Viime viikon tulokkaita

by - 22.3.15

Moikka! Tänään piti ilmestyä Cinderella-postaus, mutta enpäs meikannutkaan tänään ollenkaan niin ei ollut matskua siihen :D Höhö. Korvaukseksi tarjoan sitten viime viikon kosmetiikkasaaliin!


Meikki- ja tuoksupainotteista on! En nyt mitenkään ihmeellisen paljon shopannut, mutta Kosmetik4lessille tuli tehtyä tilausta noiden Cinderellojen takia ja tokihan laitoin mukaan pientä ekstraakin. Sokoksen 3+1 -päivät saattavat myös näkyä tässä...


Pink Diamonds, Milk 'n Chocolate

Jos aloitetaan niistä Sokoksen ostoksista. Kävin paikan päällä heti keskiviikkoaamuna ruokatunnilla, jolloin kaikkea vielä oli paljon eikä väkeä nyt mitenkään hirveästi. Kauheasti mitään ostettavaa ei löytynyt varsinaisista tarjouksista, vaan nämä olivat sitten ilmeisesti aleissa ihan muuten vaan? Isadoran tuotteita oli alessa 5e/kpl, joten nappasin huulikynän sävyssä Milk 'n Chocolate sekä Highlighter-kynän sävyssä Pink Diamonds. Aikas ihana tuo jälkimmäinen... Joensuun sokkarilla oli myös tuoksupöytä, jossa oli kaikenlaisia tuoksuja vähintään puolen hinnan alella. Täytyy myöntää että vähän villiinnyin, mutta minkäs tuoksufani itselleen mahtaa! Otin lähinnä semmoisia, jotka ovat toivelistallani jo olleet.


BarryM:n trio
Catrice Pure shimmer Highlighter
Essence Get the Look
Toinen Barry M:n trio, Dazzle Dust nro 7 sekä Essencen Fabulous Fuchsia

Cinderelloista tulee juttua ensi viikolla, mutta K4L:ltä tuli tilattua myös muita kivoja tuotteita :) Essencen kevätuutuuksista tilasin vielä huulikiillon Fabulous Fuchsia ja punan Get the Look, kun jäivät saamatta aiemmin. Myöskin Catricen Nude Purism -kokoelman korostuspuuteri vaikutti aivan mahtavalta, joten koriin vaan! Barry M:n räikeänväriset luomiväritriot ja tuo Dazzle Dust sävyssä nro 7 ovat roikkuneet toivelistallani jo hetken. Oi, miten ihania nuo luomivärit ovatkaan kesällä!


Ja vikana sitten vielä ihanan Taikan lahjoittama setti vähän käytettyjä meikkejä <3 AAAA, kuolen! Niin paljon kaikkia ihanuuksia testattavaksi ja hypisteltäväksi! Ihan huippujuttu oli kuitenkin nuo Essencen viime kevään Bloom Me Up! -kokoelman siveltimet, jotka jäi itseltäni saamatta :') Oikein paljon kiitoksia sinne vielä! Näistä en nyt kehdannut swatcheja tähän laittaa, mutta eiköhän näitä tulla blogissa näkemään.

Ettäjoo! Olihan tuo tosiaan aika meikkipitoinen viikko :D Eikun taas kohti uusia ostoksia!

Hauskaa loppuiltaa kaikille :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Pitää kans hankkia toi Catricen highlighter, superkiva! Täl hetkel out of stock, mut ei onneks oo atm rahaakaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Toi on kyl makee! Toivottavasti sitä vielä tulee lisää ku se kuitenkin oli siinä kokoelmassa. Plääh jos ei tuu!

      Poista