Vielä on Memeboxia jäljellä... Colorbox: Jewel Tones

by - 31.10.15

Hei auttakaa, mulla on vieläkin näitä Memeboxeja esittelemättä :'D Aion kyllä kaikki tuoda näytille vaikka siinä menisi koko loppuvuosi. Tämä boksi on siis Colorbox elikkäs teema on joku tietty värisävy, näitähän oli vaikka minkä värisinä. Nappasin itselleni kuitenkin tämän Jewel Tonesin elikkäs jalokivisävyisen lootan. Yllätyksekseni kaikki tuotteet oli täysikokoisia meikkejä!


Noh, variaatiohan ei ollut kyllä kovin suurta: kaksi huulituotetta ja kaksi luomiväriä. Mutta mitäs siitä, kun ovat näin kivoja! Se antaa paljon anteeksi. Nämä kaikki tuotteet ovat myös samalta merkiltä, wtf :DAloitetaan ekana tällä päheän värisellä Color Worldin Multi Lovely Finger Mousse Lip sävyssä So Hot Pink. No on kyllä so hot pink. Nimensä mukaisesti huulimousse, muistuttaa esim. essencen kokoelmissa esiintyneitä lip cremejä. Toooooodella pigmenttinen ja pehmeä, levittyy helposti. Näitä ei muissa sävyissä ollut jaossa, mutta törkeähän tämäkin on.Tämä tylsän näköinen purkki on Star Powder sävyssä White Green. Elikkäs siis valkoiselta näyttävä luomiväri/korostustuote, joka hohtaa kuitenkin iholla vihreänä. Siksi tuommoinen hämyinen kuva, että vihreys erottuisi. Muita sävyjä oli valkoinen ja violetti, joista jälkimmäisen olisin ehkä mielummin ottanut. Mut onhan tämä jännä.Sitten taas huulituote, karmaisevat kasarivibat tuova Kiss the Beads -huulikiilto sävyssä 03 Red Gemstone. Onkohan tuossa virhe, kun molemmat sävyt ovat olevinaan samannimisiä eli 02 on myös Red Gemstone... Noh eniveis. Pakkaus on suoraan hankittu varmaan jostain ylijäämävarastosta ja kieltämättä sävy ja koostumuskin ovat vähän vanhanaikaisia. Toivottavasti on nyt sentään tuore eikä mitään vintagejaostoa ;)Ja viimeisenä sitten voidemainen luomiväripuikko Jewelish Stick Shadow sävyssä Crystal Silver. No huh kun kimaltaa ja hohtaa! Tätäkään ei ollut muussa sävyssä. Aivan täydellinen hopeisten meikkien pohjalle, tyksin.

Mää tykkäsin tästä lootasta! Meikit on aina ihan superjees ja vaikka boksissa olikin vain neljä tuotetta, kaikki oli kuitenkin täysikokoisia, mikä hieman lohduttaa. Lemppari oli ehkä tuo huulimousse, eniten plääh tuo vanhanaikainen huulikiilto :D Eiköhän silti tule käytettyä.

Ihanaa viikonloppua ja pyhäinpäivää kaikille! :)

You May Also Like

0 kommenttia