Kesäkuun Livbox

by - 13.6.16

Tässä kuussa Livboxin teemana oli ihan vaan Kauniina kesäkuuhun! Mukana oli kuusi kosmetiikkatuotetta, josta kolme täysikokoista ja kolme näytettä. Myös uutuuksien suhde oli kolme ja kolme:


Kolme minikokoista hiustuotetta, kaksi täyskokoista ihonhoitotuotetta ja yksi täysikokoinen meikkituote. Lisähärpäkkeinä jonkinlainen pähkinäpatukka jonka söin nälkäisenä saman tien töistä tullessani sekä Zalandon alekuponki, jonka tosin saa käytettyä vaan jos tilaa muistaakseni 70 eurolla. Ihan kiva jos muutenkin on jotain sieltä ostamassa, mutta pelkän alennuksen perässä meikä ei juokse.


Pienet tuubit ovat Doven Regenerate Nourishment -shampoo ja hoitoaine. Hauskaa sinänsä, että minulla on näistä jo täysikokoiset versiot odottamassa käyttöä :) Voipahan testata kuitenkin minituubit ensin! Batisten kuivashampoo Blush-tuoksulla on ihan klassikkokamaa, tuoksua en kuitenkaan muistaakseni ole testannut?


Vaselinen Aloe Soothe -vartalosuihke on uutuus, tästä omistan ennestään jo kaksi pullollista perusversiota ja toinen niistä taisi tulla nimenomaan Livboxista aiemmin? Väri on kyllä paljon kivempi tässä :D Acon Sunkissed -kasvovoide taas ei oikein lämmitä. En käytä itseruskettavaa muutenkaan ja tämä on itseruskettava naamarasva. Haluan nähdä sen lopputuloksen, kun naama on ruskea ja muu vartalo ei. Not.


Ja lopuksi vielä Essencen Forbidden Volume -uutuusripsari. Hauskaa saada Essenceä boksista :D Onneksi oli kuitenkin uutuus eikä mikään vanha klassikko, meikältä nimittäin aika lailla iso osa heidän valikoimaa jo löytyy...

Tämän boksin arvio on armoton "ihan kiva". Mitään superihkutuotetta ei löytynyt, mutta toisaalta kaikki paitsi Acon voide tulee ihan käyttöön ja testaan mielelläni. Ei pahaa sanottavaa, mutta ei saanut hihkumaan riemusta. Lempparina ehkä tuo Vaselinen vartalosuihke, piristää niin mieltä katsoa tuota pulloa!

Mahtavaa alkanutta viikkoa :)

You May Also Like

0 kommenttia