Helmikuun yhteenveto

by - 3.3.15

Heippa! Se on maaliskuun eka postaus mikä tarkoittaa tietysti loppuneiden ja suosikkien listausta :) Mukana on myös viime viikkoiset ostokset, joten paljon on asiaa! Loppuneita oli helmikuussa ihan kivasti vaikka kuukausi olikin muita lyhempi. Aika peruskauraa kyllä enimmäkseen oli.



Hiustuotteita meni yllättävän monta, johtuen minikokojen ja näytteiden käytöstä. Hiussuihkeet on loppuneiden vakiotavaraa ja tällä kertaa loppui Four Reasonsin Moisture Mist, josta postaus täällä. Tykkäilin tästä alkuun kovasti ja kyllähän tämä ihan hyvänä perustuotteena säilyi loppuun asti. Jatkan kuitenkin tehokkaamman suihkeen etsimistä edelleen...

Schwarzkopfin BC Oil Miracle Rose Oil -näytteen sain Livboxista ja tykkäsin tästäkin alkuun, miten ihana ruusun tuoksu! Sääli vaan ettei tämä pitänyt hiuksiani kurissa kuin ehkä puoli tuntia, jolloin öljyä olisi pitänyt jo heti lisätä kuivuuden ja pörröisyyden torjumiseksi. En siis tule ostamaan täysikokoista, kosteutustehot ei vaan riitä minun hiuksilleni.

Four Reasonsin Argan Beauty Serum menee vähän samaan kategoriaan kuin tuo ruusuöljy, kosteutus ei vaan riittänyt. Tästäkin tykkäsin kuitenkin ensin vaan pidemmässä käytössä ei auttanut hiuksiani yhtään. En ostaisi enää. Tästä enemmän asiaa kuitenkin täällä.

Cutrinin Reflection Color Boost Shampoota olen käyttänyt jo aiemminkin pienen tuubin. Tykkäsin sarjan hoitoaineesta, mutta jotenkin hiukset eivät tuntuneet yhtä hyviltä tämän shampoon kanssa? :D Nyt kun hoitoaine on taas yksinään eri shampoon kanssa, toimii se tehokkaammin. En siis ostaisi uudelleen.

Livboxista on tullut myös Schwarzkopfin BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Shampoo -näyte. Tästäkin rakastin ruusun tuoksua niin kovasti, mutta valitettavasti itse shampoo aiheutti hiusten nopean rasvoittumisen, eli eipä siis ainakaan minulle sopinut. Sydämeni itkee verta, mutta en osta tätäkään täysikokoisena.


Toiseksi eniten loppui voiteita. Santen päivävoide herkälle iholle on esiintynyt blogissa aiemmin täällä. Ihan hyvä ohuehko kesäkauden voide, mutta haju oli vaan aika karmea :D Ei herätä voimakkaita mielipiteitä suuntaan tai toiseen, voisin ostaa uudelleen mutta tuskimpa kuitenkaan ostan kun niin paljon muita kivoja voiteita on olemassa.

Minikokoinen The Body Shopin Moringa Body Milk tuli TBS:n joulukalenterista. Tooooodella ohutta voidetta, mutta tuoksusta tuli kehuja jopa tuntemattomilta :D Ihana kukkaistuoksu tässä kyllä olikin! Aivan liian vähäiset kosteutustehot minulle, mutta voisin ostaa saman sarjan paksumpia tuotteita.

Vikana voiteena Garnierin Anti-Dark Spot Renovator Night -yövoidetiiviste. Ostin tämän alun perin kauan sitten vaalentamaan aknejälkiä hartioilla ja siinä käytössä toimikin päivävoiteen kanssa oikein hyvin. Käytin loppuun ihan kasvoilla yövoiteena, mutta samanlaista tehoa en enää huomannut. Ei tule ikävä ja ilmeisesti tämä onkin poistuva tuote.


