Marraskuun Livbox ja viime aikojen ostoksia

by - 14.11.15

No huh, kuu on jo puolessavälissä ja meikä saa vasta nyt ulos perinteisen kuukausittaisen Livbox-postauksen... Näin käy kun tekee koko viikon iltavuoroa, ei paljon aikaa bloggailuun jää :( No mutta! Kuukauden teemana oli toivetuotteet ja tähän oli kasattu ihmisten lempparituotteita. Viisi täysikokoista tuotetta, kolme näytettä. Muikeeta.



Otetaan ensin vaikka nämä täysikokoiset ihonhoitokamppeet: ekana Nivean Daily Essentials Double Effect -silmämeikinpuhdistusaine. Noh, kuten olen miljoonaan kertaan maininnut ei nestemäiset käy minulle ollenkaan, joten annan äidille. Tämä oli kuulemma tilaajien toivetuote.

Herbinan Moisture Balance -kasvonaamio taas on uutuus, ihan mukava sellainen. Monikäyttöinen mömmö, jota voi käyttää mm. yönaamiona. Tulee ehdottomasti käyttöön.


Meikkituotteita oli pari, molemmat täysikokoisia. Lumenen Bright Now Vitamin C Heleyttävä BB-voide on bloggaaja Sanna-Emilian suosikki. BB-voiteita ja varsinkin Lumenen meikkipohjia alkaa olla jo joka sormelle, mutta kyllä ihan mielenkiinnosta kokeilen.

Labellon Care & Colour -huulirasva sävyssä Red on siis nimensä mukaisesti punasävyinen huulirasva. En ole vielä testannut, mutta menee minulla huulimeikkien sekaan, normioloissa käytän vain värittömiä rasvoja.


Molemmat laatikon hiustuotteet ovat näytteitä, Richin Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir oli tilaajien toive ja siis hiusöljy on kyseessä, jos ei nimestä käy ilmi :D Muistaakseni tätä on tullut joskus aiemmin boksissa jonain ihan kertakäyttöisenä näytepussina, mutta ilmeisesti jengi sitten tykkäsi, itselle ei jäänyt oikein mitään mielikuvaa. Käyttöön kuitenkin tulee.

Mukana oli myös Head & Shouldersin Classic Clean -shampoota. Tässä on taas kerran tuote, jossa on superallergeeni metyyli-isotiatsolinonia. Sietäisivät hävetä. Annan miehelle, saapi käytellä pois vaikka tuota myrkkyä sisältävien tuotteiden käyttö onkin pidemmän päälle terveysriski.


Ja sitten vielä parit ekstrat, Jordanin Easy Reach -hammaslankaimia ja Calvin Kleinin Eternity Now -näyte. Hammastahnoista ja -harjoista en niinkään välitä, mutta koska olen hammaslankauksen iso fani, tykkään näistä lankaimista! Minulla on kyllä jo yksi, mutta kunhan saan siitä vaihtopäät loppumaan otan nämä käyttöön :D Eternity Now taas on aika perus kukkaistuoksu, ihan kiva.

Semmonen loota, kaksi tuotetta lähtee matkoihinsa mutta muuten oli paljon erilaista kivaa tavaraa :) Ei yhtään hassumpi, vaikkakin vähän sekalainen seurakunta. Ensi boksi onkin sitten joulukuun laatikko, joka on perinteisesti ollut aika huikea!



Ja tähän loppuun vielä näitä ostoksia, mä en enää jaksa kun ne lojuu tuolla sohvalla kun en ole ehtinyt blogata :D Aloitetaan vaikka ihan lempparihuippujutusta, eli Vice 4:stä. Minullahan on jo Vice 3 jonka olen tilannut aikoinaan ulkomailta ja rakastan sitä aivan huolella. Vice 4 näytti myös olevan aivan minun näköiseni paletti, joten lähti tilaukseen heti kun se Suomessa julkaistiin. Sain vielä S-kortin -20% alet hyödynnettyä! Aivan mahtava paletti sekä ulkoasultaan että sisällöltään <3



