Marraskuun Livbox

by - 13.11.16

Marraskuista sunnuntaita! Tuttuun tapaan musta boksi ilmestyi kätösiini maanantaina ja tässä jälleen kerran pari painavaa sanaa sisällöstä :) Teemana oli marraskuulle aika perinteisesti Korkkarit kattoon elikkäs juhlakauteen valmistautuminen. Boksi sisälsi viisi tuotetta joista kaksi täysikokoista ja kolme ihan reilua näytettä. Lisäksi mukana tuli vielä näyte Flower by Kenzo -tuoksusta ja jokin Atkins-välipala o.Ô Se kyllä upposi parempiin suihin kun nälkäisenä tulee kotiin iltavuorosta.Kasvotuotteita oli kolme. Lumenen Valo-silmänympärysvoide on tosi jees, uudistunut Lumene kiinnostaakin jonkin verran enkä ole tätä kokeillut aikaisemmin :) Ihan täysikokoinen tuote. Korresin White Tea -puhdistusgeeli on myös ihan mielenkiintoinen. Tykkään puhdistusgeeleistä ylipäätään ja tässä ainakin luvataan yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Sosarin Sacred Forest Peat Mask -turvenaamio tulee myös käyttöön, häpeäkseni voin tunnustaa etten ikinä ole turvenaamioita käyttänyt. Tuleepahan sekin testattua. Merkki ei kyllä ole yhtään tuttu. Kaksi jälkimmäistä näytekokoja.


Tuoksuja ja meikkejä, meikän lemppareita. Flower by Kenzo on meikältä aina jäänyt jotenkin tuoksukaupoilla huomiotta, mutta nyt kun pääsin sitä kunnolla haistelemaan, olen aivan ihastunut :) Menee ostoslistalle ensi kevääksi. Dermosililta huulikiilto sävyssä Carnival Pink, meikeille aina peukkua vaikka tuubihuulikiillot ei ihan hirveästi innostakkaan. En tiedä oliko sävyissä paljon vaihtelua, mutta tuommoinen punaiseen menevä pinkki on aika perus.


Ja vielä viimeisenä Schwarzkopfin Got2B Glued -hiuslakka. Tämä on mulle tuttua tavaraa, omistin vuosia sitten täysikokoisen pullon joka kesti oikesti IKUISUUDEN. Täysikokoinen pullohan on aivan valtava leka :D Hyvää lakkaa silti ja muistaakseni tässä oli ihan kiva sitruksinen tuoksukin, joten otan mielelläni tämän vaatimattomamman kokoisen purkin vastaan.

Tämän boksin piti olla sellainen oh wow -tyyppinen hyvittelyboksi edellisen kuukauden draaman jälkeen ja ihan kivahan tämä olikin! Valitettavasti ainakaan itselleni ei tullut mitään ihan hirveää innostumisoloa tästä, mutta ehkä joku muu sai fiiliksiä näistä tuotteista :) Ei silti yhtään hassumpi loota, kaikki tulee vielä käyttöönkin, mikä on aina bonusta.

Oikein kivaa sunnuntain jatkoa!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Mä kirjoittelin omaan blogiini Alluren boxista, joka tosin on hieman kalliimpi kuin Livbox. Olin iloinen, kun viime kuun boxi jäi tilaamatta, ja arvelin tämän kuun boxin paikkaavan asiaa (niinkuin kävikin). Ehkä kuitenkin vaihdan täysin Allureen, sillä sen mukana tulee kunnon tavaraa, tai sitten IPSYn beauty bagiin, joka ei sekään le huono. Molemmista siis lisää blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä kattelinkin! :) Taitaa tosiaan olla niin että ulkomaisista bokseista tulee vaan parempaa kamaa, vaikka kuinka sitä haluaisi kotimaista tukea. Harmi.

      Poista