Memebox: Colorbox #6 Pastel Hues

by - 19.11.15

No huhhuh, tämän jälkeen enää viimeiset ystävänpäiväboksit ja sitten on kaikki Memet käyty läpi :D Tämä oli siis väriboksi, samanlainen kuin aiemmin esittelemäni Jewel Tones mutta tässä teemana oli pastellivärit (no daah...). Hassua sinänsä, että kaikki boksin tuotteet ovat samalta merkilt, Reveceniltä. Eikö muka muualta ole löytynyt?


Neljä tuotetta, kaikki täysikokoisia. Kaksi luomiväriä, huulikiilto ja meikkipohja (pastelliboksissa?)Ekana huulikiilto, Moisture Shine Lip Gloss sävyssä Peach Orange. Toinen sävyvaihtoehto oli kimaltava pinkki Apricot Pink. Tässäkin on jonkin verran kimallusta, mutta ilmeisesti kuitenkin vähemmän. En valita, ihan käypä sävy. Aika läpinäkyvä, elikkäs ihan perinteistä huulikiiltoa edustaa. Tekstissä luvataan kosteutusta mutta ei tahmaisuutta.Sitten luomiväri, Color Eye Shadow sävyssä Pearl Turquoise. Toinen sävyvaihtoehto oli Pearl Light Salmon, joka kyllä olisi ehkä ollut mieluisampi, turkooseja luomivärejä kun alkaa olla joka sormelle. Ihan hyvälaatuinen ja todella hohtava, tästä saa mahtavat talvimeikit kunhan lunta alkaa kunnolla olla.Toinen luomiväri onkin jauhemainen, Perfect Star Powder sävyssä Yellow. Tästä olisi ollut lisäksi sävyjä Pink, Light Brown tai Ivory. Ivory ja Yellow olivat ehkä epämieluisimmat, koska ei näissä ihan hirveästi tuota väriä ole, vaikka kyllähän tämä on tunnistettavasti keltainen. Koostumukseltaan aivan uberhienojakoista puuteria, jota neuvotaan levittämään sormin tai siveltimellä. Levittäisin, jos kynnen kanssa mahtuisi tuohon purkkiin sormi nätisti...


Ja viimeinen oli sitten se ihmetystuote, voidemainen meikkipohja: Face Control Foundation sävyssä Light Yellow. Pointtina näissä oli se, että saatavilla oli joko sävy Mint (!!!) tai sitten tämä vaaleankeltainen, eli pastellisävyjä joo. Hekoheko. Tekstissä sanotaan, että tämä peittää ihon virheitä ja kirkastaa ihon sävyä, sopii kaikille ihotyypeille. Suositellaan käytettäväksi meikkisienellä tai sormin. Mintunsävyhän nyt on yksiselitteisesti punaisen neutraloija, mutta keltainen tekee sitten varmaan vaan aika lattean naaman. Noo, kokeillaan.

Että semmonen loota :D Tämäkin oli ihan kiva, koska täynnä meikkejä. Mikään tuote ei ollut plääh, vaikka aika peruskauraa loppuen lopuksi.

Muikeeta loppuviikkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Outoa et kaikki oli samaa merkkiä mut ihan kivoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! :D Mutta ihan kiva merkki tuo Revecen tuntuu tosiaan olevan

      Poista