Lokakuun roskiskatsaus

by - 7.11.15

Lokakuussa roskistulos oli aivan jäätävä. Vaivaiset kahdeksan tuotetta! Surkeaa. Johtuu tosin siitä, että valehtelematta nukuin varmaan puolet koko kuukaudesta eikä energiaa ollut edes itsestään huolehtia. Kirottu kaamosväsymys, iskee joka syksy kaikista Berocoista, D-vitamiineista, kirkasvalolampuista ja heräämisvaloista huolimatta.No tässäpä näitä nyt sitten joka tapauksessa olisi ryhmittäin. Ensin vartalotuotteet, surkeat kaksi kappaletta. The Body Shopin mansikka-vartalosorbetti oli aivan ihanaa tavaraa <3 Tuoksui todella hyvältä ja kuohkean pehmeä koostumus oli kevyt, joskin kosteuttava. Minulla on näitä lisääkin eri tuoksuissa, mutta jätän varmaan kevätkesätuotteiksi.

Erisanin deodorantista en voi sanoa oikeastaan mitään, koska en koskaan normaalisti deodoranttia käytä. Tarvitsen aina antiperspirantin, muuten on kainalot läpimärkinä ja niinhän tämän kanssa kävi. Piheyttäni käytin kuitenkin loppuun, mutta siis ei huono tuote, ei vaan minulle sopiva. Epähuomiossa jostain alelaarista ostettu.


Kynsituotteita meni kuitenkin paljon! Peruslempparieni Cienin asetonittoman kynsilakanpoistoaineen ja Seche Viten pikakuivattajan lisäksi käytin myös Livboxista tulleen Trindin Nail Repair Naturalin aluslakkana pois, ei tehnyt kynsilleni ihan kauheasti mitään, liuskottuivat entiseen malliin. Gemeyn lakan sävyssä Rouge Passion olen ostanut joskus aikoinani kirpparilta, alkoi olla sen verran lopussa ja tahmeaa etten sitä enää kokoelmaani ota. Viimeiset lakkaukset sain siitä kuitenkin vielä irti, ihan käypä peruspunainen, kolmetoista tusinassa.


Ja sitten vielä meikkituotteet. Erittäin hieno suomalainen mustikkashampoo kuuluu tähän kategoriaan, koska käytin tätä meikkisivellinten pesuun. Oli jees, mukavan mustikkainen tuoksu, joka kuitenkin aikoi ällöttää loppua kohden. Laveran eyeliner sävyssä Black tuli aikoinaan Livboxista ja odotti pitkän aikaa käyttöönpääsyä, mutta oli sen jälkeen tiheään silmissä. Ihan kelpo peruseyeliner ohuella sivellinpäällä, voisin ostaa uudelleenkin. Tällä oli helppo tehdä rajaukset, suosin usein sivellinmuotoa yli tussin ja huopakärkien.

No semmoset roskat oli ne :) Onneksi tämän kuun saalis on jo korkattu useallakin tuotteella, jotka ovat vaan odottaneet että saan korin tyhjäksi uutta kuukautta varten. Aion ottaa vahingon takaisin ja käyttää tässä kuussa tavaraa oikein urakalla!

Mahtavaa viikonloppua ja isänpäivää kaikille! :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Hyvä, että edes joku tykkää tuosta TBS:stä :D Mie olisin halunnut tykätä, mutta ei.. Pöh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, se oli ihana! :D Mulla on myös se mojitoversio tuosta noitten perustuoksujen lisäksi, en malta oottaa että pääsen sitä käyttämään... :D

      Poista