Essence Me & My Umbrella -kokoelmantynkää

by - 6.11.16

Sunnuntai-iltaa kaikille! Tänä jo talvisena päivänä vilkaistaan Essencen Me & My Umbrella -syyskokoelmaa. Valitettavasti tämä on aika tynkäesitys, koska Kosmetik4lessiltä puuttui/oli loppunut muutamia tuotteita ja loput eivät sitten vaan olleet minulle käyttökelpoisia. Loppuen lopulta sain haalittua vain ja ainoastaan kolme tuotetta. Teemana oli siis perinteiseen tapaan syksy ja väritys oli sen mukaista: on sadekuviota, harmaata, mustat pakkaukset ja märkyysteemaisia tuotteita :D


Koko kokoelmaan kuului kaksi luomivärimonoa, kaksi erisävyistä kulmakarvantuuhentajaa (?), kaksi mattahuulipunaa, väritön wet look -huulikiilto, poskipuna, korostus ja varjostus -duo, varjostussivellin, neljä kynsilakkaa, kynsisabluunoita, wet look -päälyslakka sekä käsidesi. Näistä kaikista itselleni päätyi vaan toinen huulipunista, sivellin sekä korostusvarjostuskynät.

Huulipunasta. Hylsy ainakin on kiva, huomatkaa sadeteemaiset kaiverrukset :) Sävy on tumma verenpunainen, aika perinteinen syyssävy mitä meikäläiselläkin on useampi kokoelmissa. Tämän pitäisi olla Essencen mukaan mattapuna, mutta minusta ei kovin matta, swatchissakin näkyy ihan selkeästi kiiltoa. Laadultaan ei ehkä ihan merkin parhaimmistoa, sillä esimerkkikuvastakin näkyy että tämä on kulunut huulten keskeltä, vaikka hyvin nopeasti otankin kuvat meikkaamisen jälkeen. Olisi ollut hauska testata myös kokoelman marjapuurosävyä, mutta sanoisin että parempiakin tummanpunaisia mattapunia löytyy.
Korostus & varjostus -minikynät on aika hauska idea ja pakkaushan on tosi söpö heittää vaikka johonkin lahjapakettiin. Massa on pehmeää ja liukuu helposti iholla. Erityisesti tuo korostussävy on erittäin käyttökelpoinen! Varjostuspuoli on sitten ehkä vähän turhan lämmin/oranssinen toimiakseen varsinaisesti varjostuksena, mutta esimerkiksi aurinkopuuterin korvikkeena? Itse tykkään käyttää näitä siten, että piirtelen kynillä rakseja naamaan ja häivyttelen sitten sormin/siveltimellä, mikä nyt milloinkin on fiilis. Korostussävy on aika vaniljainen, mutta kimallusta löytyy, jos siis sellaisesta tykkää. Valitettavasti jos oikein haluaa näkyvän lopputuloksen kummallakaan, saa aika paljon kerrostaa, varsinkin varjostus tuntuu häviävän?Ja viimeisenä tämä sivellin, joka ehkä näistä kolmesta paras tuote minusta :D Jämäkkä, viistoon leikattu ja litteä, käy vallan mainiosti varjostuksiin ja esimerkiksi häivyttelemään tuota voidemaista kynää. Pari hassua irtokarvaa on jättänyt naamaan, mutta sallittakoon se parin euron siveltimelle. Tätä voin lämmöllä kyllä suositella!

Meikkikuvissa olen käyttänyt kaikkia kolmea tuotetta. Varjostukset/korostukset jäi aika huomaamattomiksi, koska en vaan jaksanut kerrostaa älyttömällä vimmalla.Että semmoset. Jos jostain tuon poskipunan ja toisen huulipunan löytäisin, saattaisin vielä kokoelmiini napata :) En kuitenkaan jaksa metsästämällä metsästää, koska eivät nyt sentään niiiiin spesiaaleja tuotteita ole. Sivellin ihan löytö, kaksi muuta voi jättää ihan hyvillä mielin kauppaan.

Vielä lopuksi viikon ainoat ostokset :D Uusi Lorkun seerumi entisen loppuneen tilalle, joulukalenterin mukana tullut minikokoinen puhdistusgeelinäyte sekä pitkään himottanut Lorkun uusi highlighteri. Mikään ei muuten ole masentavampaa kuin maksaa tuosta 12 euroa ja huomata että olisi ollut tarjouksessa toisaalla 8 eurolla... Huokaus.


Ihanaa illanjatkoa :)

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Melkein kannattaa tilailla nykyään näitä uudempia Essencen kokoelmia Prettyltä, jos ei halua jotain erikoista Kosmelta, sinne tulee aika laajasti ja harvoin kyllä loppuu kesken.

  Joulukokoelman puuteripallosia kyllä haluaisin, mistäköhän ne saisi metsästettyä (kuuluvat luultavasti 3 metrin valikoimaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, K4L:n postikulutkin nousi nii melkein ihan sama ois tilata Prettyltä muttakun sinne ne tulee myöhemmin kun K4L:lle ja kaikki kokoelmat ei näköjään ees tuu ollenkaan :( Esim. Girls Just Wanna Have Fun puuttuu kokonaan.

   Ne korostushelmet kyllä oli ihan huiput mutta ettei vaan taas ois mitään saksa-exclusiivejä... Plääh :D

   Poista
 2. Saat multa ton marjapuurosen punan samassa paketissa kun laitan sun joululahjan tulemaan ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UUUUUUU! :DD No nyt on hype! Mut sääli jos et tykännykkään siitä :(

   Poista