, joka tekee sen 6e per laaki. Ei nyt mikään ihan hirveä hinta. Ja pysyvyyshän näillä on ihan uskomaton, että kovin nopeasti eivät kulukkaan :D Linkit puhtaasti teidän iloksi, en hyödy niistä mitään.

Settejä oli muissakin väreissä, mutta ne oli omaan silmään vähän turhan peruskauraa. Mikäli tykkää ja käyttää vähän erilaisempia sävyjä ja nestemäiset huulipunat on lähellä sydäntä, ei tästä setistä tai Nyxin Liquid Suedeista ole mitään pahaa sanottavaa :) Suosittelen!


Ja jottei liian lyhyt postaus tulisi, tässä vielä ostoksia jälleen viimeisen parin viikon ajalta. Ihan ensimmäisenä ilouutisia teillekkin, eli tässä välissä olen saanut kaksi satsia lisää Colourpoppeja! :D Wuhuu! Ai mitä, joko alkaa piisata? Ei kai nyt vielä. Heillä oli tosiaan Final Sale monista tuotteista käynnissä ja otin sieltä aika paljon poistotuotteita kärryyn.


Lisäksi aikaisemmin tilailtiin Taikan kanssa heidän uusia pressed-luomivärisävyjä eli ns. perinteisiä puuteriluomivärejä. Meidän toimituksessa kesti kyllä ihan törkeän kauan! Oli ilmeisesti vähän ruuhkaa :D Tilasin molemmat valmispaletit sekä muutaman irtosävyn, joiden kaveriksi tuli vielä tuollainen palettikehikko. Sain nuo omat napit laitettua siihen tosi nätisti. On muuten hyvälaatuinen ilmaislahjaksi, ajattelin että se on joku ihan pilipali mutta tosi tukeva ja jämäkän oloinen!


Sokokselta tuli ostettua toissaviikolla uusia puhdistusaineita siveltimille, nestemäistä puhdistusmaton kaveriksi ja kiinteä saippuapala meikkimunia putsaamaan. Esimerkiksi Diorin meikkimunasta en saa meikkivoidetta irti millään muulla, kokeiltu on!


Kävin eilen tekemässä tarveharkintoja Carlsonilla, puuteripaperit ja aluslakka alkoi olla lopussa. Lisäksi tassuun tarttui Catricen uusi Ombre-huulipuna. Paljon oli muitakin heidän uutuuksia siellä, mutta sävyt olivat sen verran moneen kertaan nähtyjä etten jaksanut oikein innostua mistään. Tuo nyt oli sentään sellainen ihan jännä keksintö. Siinä on siis kaksi eri sävyä yhdessä puikossa ja tarkoituksena saada ombre-huulet yhdellä levityksellä :D Saa nähdä miten käy.


Ja herätealeostoksia paikallisesta sittarista, carambola-käsisaippua oli ideana niin jännä että kiinnosti. Glissin itselämpenevä (!?) hoitoaine oli myös aika jännä, pakkohan näitä jännyyksiä on kokeilla! :D Saa nähdä kärähtääkö päänahka. Maybellinen huulikynä oli poistotuote, näitä aina tarvitsee.

Semmoinen sunnuntai tänään, oikein ihanaa illanjatkoa teille :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Ihania ostoksia, etenkin Colourpopin :D
    Itsellä kanssa muutama erikoisempi NYXin Liquid Suede ja tykkään kyllä, eivät kuivata huulia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos :D Jep, nää on kyllä sieltä huuliystävällisemmästä päästä jos haluaa tämmösiä vähän mattasempia. Mut ei nää myöskään ole läheskään niin mattoja kun esim. Colourpopin punat.

      Poista
  2. Katoin itekki sittarissa viimex noita gunry käsisaippuoita kiehto se ananas =) ehkä käyn hakeen joku päivä (mulla oli se polka ja piparkakku joulun aikaan ja vähän sen jälkeenki aika vaisu tuoksu niissä )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oisin kans halunnut sen polkan mutta sitä ei ainakaan meidän kaupoissa ollut :( Toivottavasti toi nyt edes vähän tuoksuisi joltain :D Olipahan kuitenkin halpa!

      Poista