Syyskuun roskakasa ja viimeaikojen ostokset

by - 11.10.15

No johan se syyskuu vaihtui lokakuuksi ja niinkin pitkällä ollaan, että I Love Me -messut on jo ensi viikolla, iik! :) On siis jälleen kuukauden roskakatsauksen aika. Viime kuussa loppui yllättävän vähän tuotteita, kori ei edes ole ääriään myöten täynnä.



Eniten koriin päätyi voiteita, aika pieniä näytekokoja oli runsaasti. Vichyn Aqualia Thermal -voide oli ihan ok, voisin ostaa kyllä lisääkin. Kosteutti todella hyvin, vaikka pieni näytepurkki olikin kynsillä vähän hankala.

Cliniquen Smart Custom-Repair Serum tuli näytteenä joskus Gloriaboxista, ei tehnyt minulle oikein mitään huomattavaa ainakaan. Tosin näin pienestä näytepullosta ei ehkä ihan hirveästi ehtinyt kuvaa tehoista saada.

Yves Rocherin Sebo Vegetal -seerumi taas oli ihan huippu! Tämän oli tarkoitus oikeastaan supistaa ihohuokosia, mutta itse en sellaista efektiä ihan hirveästi huomannut. Sen sijaan iholla oli paljon vähemmän epäpuhtauksia käytön aikana. Voisin ehdottomasti ostaa uudelleenkin ja varmaan jossain välissä hankinkin.

The Body Shopin Glazed Apple Shimmer Lotion oli ihana muuten, mutta tuo pikkupullo on niiiiin ärsyttävä, kun mitään ei saa ulos. Tuoksu ihana ja hurjasta shimmeristä plussaa. Onneksi Glazed Apple oli kausisarjana niin suosittu, että TBS tuo sen tänä jouluna takaisin! <3

Ja taas yksi DermaLiftin Intensiderm Aqua Rich Cream. Näitä minulla on vielä yksi käytössä, ihan kiva perusrasva, raikas vesimäinen tuoksu ja kivan sininen väri.


Toiseksi eniten meni meikkituotteita. Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionin näytteitä on siunaantunut nakupalettien mukana. Testasin noita kaikkia versioita, mutta ainoastaan originaali pystyy pitämään luomivärit minun luomillani lähes koko työpäivän. Sitä hankinkin jo kokonaisen tuubin, muita en aio ostaa.

Lumene Natural Coden Skin Perfector Matt Powder oli puuterina oikein näpsäkkä, sävy oli passeli ja teki hyvän mattapinnan naamalle, tosin t-alue kyllä alkoi kiillellä aina pitkin päivää. Oli toooodella höttöinen puuteri, pelkkä puuterisudin taputtelu riitti saamaan siveltimeen tarpeeksi tuotetta. Voisin ostaa lisääkin, ei yhtään hassumpi tuote.

Glam Shine -huulikiilto on ostettu ajat sitten Kapp Ahlista, oli mennyt aivan pilalle ja massa ruvennut erottamaan nestettäkin. Hyihyi, pois. Ei edes ollut mikään kummoinen.


Kynsituotteita oli kolme, kahta lempparikynsilakanpoistoainettani sekä Rimmelin Nail Nurse -alus- ja päälyslakka, jota käytin aluslakkana. Ihan kelvollinen, ei pahaa sanottavaa. Tosin hivenen hintava, lakasta saa pulittaa n. seitsemän euroa, kun taas esimerkiksi ihan kelvollisen Wild&Mildin saa neljällä eurolla.


Puhdistustuotteita oli myöskin kolme, Garnierin misellipuhdistusliinat herkälle iholle ja Simplen silmämeikinpoistolaput on nähty täällä ennenkin, molemmat ihan suosikkituotteita. Doven Nourishing Body Wash oli ihan jees, kyllähän tällä pesi mutta mitään erityistä kosteutusta en huomannut. Kyllä se vartalovoiteen aina kaveriksi vaati.


Ja viimeisenä yksi ainoa hiustuote, Tigin Foxy Curls -hoitoaine, nimensä mukaan kiharalle tukalle. Iiiiiiihana tuoksu, mutta ehkä hitusen lirumpaa kuin odotin. Kosteutti kuitenkin perustasolla, vaan ei niin hyvin kun tarvitsisin. En siis ostaisi uudelleen.

Tosiaan vähän mitäänsanomattomia tuotteita suurin osa ja sitten myös taas niitä, joita minulla loppuu joka kuukausi :D Onneksi tämän kuun loppuneiden saldo on jo auki, vaikkakin aika vähäisesti.

Ja ostoksia sun muita tulokkaita vielä loppuun. Pari viikkoa sitten oli tosiaan Joensuussa The Body Shopin järjestämä bloggaajailtama, josta omakustanteiset ostokset jo olen näyttänytkin. Tämä goodiebagin sisältö vaan jäi esittelemättä, aiiiiiiivan ihana luksusvartalovoide Japanese Camellia Cream. Tämä on niin hyväntuoksuista ja kermavaahdonpehmeää, että melkein tekee mieli maistaa, slurps.


Sokoksen 3+1 -päivilläkin tuli käytyä, mutta ihan hirveästi ihmeempiä en hankkinut. DKNY:n My NY -tuoksun pakkauksen löysin -50% alepöydästä, We Care Iconin poskipunat ja korostustuotteet sekä Tigin hiusnaamio olivat sitten niitä virallisia aletuotteita.


Ja viimeiseksi vielä sekalainen sakki erilaisia tilattuja ja haalittuja meikkejä, on Kosmetik4lessin ja BeautyBayn tilausta sekä alelaarilöytöjä ihan paikallisista tavarataloista. Paljon kivoja juttuja :)


Oikein mahtavaa viikon alkua taas kaikille! Meikä aloittaa messureissunsa torstai-iltana ja ainakin lauantaina olen messupaikalla tavattavissa :) Saa tulla morjestamaan!

You May Also Like

0 kommenttia