Vähän Sokoksen ostoksia parin viikon takaa, sattui olemaan joku asiakasomistajien yö/mikälie, joten kaikesta sai myymälässä silloinkin -20% alennusta. Himoitsemani Marc Jacobsin Decadence lähti sitten ihan vaan alehinnan takia matkaan, olen käsilaukkufriikki joten pullo veti eniten puoleensa, mutta tuoksukin on kyllä jännä, melko erikoinen! The Color Workshopin halpispaletti oli aikas kivannäköinen, joten kympillä mukaan. Vaalea puikko on Isadoran joulukokoelman "poskipuna", mutta enemmän tuo highlighter on. Diorin Tie Dye -puna löytyi alelaarista, samoin kuin Make Up Storen luomivärit.


Ei-meikkejä välillä, Doven shampoo ja hoitoaine sekä Lumenen antiperspirantti alesta, Biozellin hiusnaamion ostin ylläpitämään tätä pinkkiä väriä värjäyskertojen välillä. En ole vielä testannut, miten pelittää.


No ne Guerlainin joulukokoelman uutuudet. Olihan minunkin ihan pakko saada nuo ihanat limited edition -meteoriitit, joissa on kaunis joulupallopakkaus ja söpöjä tähtiä joukossa. Omani tilasin briteistä hieman halvemmalla kuin suomihinnat, koska eipä tänne Joensuuhun koko kokoelmaa välttämättä koskaan saada. Kävin Sokokselta kyselemässä ja sain tympeän vastauksen, että ei heillä ole mitään tietoa. Selvä, pitäkää tunkkinne, ostan muualta. Samalla tilasin myös tuon ihanan huulipunan ihan vaan pakkauksen takia.


Tässä satunnainen setti huulipunia, kaksi vasemmanpuolimmaista Isadoralta ja alelaarista, näyttävät tosi samanvärisiltä kuvassa mutta livenä on enemmän eroa. Sitten on kaksi Natural Codea alennuksella sittarista ja oikeanpuolimmaisimmat ovat Maybellinen joulu-uutuuksia elikkäs mattapunia.


Viimeisenä vielä alelöytöjä paikallisesta Lifesta, vaihtoivat Benecosin ja Laveran Bohoon ja Zuiihin, joten ensiksimainittujen merkkien tuotteet olivat hyvässä alessa. Puuteria, huulikynä, kolme silmämeikkikynää ja huultenrajauskynä.

Huhhuh, oli tässä nyt sitten taas tuoteoksennusta hetkeksi. Onneksi pääsen viimeinkin siivoamaan nuo paikoilleen, vapautuu tuo sohvakin tuosta... :D Mutta eikun mahtavaa viikonloppua!

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Johan on taas tavarata :D
    Miulla on jotenkin semmoinen kutina, että nuo meteoriitit tuli vain Stockmannille, täällä on vain niitä vakiovalikoiman juttuja.

    Miun pitää kyllä käydä nuuhkimassa tuo Decadence..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D No kyllä Sokokselle kaiken maailman muut kokoelmat kyllä tulee, mutta tämä käsistävietävä ei sitten vielä ole ilmestynyt... Mutta voihan se toki olla että vaan stockalle sit tulee :) Decadence on kyllä tosi jännä, kaikki ei siitä varmasti tykkää mut nuuhkimisen arvonen se on!

      Poista
    2. Mitäpä tänne meille tulisi, snif!
      Joku meteoriittipaketti siellä pyörii, mutta ei sitä uskalla avata, kun se on siellä nurkassa yksin, ilman hintalappua ollut jo pitkään :'D

      Poista
    3. Aijaa :DD No niimpä tietysti, sehän vois olla vaikka mikä alennusaarre.

      Poista
  2. Fak nytkö ne Maybellinen matat on tullu suomeen. Täytyy hakee toi nude pois kuleksimasta....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No emmä nyt siitä koko kokoelmasta tiedä ku mun käsittääkseni tuolla on vaan neljä jotain joulusävyä tms... :D Mut onhan toi nude aika jees et nouki pois vaan! Mä en tajua mut meiän Anttilassa kaikkea muuta oli viel jälellä paitsi tummanpunasta...

      Poista