Colourpop x KathleenLights Where the Night Is

by - 28.11.16

Heippahei ja maanantaita! Tänään vilkaistaan ihka ensimmäistä kertaa meikän blogissa näihin amerikantuliaisiin eli Colourpoppeihin! Colourpop oli pitkään sellainen herkku, jota ei meille Eurooppaan herkästi saatukkaan, mutta kun firma aloitti kansainvälisen postituksen, alkoi tätä merkkiä valua meikäläiselle ihan suorastaan jonona paketti paketin perään. Mikä näissä nyt sitten on niin ihmeellistä? Vastaus on uskomattoman hyvä hinta-laatu-suhde ja laaja valikoima erilaisia värejä ja koostumuksia. Tässä on ihan vasta ensimaistiainen!


Tänään keskiössä on siis tämä luomivärisetti, KathleenLightsin kanssa yhteistyössä tehty nelikko nimeltä Where the Night Is. Kivittäkää vaan, mutta kyseinen neitokainen ei ole meikälle tuttu, vaan eipä se estä näistä nauttimasta! Käsittääkseni on kauneustubettaja/instagram-julkkis. Colourpop on tehnyt useampiakin näitä vloggaaja-yhteistöitä ihan säännöllisesti.


Tässä setissä on siis neljä yksittäispakattua luomiväriä. Sen verran Colourpopin luomiväreistä, että ovat pakkauksessaan aavistuksen voidemaisia, eli korkki on pidettävä tiukasti kiinni tai kuivuvat. Lisäksi näitä on minusta ihan turha yrittää räpeltää luomelle siveltimellä, koska tarttuvat niihin huonosti. Suosiolla säästää hermoja, kun käyttää sormea tai omaa suosikkia vaahtopääaplikaattoria. Käyttäytyvät kuitenkin luomella kuten puuterimaiset värit, eivät ole missään nimessä tahmaisia ja häivytyskin on helppoa. Itse tykkään näistä, mutta tiedän että kaikki eivät tästä koostumuksesta välitä.

Porter, Weenie, Midnight, Telepathy

No sitten niihin sävyihin! Olen tehnyt jokaisella napilla silmämeikin käyttäen ainoastaan kulloinkin yhtä sävyä. Aloitetaan vaikka tästä iiiiiiihanasta ruusukultaisesta sävystä nimeltä Weenie. Valitettavasti meikäläisen Weenie oli vähän ottanut osumaa kuljetuksessa, mutta lievästä voidemaisuudesta johtuen massa oli revennyt eikä suinkaan mennyt murusiksi, jes! :D Eli ihan käyttökelpoista tavaraa. Meikkikuva on otettu aamuauringossa.
Sitten on omasta mielestäni kokoelman ehdoton helmi, Telepathy. Niin kultainen että silmiin sattuu! Tämä oli luomella hitusen läpikuultavampi kuin ajattelin, mutta ei yhtään hassumpi. Muistuttaa ehkä hitusen Sugarpillin Money Makeria, vaikkakin Money Maker on selkeästi vielä hieman vihreämpi. Tästä ei kahta sanaa, UPEA.
Hyvät naiset ja herrat, tässä luomivärissä on sitä ihan aitoa glitteriä! Syksyinen tumma marjanpunainen Porter. Hieman erikoisempi sävy, vaikkakin tänä syksynä punaiset silmämeikit taisi olla aika muodissa :) Tästä silmämeikistä tykkään ehdottomasti eniten.
Ja viimeisenä maanläheisin kaikista neljästä, vihertävänruskea Midnight, hyvin glitterinen tapaus tämäkin. Vaikka onkin maanläheinen, tässä ei ole oikeastaan mitään neutraalia, sillä kimaltaa muiden tapaan kuin diskopallo. Syksyinen sävy myös.
Mitäpä tästä sen enempää jauhamaan, minusta aivan megaihana setti :) Löytyy tummaa ja vaaleampaa, glitteriä ja metallia. Mitään rauhallista ja neutraalia ei ole, vaikkakin Weenie on vähän sinne päin. KathleenLightsilla on myös toinen yhteistyösetti jonka nimi on Where the Light Is ja siinä taas on enemmän sitten niitä perussävyjä, tämä on selkeästi tehty iltakäyttöön. Rohkeita sävyjä mimmille, joka haluaa erottua silmämeikillään! Kaikki napit ovat ostettavissa myös erikseen, jos ei kaikille neljälle löydä käyttöä.

Ihanaa illanjatkoa!

PS. Where the Night Is -setti on tällä hetkellä Colourpopin sivuilla alennuksessa 14,40$ :) Maksu onnistuu luottokortilla ja Paypalilla, jota itse käytän. Toimitus on yleensä parin viikon luokkaa ja Suomen päässä joutuu aika lailla satavarmasti maksamaan tietysti vielä alvit tullille. Yhden kerran olivat jättäneet lähettämättä yhden tilaamani tuotteen ja laittoivat sen postissa perään, eli loistava asiakaspalvelu myös! Postikulut tällä hetkellä yli 50$ tilauksissa ilmaiset, muuten 9,90$ Suomeen (voimassa tämän vuoden loppuun asti).

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Mie tätä Colourpopin sivuilla pyörittelin, mutta en sittenkään ostanut :D Kiva, että olet laittanut jokaisesta in action swatchit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! No nyt ois ihan alessakin :D Joo mä ajattelin että parhaitenhan nää meikkikuvissa tulee näkyviin! Kiva kun kelpaa :)

   Poista
 2. Munleppari on Porter. Ihku<3
  Olen lukenut monista blogeista, että ColorPopin luomivärit on parasta levittää sormin. Mulle ei ole vielä täysin auennut, että mikä siinä on, ettei sivellin käy levittämiseen. Värit voi kuitenkin häivyttää siveltimellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :D Porter on kyllä tosi kiva, vähän erilainen!

   Näissä on tosiaan se ongelma, ettei väri yksinkertaisesti tartu siveltimeen kovin hyvin. Tottakai jotain tarttuu, mutta niin vähän, ettei itsellä ainakaan kärsivällisyys riitä. En tiedä sitten onko synteettisillä ja luonnonharjaksisilla eroa, en ole kiinnittänyt siihen huomiota. Häivyttyvät joo kyllä tosi nätisti siveltimelläkin, koska sitten luomella jo ollessaan muuttuvat puuterisiksi :)

   Poista