Lokakuun loppuneet

by - 3.11.16

Helouhelouhelou! Otetaan tähän väliin pikaisesti lokakuun loppuneet tuotteet, joita tuntui olevan ihan tsiljoonasti :D Jatkuvasti sai olla heittämässä jotain pois ja uutta tilalle! Ei sillä, että pistäisin pahakseni. Osa tuotteista oli myös aika pienikokoisia.


Eniten loppui ihonhoitotuotteita. Davvin Smoothing Eye Serumin sain viime vuonna I Love Me -messujen yhteydessä. Oli ohutta, mutta pärjäsin silti yksinomaan tämän voimalla! Kertoo jotain kosteutustehoista. Ihana vadelman tuoksu. Valitettavasti tätä päätyi minulla aina jotenkin silmiin ja alkoi kirvelemään. Joka ikinen kerta! :( Harmi, mutta en aio jatkaa tämän kanssa.

Cienin Aftersun Lotion on valehtelematta varmaan neljä vuotta vanha. En ota tieten tahtoen aurinkoa, joten kuluu tuota aftersunia aika vähän kesässä... Ei ollut mennyt miksikään, joten uskalsin käyttää pois lopulta vartalovoiteena. Ihana aprikoosin tuoksu! On vaan sen verran jättipurkki, että en enää vastaavaa ostaisi :D

Favoran hoitava käsivoide on tullut muistaakseni Livboxista. Hajuton, mauton, vähän tylsä tuote. Hyvin kuitenkin kosteutti, mutta kaipaan tassurasvaltani vähän enemmän myös fiilistä.

Kate Mossin Vintage -suihkugeeli on myös useamman vuoden vanha. Tuli jossain joulupakkauksessa jossa oli tuoksu sekä tämä. Vintage on aika erikoinen, aikanaan hyvinkin paljon erilaisia mielipiteitä aiheuttava tapaus! Sääli että on kaiketi lopetettu, itsellä on vielä tosiaan EdT:tä jäljellä ja tykkään.

L'orealin SkinPerfection Advanced Correction Serum on jo tuttua tavaraa, taisi olla jo toinen pullo. Käytän edelleen Lorkun päivä- ja yövoidetta, joten ostin niiden kaveriksi tätä vielä uuden pullon. Ihan jees tavaraa suht edullisesti! Taitaa maksaa sellaisen 14-16 euroa, joka on seerumiksi aika pilkkahinta.

GlamGlow Thirstymud -naamiota loppui toinen Livboxista saatu näytetuubi. Ihanan pehmeää ja teki myös ihon ihanan pehmeäksi. Voisin ostaa, jos iho olisi kovasti kosteutuksen tarpeessa.

Essencen love.joy.care -huuliöljyn käytin äkkiä loppuun, kun kirsikanmakuinen versio pilaantui. Tästä on korkki aivan risana, aivan kuten siitä toisestakin. Oli aika kevyt kosteuttaja, häipyi nopeasti huulilta ja paljon sai lisäillä. Tuoksussa oli ehkä hitusen jotain aprikoosimaista, mutta en nyt ihan sanoisi että aprikoosi... En ostaisi tätä enää.

Blistexin Medilip -huulivoide oli käypää tavaraa, kun sain allergisen reaktion mausteista. Meni jotenkin silti pilalle ja alkoi maistua oudolle. Käytin kuitenkin loppuun. Vähän tylsä, en taida ostaa enää. En myöskään suosittele jos huulet on kovin höpönä, tässä on nimittäin viilentävä tunne :D


Sitten on hiustuotteita. Pantenen Advanced Keratin Repair -sarjaa minulla oli koko setti, mutta shampoo ja hoitoaine loppuivat ajat sitten. Jäljelle jäi vaan tämä naamio. Tuoksui ihan kivalta, jotenkin jännältä, en yhtään osaa kuvailla. Paksuhkon kermaisen makean puisen mantelinen tai jotain? Tehot ei kuitenkaan riittäneet, hiukset oli yleensä päältä aika pörröiset käyttöä seuraavana päivänä eli ei eroa normaaliin.

