Essence Juice It! (+ostoksia)

by - 3.6.16

Moikka! Aika lailla tasan viikko sitten sain postista hakea paketin, joka sisälsi ihanan Essencen Juice It! -kokoelman :) Tämä kokoelma oli minusta jo etukäteen aika herkku, joten mielenkiinnolla odotin minkälaisia tuotteet sitten loppuen lopuksi ovat. Settiin kuuluu kaksi jelly tint -huulipunaa, kaksi kiiltävää huultenrajauskynää, huulivoide söötissä omppupakkauksessa, kaksi poskipunaa, neljä jellykynsilakkaa, arkki tuoksuvia kynsitarroja, kiivinmuotoinen takkuharja ja tuoksu.


Valitettavasti harja ja huulirasva eivät saapuneet myyntiin ollenkaan ja tuoksun jätin pois, koska tuntuu että meikä on kasvanut vähän Essencen tuoksuista yli. Meikkipuolelta jäljelle jäivät siis huulipunat, -kynät sekä poskipunat.


Jelly tint -huulipuna kuulosti jo etukäteen mielenkiitoiselta, erilaiselta ja kiinnostavalta. Tämmöisiä ei ole tietääkseni tai muistaakseni aikaisemmin näkynyt :) Huulipuna muistuttaa mehujäätä pakkauksessaan ja kuten kuvitella saattaa, on jälki aika hentoista. Kuivuu huulille aika nopeasti, ei jää mitenkään kiiltämään. Ihan näkyvän sävyn tällä kyllä saa, mutta kahdella punalla ei ihan hirveästi ole eroa, joten en suosittele molempia hankkimaan. Punaisessa hylsyssä oleva on ehkä hitusen kylmempi kuin pinkissä, kumpi sitten omaan naamaan paremmin sopii.


Huultenrajauskynät ovat minusta myös aika hauskoja. Näissä on etuliitteenä adjektiivi 'glossy', elikkäs kiillossa löytyy. Vähän haaleita nämä ovat siinä mielessä, että kunnon pigmenttiä saadakseen on hinkattava kynää rutkasti iholle ja sittenkään mitään hirveän räväkkää ei saa aikaan. Omiaan vähän hennommille huulipunille tasoittamaan huulten reunaa. Näissä oli sentään jo vähän selkeämpi sävyero.


Mutta huh, nämä poskipunat! Näitä pallonmuotoisia baked-tyyppisiä punia on nähty Essenceltä viime aikoina runsaasti mutta VOI APUA mikä pigmentti! Hieraisin noita käteen ihan kevyesti ja väriä piisaa. Itsehän käytän näitä siis ihan poskipunasiveltimellä sutimalla ja senkin kanssa saa olla varovainen. EHDOTTOMASTI suosittelen!

Meikkikuvat on otettu ensimmäistä kertaa omalla parvekkeella <3 Poskilla on pinkkiä punaa, huulissa pinkimpää jellypunaa. Kokeilin rajata huulet ensin noilla huultenrajauskynillä mutta koska tuo huulipunan pigmentti on niin hento, sai rajoja häivyttää kyllä aika tavalla. Loppuen lopuksi rajauskynät ja punat eivät välttämättä tarvitse toisiaan ollenkaan.




Ehdottomasti suloinen kesäkokoelma, mutta nuo huulihommat voi jättää suosiolla pois, jos ei tykkää haaleista sävyistä :) Jos taas kevyessä kesämeikissäsi on vielä kevyen huulipunan menevä aukko ja pinkkihammasta kolottaa, niin mikä ettei! Poskipunia voin tosiaan suositella lämpimästi kaikille.

Ja ettei nyt jäisi tämäkään postaus ilman ostoksia, niin vilautan samalla mitä viime viikolla tuli muuta hankittua. Kaikenlaista ihonhoito- ja hiustavaraa löytyi rutkasti.


Kaikki muu on Anttilasta ja sittarista paitsi tietysti Cienin aurinkotuotteet. Olen jo monena vuonna hankkinut aurinkovoiteeni yms Lidlistä, koska edullisesti saa ja tuotteet on vieläpä ihan hyviä :) Tykkään erityisesti pari vuotta sitten myynnissä olleesta aprikoosintuoksuisesta after sunista <3 Hauskat pikkupullot etualalla ovat mojiton ja cupcaken tuoksuisia käsidesejä sittarista! Kesällä näille tulee varmasti käyttöä.


K4L-tilauksen mukana tuli pari palettia, I Heart Makeupin Chocolate Vice sekä Makeup Revolutionin Fortune Favors the Brave. Ensin mainitussa ihastuin noihin kauniisiin punaisen sävyihin, harvinaisia, mutta onneksi yleistymään päin. Jälkimmäinen paletti taas sisältää pieniä, mutta älyttömän kauniita marmoroituja, metallisia, glitterisiä yms luomivärinappeja. Paljon paljon variaatiota millä leikkiä!


Ja lopuksi muuta meikkisälää, entisestä Joensuun Life-myymälästä ostin noita Benecosin ja Laveran meikkejä alennuksesta, sininen luomivärinappi on LIDLISTÄ! :D Oli ihan yllätys, että siellä myydään meikkejäkin nykyään. Aika peruskauraa muuten olivat, mutta tämän yhden napin otin kokeiluun kun oli niin kiva farkunsininen sävy.

Näillä mennään taas :) Ihanaa ja aurinkoista päättäjäis- ja valmistujaisviikonloppua kaikille ja onnea valmistuneille!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Vau, olet tosi kaunis :-) ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitoksia paljon! :) Viikonloppuja sinnekin!

      Poista
  2. Kyllä siellä Kosmetik4lessillä oli myynnissä tuota kirsikkahuulirasvaa tästä kokoelmasta :) ne vain loppuivat todella nopeasti. Itse onneksi ehdin tilata sellaisen. Harjan olisin halunnut mutta sitä ei ollut edes tullut vaikka piti kun kyselin :( kiva postaus ja mielestäni ihana kesäinen tuotesarja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pahus! :D Ne on sitten tosiaan menneet vauhdilla, mutta en kyllä ihmettele. Toivottavasti on yhtä ihana kuin miltä näyttää :) Kiitoksia, ihana tämä on minustakin!

      Poista
  3. Kun mie tein tilauksen, niin se harja kyllä oli ostettavissa, sitten se loppuunmyytiin ja katosi sieltä :O Hassua kyllä, jos on sanottu että sitä ei sinne olisi tullut ollenkaan, mie sen ainakin näin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis kyllähän se oli siellä, mutta se ja toi huulirasva tosiaan on melkeen koko ajan ollu out of stock :D Elikkä ilmeisesti myytiin vaan niiiiin nopeasti loppuun että vaikutti siltä kun niitä ei ois tullu ollenkaan.

      Poista