Essence Merry Berry ja ostoksia

by - 25.11.15

Heippa! Mitenköhän pitkä aika siitäkään on, kun viimeksi on Essencen kokoelmaa täällä esitelty. Tuntuu että edellisestä on jo pieni ikuisuus :D Ja kieltämättä tätä mehukasta Merry Berryä on kyllä kieli pitkällä jo odoteltukin! Kyseessä on siis tämän vuoden joulukokoelma marjaisissa ja kultaisissa tunnelmissa. Tuotteet näyttivät jo etukäteen ihanilta ja iskivät meikäläiseen. Settiin kuuluu kaksi luomivärimonoa, ripsitupsuja, kolme huulipunaa, korostuspuuteri, pullollinen pössäyteltävää (en keksinyt parempaakaan sanaa!) kultaglitteriä, viisi kynsilakkaa, hiustuoksu sekä kynsiteippiä. Ripsitupsut ja hiustuoksu ovat itselleni aivan turhia, joten ne jätin hankkimatta.




Luomivärejä oli siis tosiaan vain kaksi perinteisen kolmikon sijaan ja näissä on hauska pallokuviointi pinnassa. Vaalea taupe on nimeltään The Perfect Dress ja on vallan mainio korostusväri, mutta luumunvärinen The Masked Ball taas ei oikein pigmentillään hetkauta, kuten swatcheistakin näkyy... Molemmat ovat shimmerisiä helmiäissävyjä.



Huulipunat ovat sitten aivan eri laatua! Arvoin ensin että onko pointtia hankkia kaikkia kolmea, koska swatcheista näkyi että kaksi vaaleampaa muistuttivat kovasti toisiaan, vaan tulipa ne sitten ostettua. Mutta joo, kaksi vaaleampaa sävyä eli violetimmassa hylsyssä oleva Pink & Perfect ja punaisemman näköinen Red Rocks ovat tosiaan lähes samanväriset, pieni sävyero löytyy elikkäs ensin mainittu on hieman kylmempi ja jälkimmäinen lämpimämpi. Siitä vaan valitsemaan, että kumpi sopii omalle iholle paremmin. Tummin on setistä mielenkiintoisin marjaisan luumun sävy. Kaikki punat ovat laadultaan upeita ja tuntuvat käteen swatchattuna kuin kissanpennun tassua hieroisi iholle. Ei voi kun suositella.



Korostuspuuteri oli sitten kokoelman tähtituote (hekoheko) ja herätti jo etukäteen ihastuksen huokailuja. En päässyt pettymään! Kuviointi on kaunis ja hohtoa löytyy reilusti ja arvatkaas mitä, ei muuten tippaakaan glitteriä. Kaunista nudea kullanhohtoa kasvoille!



Ja viimeisenä sitten tämä tupsauteltava glitterpallukka, joka nyt yksinkertaisesti vaan on söpö. Sääli että halpa laatu näkyy pakkauksessa, kultapinnoite on nimittäin vaurioitunut useasta kohdasta ja laskee vähän fiilistä tuotteen suhteen. En tiedä saako kuvasta selvää, mutta ihan kaunista kimallusta, ei millään muotoa överi. Tuoksu on olematon, joten sitä ei tarvitse pelätä, vaikka kasvoillekkin pössyttelisi.

Meikkiin olen tehnyt luomiväreillä halo eye -tyyppisen ratkaisun elikkäs vaaleampaa sävyä liikkuvan luomen keskiosassa ja sisänurkassa sekä ulkonurkassa siiveksi vedettynä tuota tummempaa. Korostukseen tietysti tuota highlighteria ja huulilla tummin puna. Huomatkaa, miten kermaisen kiiltävä se on!





Kaiken kaikkiaan mainio pikku kokoelma :) Heikoin lenkki oli tällä kertaa tuo tummempi luomiväri, parasta sitten kaikki loput. Ovat näköjään päättäneet panostaa! Seuraava trend edition onkin jo saksanmaalta tulossa, jos posti antaa myöten, ja sen teema on sitten 20-luku ja harmaan sävyt. Ei kuulosta yhtään minulta, mutta katsotaan miten käy.


Ja enhän voi päästää teitä karkuun ennenkuin olen vilauttanut nämä ostokset! Tulipa tilattua Yves Rocherilta heidän ihana joulukalenterinsa ja samalla vähän muutakin tavaraa. Taustalla on Spicy Vanilla -tuoksuinen kuoriva suihkugeeli pallopakkauksessa (awww...). Pyöreä puuterirasia on UPEA poskipuna/highlighter, en ole vielä testannut kumpana toimii paremmin. Luomiväripaletti on myös joulukokoelmaa, tosin pigmenttiin petyin. Nuo kynämuotoiset luomivärit/rajauskynät sentään ovat aivan mahtavia! Kauniita vaaleita helmiäissävyjä. Varsinkin tuo vaalea on varmasti monelle todella monikäyttöinen.


Tehtiimpä sitten Taikan kanssa taas tilausta Kikollekkin, koska joulukokoelmasta oli aivan pakko saada muutama tuote ja siinä sivussa vähän muutakin. Ensinäkin, näiden kokoelmien pakkaukset ovat aivan helkkarin hienoja. Sääli ettei kuvasta näy kaikki efektit, mitä noihin on ympätty. Toisekseen, tuotteet ovat ulkonäöltään muutenkin kauniita. Mä en vaan kestä, esimerkiksi tuo tummassa paketissa oleva tuote on pallon muotoinen ihana korostusväri <3 Näistä varmasti juttua myöhemmin! Mukana on yksi ei-kuulu-joukkoon -tuote, Sleekin sävyttävä huulivoide sävyssä Marshmallow. Unohtui pois muista kuvista.


Ja vielä pari ekstraa mitä tilasin myös K4L:ltä, Sleekin uudet highlighter-paletit. V-A-U! Näyttivät niin mielenkiintoisilta, ettei noita voinut jättää hankkimatta. Palettien ideana on siis tarjota neljä eri highlighteria eri tarkoituksiin, kuten silmille, poskille, muille kasvoille yms. Ja apua, sinistä! :'D Ja sitten on tietysti nuo Max Factorin Star Wars -huulipunat, jotka oli aivan must-have. Kultainen ja metallinen marjanpunainen, nams. Se vaan harmittaa, että ulkomailla näitä on kuuden setti, joista suomeen on tuotu vaan kaksi. Tylsää... Meinaako ne, ettei suomalaiset naiset olisi kiinnostuneita metallililasta punasta? Mä ainakin olen.

Semmoista :) Meikä taitaa olla vähän tulossa kipeäksi, saa nähdä pitääkö ihan saikulle jäädä. Tosin parempi se on sairastella nyt ennemmin kuin jouluna... Mutta ei kun mahtavaa loppuviikkoa teille!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Mahtavia ostoksia ja tuo pössäytettävä kultaglitter! Oih ja voih, tahdon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! :D On kyllä lutuinen. Tuon kun laittaa kauneuspöydälle niin Marilyn Monroe -fiilikset on taatut.

      Poista
  2. Melkoisia ihanuuksia! Kikon tuotteet kiinnostaisi kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kikoahan voipi tilata heidän omasta verkkokaupasta Suomeen, postikulut on hieman karut mutta niihin saa alennusta jos tilaa muistaakseni yli 40 eurolla tms. Tosin Italiassa kun posti on mitä on, niin kaikkeen voi varautua. Meidän ensimmäinen tilaushan varastettiin :D

      Poista