Toukokuun loppuneet (+ostoksia)

by - 11.6.16

Huhtikuun muuttohässäkän jälkeen sain toukokuussa sentään kerättyä loppuneet laatikkoon, hurraa minä! :D Aika vähän noita loppuen lopuksi loppui tai ainakin siltä tuntuu, kun taas nyt kesäkuussa saan jatkuvasti olla kantamassa purkkeja pois. Jos nyt nopeasti lasken, niin toukokuussa lopetin 14 tuotetta.


Meikkituotteita loppui eniten, 4 kpl. Macin Fix+ -suihke on ihan klassikko, tykkäsin tästä kovasti ja odotan että pääsen korkkaamaan ruusuntuoksuisen version.

Kestosuosikkiani Papier Poudre -puuteripapereita loppui taas yksi nippu. Tällä kertaa minulla ei ole enää uutta pakkausta odottamassa, vaan olen testaillut Blotterazzia. Kunhan olen käytellyt sitä vähän pidempään, tiedän kumpi on parempi ;)

Tony Molyn Circle Lens Mascara oli korealaisesta Memeboxista tullut ripsari, jota voi käyttää joko sellaisenaan tai mustan maskaran päälle ja ideana oli, että silmistä tulisi piilolinsseillä suurennetun näköiset. Massa oli siis kirkasta. En nyt oikein saanut tästä itse mitään irti, mutta hieroin tätä tunnollisesti päivittäin ripsarin jälkeen, kyllähän se ripsikammasta kelpasi.

Viimeisenä Cailap by Mariela Sarkima -vaahtomuoviaplikaattori, josta lähti aplikaattoriosa kävelemään pesussa :( Itken verta, tykkään tiettyjen meikkien kanssa käyttää mielummin aplikaattoria kuin sivellintä ja tämä oli sopivan suippopäinen ihan silmän sisänurkkaankin työnnettäväksi. En ole ihan varma saako tätä yksittäispakattuna mistään, jos saisi niin ostaisin kyllä uuden.


Ihonhoitoa kolme kappaletta. Lumene LAB -silmänympärysvoide on tullut Livboxista joskus, ihan kelvollinen omiin silmiini aamuisin, koska oli aika kevyttä apteekkivoiteeksi. En välttämättä ostaisi kyllä uudelleen juuri tuosta syystä.

Avenen silmänympärysvoide taas on vanha HG-tuotteeni. Silmänympärykseni ovat kuitenkin juuri nyt niin hyvässä kunnossa, että uskallan kokeilla jotain muutakin! En siis ihan heti osta uutta, katsotaan sitten jos ongelmia alkaa taas tulla.

Tuttipullon näköinen hökötys on Benenetin Diamond Illuminator Ampoule eli myöskin Memeboxista aikanaan tullut seerumi. Käytin tätä aamuisin meikin alla, ei tehnyt naamaa mitenkään diskopalloiseksi. Kosteutustehot ei kuitenkaan olleet kummoiset.


Kynsitavaraa myöskin kolme. Cienin asetoniton kynsilakanpoistoaine on edelleen suosikki. Essien kynsilakka sävyssä Good to Go oli minulla aluslakkana. Ei ollut kyllä kovin kummoinen siihen hommaan, kärjet kuluivat päivässä rikki :D Sally Hansenin Diamond Strength -kovettajaa käytin myös ihan aluslakkana. Kynnet minulla on valmiiksi jo kovat joten ostin tämän lähinnä sen takia ettei muita aluslakkoja ollut kaupassa sillä hetkellä tarjolla. Ihan ok ja hemmetin riittoisa! Käytin tätä monta kuukautta.


Hiustuotteita meni ainoastaan nämä kaksi, Biozellin shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille. Valitettavasti ainakin shampoo oli ihan pilalla, mutta käytin silti :D Tuoksui alussa tosi hyvälle, mutta kyllästyin ja alkoi yököttämään lopussa. Shampoota piti käyttää ihan älyttömät määrät eikä tuntunut oikein vaahtoavan kunnolla, mutta saattoi tosiaan johtua siitä, kun oli vähän mennyt jo huonoksi. Hoitoaine oli vähän turhan ohuenpuoleinen meikälle. En ostaisi uudelleen.


Ja viimeisenä puhdistustuotteet, näissä ei mitään ihmeellistä. Vanha kunnon Garnierin misellipuhdistusliinat herkälle iholle ja Nivean silmämeikinpoistoaine herkälle silmänympärysiholle. Ensin mainittuja minulla on vielä pari pakettia varastossa, mutta jälkimmäisen tilalla olen käyttänyt nyt Lumene Natural Coden geeliputsaria. Aivan JÄRKYTTÄVÄN hyvä silmämeikin poistoon! Pienikin määrä saa minun usein raskaat silmämeikit pestyä aivan täysin ja koska geelimäinen, voin hieroa sitä suoraan sormilla silmiin eikä rasita silmänympärysihoa. Ostin myös Cliniquen herkän ihon vastaavaa tavaraa testiin.

No tottakai minulla on myös ostoksia esiteltävänä! Nämä on viimeisen parin viikon ajalta. Sokoksella on ollut aika hyvät alelaarit viime aikoina ja tänä viikonloppuna on vielä kosmetiikan outletkin, joten sieltä on tullut tehtyä hyviä löytöjä:


Meikkisaalis on kerrassaan muikea. Lähes kaikki näistä on tosiaan Sokoksen alelaarista. Löytyy mm. Diorin meikkimunaa, Lancomen, YSL:n ja Diorin luomivärejä sekä voidemaisena että puuterisena, uusia NYXin huulimeikkejä yms yms. Uudet Baby Lipsit ja Sleekin luomivärit on hankittu tänään sittarista.


Pari tuoksua, Celine Dionin Sensational oli löytö Anttilasta, kirpeä kevättuoksu :) Sisältää mm. omenaa ja päärynää. Sun di Gioia taas on kesätuoksuvarantojani täydentämään, tuoksuu aivan täydellisesti kesältä, rusketukselta, auringolta. Jos sellaiset tuoksut kiinnostaa, niin käykää ihmeessä nuuhkimassa!


Ja vielä muutamat hiusten- ja ihonhoitotuotteet, Tresemmen shampoo ja hoitoaine sekä Cutrinin hiusnaamio Sokoksen outletista, L300:n kasvovoide Anttilan alelaarista.

Näihin kuviin :) Mahtavaa viikonloppua!

You May Also Like

2 kommenttia