Hygieniatuotteita pari kappaletta. Oriflamen Fairy City Lights -antiperspirantti löytyypi täältä. Ihana tuoksu, mutta ei kovin tehokas käyttötarkoituksessaan. En ostaisi uudelleen.

I Love... -sarjan Lollipop-suihkugeeli vasta ihana olikin! Voi että kun näitä parin vuoden takaisia karkki- ja jätskikokoelmien suihkugeelejä saisi isompana. Ostaisin!


Meikkipuolelta myöskin kaksi tuotetta, ekana Rimmelin Extra Super Lash sävyssä Brown Black. Tykkäsin käyttää tätä vaihtoehtona lämpimänsävyisten meikkien kanssa. Postausta maskarasta löytyypi täältä. Ei yhtään hassumpi tarkan markan ruskea vaihtoehto! Voisin ostaa uudelleenkin.

Myöskin rakastamiani Papier Poudren puuteripapereita sävyssä Rachel loppui taas kokonainen vihko. En enää usko pystyväni elämään ilman näitä, ihan HG-tuotteeni :) Sekaihoisena tuo t-alue tuppaa rasvoittumaan päivän mittaan niin paljon, että useampaan kertaan saa naamaa näillä taputella.



Ja sitten vikana vakiokynsituotteita, sekä Pirkan että Cienin kynsilakanpoistoaineet sekä Seche Viten pikakuivattava päälyslakka. Ainoa uutuus on tuo Essencen Protecting Base Coat, joka oli oikein kelpo aluslakka! En kuitenkaan löytänyt tätä enää Kosmetik4lessiltä, joten liekkö sitten lopetettu? Kamalaa, jos näin :(


Näin on loppuneet taas paketissa! Suosikkeja tässä kuussa tuli aika vähän ja kaikki tuttuja tapauksia. Luomiväripuolella ykköseksi nousi Oumeidie-paletti, poskipunana Essencen Beauti-FALL Red ja tuoksuosastolla voittaja oli kuvasta pois jäänyt Thierry Muglerin Angel. Kaikki ovat esiintyneet suosikeissa aiemminkin, joten sen kummemmin en näihin pureudu.


Natural Glow, Chestnut

Ja sitten vielä loppuneiden vastapainoksi uudet tulokkaat. Shoppaillut olen ainoastaan Anttilassa ja sieltä lähdin hakemaan tuota Katy Perryn Spring Reign -uutuustuoksua. Minulla on melkein kaikki muutkin Katy Perryn timanttipullot paitsi Sheer-versio. Edullisesta hinnastaan ja julkkistuoksu-statuksestaan huolimatta oikein ihana kevättuoksu :) Max Factorin poskipunat sävyissä Natural Glow ja Chestnut löytyivät puoleen hintaan alelaarista ja samalla nappasin mukaani tuon aletarralla varustetun Rexonan, niitä kun aina tarvitsee.

Huhhuh, tässä postauksessa olikin paljon asiaa! :D Jokohan se Livboxkin taas tällä viikolla tulisi? Kamalaa, kun en ole esitellyt vielä puoliakaan Memeboxeistakaan. Näitä on kuitenkin lisää tulossa, joten pysykää linjoilla!

Kivaa illanjatkoa :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Voi, tulisipa tosiaankin nuo karkkikokoelman pullot edes minikokoisina takaisin :3 Sokoksen 3+1 päivät lähenee, jospa sinne tulisi? :D

    Ah, Livbox! Jos ne 5.päivä lähettää, niin ensi viikolle menee :(

    VastaaPoista
  2. Joo ois kyllä niin ihanaa että noi herkkukokoelmat tulis takaisin, mä tykkäsin erityisesti niistä jätskeistä :D Onneksi ne on mulla vielä käyttämättä! Banana Split nyt menossa ja ah kun on ihana <3

    Aijoo, no jos ne tuolloin lähtee niin ens viikolla sitten vasta Livboxia :) Vaan mikäs siinä!

    VastaaPoista