Meikki megahalpispaletilla

by - 27.5.16

Moi! Perjantai-illan ratoksi yksi jokin aikaa sitten kuvattu meikkilook. Tämä on vielä vanhasta kämpästäkin :D Eipä mitään, kivannäköinen joten ajattelin teillekkin laittaa näytille! Ihan ehdottomastihan tässä huomion vie huulet (vanha kunnon Viva la Divan Moon Walk), mutta silmämeikkikään ei ole pahimmasta päästä, vaikka onkin tehty tälläisellä megahalpispaletilla.


Tämä on siis hankittu jostain Carlsonilta aikanaan muutamalla eurolla, nimikin on kulunut pois mutta taitaa olla joku sellainen kuin BC classic palette tms. Tosi vaihteleva laatu, osa väreistä ihan pigmentitöntä kuraa mutta osa taas aivan huippuja! Tämä meikki on taidettu tehdä vaaleansinisellä (kuraa) ja mustalla (vähän parempi). Värejäkin löytyy laidasta laitaan, enimmäkseen kuitenkin nudeja, sinisiä ja vihreitä. Vuosia vanha ja tosiaan halpa kun mikä, mutta siltin edelleen teen tällä silloin tällöin meikkejä :P
Eipä siinä!


Tulipas muuten ostettua tämmöiset ihmetykset männäviikolla, Herbinan uutuuksia :) Sen verran olen ehtinyt testata että Blue Lagoon tuoksuu enemmän tiskiaineelta ja Paradise Passion taas megaihanalta ja kesäiseltä <3 Sääli, kun odotin nimenomaan ensin mainitulta enemmän.

Mahtia viikonloppua! :3

PS. Essencen Juice It! -kokoelma saapui tänään... <3

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Heh, just tänään hiplailin tuota Viva la Divan huulipunasävyä....

    VastaaPoista