Catrice Highlighting Pebbles

by - 5.2.17

Mukavaa sunnuntai-iltapäivää kaikille! Toivottavasti en ole liian myöhässä tämänpäiväisen tuotteen kanssa, koska nämä Catricen limited edition -tuotteet tuntuvat häviävän saman tien kaupoista. Tänään vilkaistaan siis tätä heidän Victorian Poetry -kokoelmaan kuulunutta korostushelmipurkkia, joka kulkee nimellä Queen Victoria Is Amused :D


No hei, pakko myöntää, onhan tämä nyt aivan supernätti. Victorian Poetry on saanut inspiraationsa, yllätys, viktoriaanisesta ajasta ja koristelut on kyllä aivan omaa luokkaansa. Pebblet tai helmet itsessään ovat persikan ja norsunluun värisiä, mutta niitä on loppuen lopuksi purkissa aika vähän. Ei sillä että varmaan itse saisin tätä koskaan käytettyä... Kannen ja helmien välissä on onneksi pieni muovinen välikansi, ettei koko homma leviä pitkin ja poikin.


Mitään kauhean voimakasta shimmeriä tai glitteriä nämä eivät sisällä, swatchkuvaan olen hinkannut molemmilla sävyillä yhtä helmeä suoraan ihoon. Sudilla levitettynä hohto on todella maltillista. Vähän on yritetty jotain tuoksuakin näihin lisätä, mutta ei mitään voimakasta. Semmoinen makea vanilliininen meikin tuoksu.

Vasemmalla lähes huomaamattomasti sävyä vaaleasta helmestä, oikealla persikkaisesta.

Esimerkkimeikissä olen käyttänyt näitä poskipäille, leualle, nenän päälle sekä otsan keskiosaan. Minulla on muutenkin rasvoittuva T-alue joten ihan hirveästi eroa siellä ei näy normaaliin "hehkuun", mutta esim. poskista huomaa selkeästi että jotain on lisätty. Niinkuin tuossa aiemmin sanoin, hyvin maltillinen ja luonnollinen lopputulos.



Oikeastaan minusta näiden helmien vahvuus on enemmänkin niiden söpö ulkonäkö kuin itse tuote :D Voihan tätä todellakin käyttää esim. koko kasvoille tuomaan hehkua, itse käytän kaikkia näitä helmituotteita tosiaan enemmän highlighterina (kun sitä kuultoa löytyy naamasta omasta takaa). Catrice on hieman hintavampi kuin sisarbrändinsä Essence ja hintaakin pebbleillä on noin neljä ja puoli euroa (joka ei kyllä siltikään ole juuri mitään). Jos ulkoasu nappaa ja ehdottomasti tämä kaunotar pitää kokoelmiin saada, napatkaa mukaan jos jostain vielä löytyy. Vaikka ei löydykkään, ainakaan minusta mitään kovin spesiaalia ei ole menetetty.

Mahtavaa illanjatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Mie olisin tämän halunnut, mutta tein viikko sitten tilauksen ja olihan se jo myyty loppuun :( Tilasin sitten sen Illuminating Primerin, kun sekin oli nätti! :D

    Ihan hillitön kasa tullut Catricelta uutuuksia (joitain oli Carlsonillakin esim. se tyynymäinen eyeliner sekä ombre -huulijutut). Kiinnostaisi nuo Lip Cushionit :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, se illuminating primer oli tosiaan aika kiva kans! Mutta mulla on kyllä niin älyttömästi primereita etten lähteny asioikseen tilaamaan ja nyt sekin on ilmeisesti loppu... :D Saa nähdä missä noihin Catricen uutuuksiin parhaiten törmäisi.

      Poista