Lokakuun Livbox

by - 14.10.15

No taas on aika Livboxailun! Teemana tuntui olevan tässä kuussa ihan vaan syksyn tuleminen, mutta mikäs siinä. Kultaiset käärepaperit olivat ainakin minusta jotenkin erityisen luksuksentuntuiset :) Tuotteita oli seitsemän, joista neljä täysikokoista ja kolme näytettä. Yksi oli pitkäaikaistilaajan ekstralahja.Hygieniatuotteita kaksi kappaletta, ekana Pepsodentin hampitahna!? No öö, kiitti, kaipa tätäkin aina tarvii ja silleen... (fiilis sama kun saisi vessapaperia tupaantuliaislahjaksi).

L'occitanen suihkuöljy taas vaikuttaa jännältä uudelta tuttavuudelta. L'Occitane meni aiemmin omalle mustalle listalleni, sillä edellinen boksista tullut tuote (sitruunasuihkugeeli?) sisälsi metyyli-isotiatsolinonia, jolle siis olen allerginen kuten hiton iso osa muistakin ihmisistä, sillä ko. ainesosa on lähes superallergeeni. Minusta on edelleen täysin vastuutonta käyttää moista ainetta kosmetiikassa, joten siitä päätyy välittömästi boikottiin. Tässä tuota myrkkyä ei kuitenkaan ole, joten uskallan jopa kokeilla. Merkin suhteen olen silti vielä epäluuloinen... >.Ô


Ihme kyllä, rasvoja vain yksi tässä lootassa ja sekin suihkutettavaa mallia! Tätä Vaselinen Essential Healing Sprayta omistan jo yhden pullon, mutta en ole sitä vielä ehtinyt testaamaan. On kuitenkin kuulemma hyvä.


Hiustuotteina kaksi Bonacuren minituubia: Moisture Kick -muotoiluvoide sekä Color Freeze CC-lämpösuojavoide. Moisture Kickiä kokeilen enemmän kuin mielelläni, mutta lämpösuojille ei juurikaan ole käyttöä koska en pahemmin föönaile tai suoristele hiuksiani, ainakaan tällä hetkellä.


Champagne

Viimeisenä vielä meikit, Lumenen Nude Perfection Glow heleyttävä meikkivoide on normaalista kuivalle iholle, voipi olla ettei oikein meikäläiselle sovi. Kokeillaan nyt kuitenkin. Bellapierren hohtopuuteri sävyssä Champagne oli se pitkäaikaistilaajien lahja, tätä voi käyttää ilmeisesti luomilla, naamalla, huulissa yms yms yleismeikkikimallusjuttu. Itsellä menee luomivärikäyttöön, koska olen niin jäätävän laiska etten jaksa ruveta hieromaan tuota mihinkään voiteisiin. Ihan nätti nude perussävy.

Olen tyytyväinen boksiin, minusta tämä oli oikein kiva. Mikään tuote ei nyt erityisesti aiheuttanut riemunkiljahduksia, mutta ei pettymyksiäkään (paitsi hampitahna, ööh o.Ô). Meikkejä on aina kiva saada, suihkuöljy on tuotteena niin wtf että sen takia jännä kokeilla ja uudet hiustuotteet on meikäläisen kuontalolle aina tervetulleita. Ine tykkää!

Mahtavaa messuilua kaikille! Meikäläisen reissu alkaa huomenna :) Paikan päällä olen pääasiallisesti lauantaina. Kuinka jännää! <3

You May Also Like

0 kommenttia