SharaShara Bee Tox Spot Cream

by - 16.6.16

Tänään vähän vaihteeksi ihonhoitoasiaa! Esittelen yhden Memeboxista tulleen ihonhoitorutiinini luottotuotteen, Shara Sharan Bee Tox Spot Creamin. Kyseessä on ihmetuote Korean niemimaalta, siellä sitä vaan osataan nämä hommat :D Lyhyesti ja ytimekkäästi, kerrankin oikeasti tehoava täsmätuote finneihin!


Vaikka meikäläinenkin alkaa olla jo lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä, kyllä se vaan on niin että varsinkin tiettyyn aikaan kuusta on finnivoiteelle huutava tarve. Yksi legendaarisia länsimaisia versioita on The Body Shopin teepuuöljy noin niinkuin esimerkkinä mainittuna, mutta itse en ole sitä koskaan kokeillut. Tämän korealaisen tosiaan sain Memeboxista ja tykästyin Shara Sharaan merkkinä muutenkin (en vähiten söpöjen pakkausten vuoksi...) joten otin Bee Toxin saman tien käyttöön. Ihan sivuhuomautuksena että kärsin pahasta pörriäisfobiasta, joten hieman otti luonnon päälle :S


Jos puhutaan ensin vähän inci-listasta, joka on sinänsä ihan hupaisa. Positiivista, että tuotteesta löytyy oikeasti paljonkin hyvää tavaraa kuten neempuuöljyä (listalla heti veden jälkeen kakkosena) ja sheavoita. Se mikä oikeasti tekee listasta hauskan, on se että tässä on myös teepuuöljyä mukana ja PALJON ennen sitä markkinoitua mehiläismyrkkyä. Itseasiassa bee venom on ihan listan häntäpäässä. Sitä en tosin tiedä, miten suurina pitoisuuksina mehiläismyrkky vaikuttaa, joten en sano että mistään "huijauksesta" tms olisi kyse. Hauska fakta vaan sinänsä. Lisäksi löytyy esim. emuöljyä wtf? Eksotiikkaa, eksotiikkaa.


Jos käyttömukavuudesta puhutaan, niin tuubimuoto on tälläiselle tuotteelle aivan loistava. Voidetta tarvitaan nimittäin aivan miniminimaalinen määrä per hoidettava kohta! Tuoksu tai haju on aika eksoottinen, jotenkin tulee trooppinen kasvillisuus mieleen? Ei mikään ihme sillä määrällä kaikenlaisia kasviöljyjä, mitä tästä löytyy. Ei tunnu iholla mitenkään epämiellyttävältä tai polttelevalta/pistävältä, vaikka suositellaankin että tätä pyrittäisiin olemaan levittämättä "terveelle" iholle.

Lopputulos: jos tätä käytät illalla ennen sänkyynmenoa, 95% epäpuhtauksista on ainakin omalla iholla hävinnyt seuraavaksi aamuksi ja sitkeimmätkin viimeistään seuraavana päivänä. Aivan uskomattoman tehokasta tavaraa siis! Todella pienellä vaivalla pelastaa huonoimmankin naamapäivän, puhumattakaan esimerkiksi jos sattuu olemaan juhlia tai vastaavanlaisia eventtejä ja tarvitaan hätäapua. Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan, jos tälläistä tuotetta etsii ja kaipaa.

Shara Sharaa voi etsiä esimerkiksi Ebaysta :)

Mahtia iltapäivän jatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia