Memebox: Valentine's Day #1 Gifts for You

by - 27.11.15

Hei nyt on päästy siihen pisteeseen, että tämä on toiseksi viimeinen Memebox! :D Hurjaa vauhtia on tässä syksyn aikana näitä onneksi käyty. Tämän boksin teema on nimensä mukainen elikkäs näitä myytiin ystävänpäivän aikaan kahta erilaista ja ykkönen on siis lahjoja, joita voi antaa ystäville tai miksei vaikka koko paketin kerralla. Aika ihonhoitopainotteinen loota, en oikein tiedä antaisinko kenellekkään lahjaksi yksittäistä naamarasvaa, mutta jospa Koreassa on eri kulttuuri senkin suhteen?


Viisi tuotetta, kaikki täysikokoisia. Rasvoissa löytyy: on silmänympärysvoidetta, seerumia, naamavoidetta sekä vartalovoidetta. Combon rikkoo ainoastaan parfyymi, joka on tosin sekin geelimuodossa...


Numero yksi on Sevendropsin Sin Criste-Marine Firming Eye Cream elikkäs kiinteyttävä silmänympärysvoide. Purkkimuoto on vähän inha pitkillä kynsillä ja epähygieeninen, mutta onneksi mukaan on laitettu pikkuinen spaateli jolla voidetta saa nätisti. Tämä on ilmeisesti vähän anti-age tuote koska sen mainostetaan korjaavan esim. ryppyjä. Ainoa miinus, että tässä paukkuu parasta ennen -päivä aika pikaiseen, joten täytyy ottaa saman tien käyttöön.


Sitten on A.H.C:n The First Caviar Ampoule, anti-age tuote tämäkin. Sisältää nimensä mukaisesti kaviaaria, joka nyt ainakin kuulostaa luksusainesosalta. Lupaa yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista: tasoittaa epätasaisuuksia ja heleyttää sekä pehmentää ihoa jne jne... Seerumimuotoinen tuote, elikkäs siis käytetään kosteusvoiteen alla. Tulee heti käyttöön, kun ei tällä hetkellä meikällä ole seerumia ollenkaan.


Tämä mukavan näköinen sininen purkki on Secret Keyn Color Recipe Cream elikkäs kosteusvoide. Kaksi eri versiota oli tarjolla, tämä sininen sekä keltainen ja eroa näillä on sen verran, että ensin mainittu on jälleen kerran enemmän anti-age, kun taas jälkimmäinen heleyttää, kiinteyttää ja kosteuttaa. Sinänsä keltainen olisi siis enemmän meikäläiselle sopinut. Noh, käyttöön tulee kyllä tämäkin.


Boksin jokeri on The YEONin Wannabe Romance Gel Perfume ja tuoksu on nimeltään Peach Blossom. Ja siltä se tuoksuukin, todella persikkaiselta vaikka tässä on paljon muitakin nuotteja kuten esimerkiksi jasmiinia, ruusua, valkoista myskiä yms yms. Aplikaattori on hauska räpylää muistuttava kumiläpyskä. Menee kesätuoksujen kokoelmaan.


Viimeisimpänä on RoseMinen Whipping Milk Body Lotion eli jättipönikkä vartalovoidetta. Aika perus, erikoisuus tässä taitaa olla tuo pullo, joka on aivan meidän mutsin näköinen. Ainakaan ei pääse ihan heti loppumaan, toivottavasti tuoksu on mieleinen.

No joo, ei ihan meikäläisen laatikko kun en kovin kummoinen ihonhoitointoilija ole, mutta ainakaan mitään täydellisen epäsopivaa tuotetta ei ollut mukana. Onhan nämä sinänsä perusniveoita ja lumeneita mielenkiintoisempia ja eksoottisempia, mutta silti. Odotin ystävänpäivälahjaboksilta vähän muuta.

Mahtavaa viikonloppua :)

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Ihan mielenkiintoinen sisältö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, jos ihonhoidosta on kiinnostunut! :)

   Poista
 2. Ihana pullo tuossa body lotionissa, ostaisin heti (ja kyllä, ihan tuon kukkakuosin vuoksi), jos vaan löytyisi täältä kauppojen hyllyiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Miellyttää varmasti romanttisia neitokaisia. Onhan tuo pullo jo suorastaan sisustuselementti!

   Poista