Bangerheadin Fresh Me Up! -kuivashampoota on tullut Livboxista ainakin. Aika perustuoksu, mutta tuntuu että tämän kanssa hiukset jää aika likaisiksi tai sitten pitäisi suihkuttaa aika helkkaristi. Minulla on tätä vielä kaksi pienempää pulloa, mutta niiden jälkeen en taida tätä hankkia enää.

Doven Split Ends Rescue -jätettävä hoitoaine oli tuhannenmoinen ikuisuustuote, aloitin käytön jo edellisessä asunnossa ja muutostakin on jo yli puoli vuotta. Aika ohutta ja kuten voitte arvata, ei tehnyt kaksihaaraisten eteen juuri mitään. Taitaa olla lopetettu tuotekin, en ihmettele.


Puhdistustuotteita meni myöskin kolme. Simplen Kind to Eyes -silmämeikinpoistolaput oli omaan arkikäyttööni liian karkeita ja meinasivat tehdä silmänympärysihosta silppua. Käytin loppuun swatchinpoistolappuina, kunnes kuivuivat kokonaan. Ei enää näitä.

I Love... Whipped Sugar Scrub Pink Marshmallow oli lahja ystävältä ja aivan ihanan tuoksuinen! Ihanan teollinen karkkihattara. Koostumus oli jännä, vähän kumisen kermavaahtomainen :D Mieli tekisi kokeilla myös sitä sitruunaista versiota.

Lushin Nightwing -suihkujelly oli viime vuoden Halloweenkokoelmassa ja voi hitsit kun jostain syystä tykkään lepakoista, oli ihan pakko hankkia. Kutsuin tätä lepakkolöllykäksi :D Kiva kolan tuoksu, mutta koko turkasen kylppäri oli ihan sinisessä värissä tämän jäljiltä. Tosi pitkäikäinen tosin, joten rahoilleen saa kyllä vastinetta. En välttämättä silti ostaisi enää, vaikka mieli tekisi.


Meikkituotteita vain pari. Konadin Niju Girl -BB-voiteen sain ostosten yhteydessä muistaakseni parisen vuotta sitten I Love Me -messuilta. Käyttelin nyt pois. Väri oli ihan napakymppi omalle iholleni, mutta meistä ei kyllä tullut kavereita. Ohjeessa sanotaan, että tämä tulisi normaalin ihonhoidon päälle vaikka eikö BB:n idea ole käydä naamavoiteesta myös? Lisäksi ei toiminut yhtään, jos alla oli rasvaa koska jäi rullailemaan ja kamalan rasvaisen näköiseksi. Siedettävä, jos ei rasvaillut naamaa aamulla. Väittää olevansa non-oily ja "Teen's BB" mutta en usko että käy kovin rasvaiselle saatikka teini-iholle.

Avonin Makeup Setting Sprayn sain second handina. Kaipa tämä ihan jees oli, ainakin naaman freesaukseen puuteroinnin jäljiltä jos ei muuten. En oikein huomannut, että olisi auttanut meikin kestossa.


Ja ainoana kynsituotteena vuosia vanha kynsinauhaveitsi, joka on hajonnut jo ajat sitten ja uudenkin olen ostanut, mutta sain aikaiseksi heittää roskiin vasta nyt.

Eikun pimeää marraskuuta kohti!

Ihanaa illanjatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Mie en ole oikein osannut käyttää tuota I Love... -kuorintaa. Pesukukassa se ei kestä ja kun levittää käsin, niin ei tapahdu mitään muuta kuin se, että lässähtää iholta lattialle :D Ainoa hyvä puoli on tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä jännä koostumus kun se pysyi sellaisena paakkuisena koko ajan :D Mutta ei se menoa haitannut, ihan käsin mä sitä hieroin niin kauan että kaikki oli liuennut.

      Poista