Essence I Love Nude

by - 25.2.15

Heipähei! Essencen kevään nudekokoelmaa tässä olen teille tänään esittelemässä :) Kyseinen kokoelma on siitä hauska, että se ei sisällä ihan kokonaista lookia, vaan isot rivit luomivärejä, huulimeikkejä ja kynsilakkoja. Mukana oli siis ripsiväri, kuusi luomivärimonoa, neljä huulikiiltoa, kuusi huulipunaa ja viisi lakkaa. Uuteen tyyliinsä Kosmetik4lessillä ei ollut kuin kolme luomiväriä, joista kaksi vaaleinta jätin tilaamatta dupevaaran vuoksi, neljä huulipunaa ja kolme kiiltoa. Ripsiväritilanteeni tiedätte, joten senkin jätin ihan suosiolla tässä vaiheessa hankkimatta.
Luomiväri My Favourite Tauping on aika peruskauraa monen meikkipussissa, mutta itselläni on yllättävän vähän tälläisiä keskiruskeita. Sävy on aika harmahtava ja tuntuma on pehmeän samettinen. Pigmenttiä on riittävästi ja näyttää todella kivalta luomilla! En kadu tippaakaan tämän hankkimista ja nyt mietin, että olisiko pitänyt sittenkin hankkia myös ne vaaleammat sävyt, vaikka melko varmasti niille kokoelmistani vastineet jo löytyykin.
Huulikiillot on tehty Essencen perussarjan XXXL-kiiltojen mukaisiksi, nämä on vain nimetty nudeiksi. Jääköhän nämä kenties ihan sinne perussarjaan pidemmäksikin aikaa, kun ei kokoelman nimeä ole näissä edes mainittu? Joka tapauksessa oikein kivoja nudekiiltoja, väriä tulee sopivasti joten kaikki voi tilailla hyvällä omallatunnolla. Tummimpaan Soft Almondiin rakastuin syvästi, vaikka enemmän huulipunanainen ehkä olenkin. Niin ihana huulilla!Ja viimeiseksi nämä punat, jotka taisivat monen mielestä olla kokoelman mielenkiintoisinta antia :) Nämä näyttävät myös ihan perussarjan punilta eikä näissäkään ole tyypillistä kokoelman nimeä missään. Sävyjä on monenlaisia, on kellertävää ja pinkihtävää vaaleaa, toffeenväristä keskiruskeaa sekä ihan tummaakin ruskeaa hitusen marjaisalla vivahteella. Pehmeä ja liukuva koostumus kuten Essencen punissa yleensäkin, ei voi kuin suositella jos omat kevätnudet on vielä hankkimatta.Esimerkkimeikissä olen käyttänyt My Favourite Taupingia koko luomella ja huulilla on sitten tuo Soft Almond. Siis I-H-A-N-A! Tuosta ei ainakaan minusta nudekiilto paljon parane.

Jos ystävänpäiväkokoelma vähän susi olikin, tässä on ihan huikeasti hyvää tavaraa! Tykkäsin kovasti tuotteiden laadusta, vaikka nudejutut eivät yleensä ihan lähinnä sydäntäni olekkaan (vaikka ruskeat sävyt minulle niin hyvin sopisivatkin...). Jotain ihmeellistä on kuitenkin tapahtumassa kun jaksoin tästä kokoelmasta innostua :D Olen tainnut käyttää värejä viime aikoina niin rankalla kädellä, että vaihtelu onkin tarpeen!

Oikein ihanaa keskiviikkoista illanjatkoa kaikille :)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Kyllä minunkin täytyy nyt lähteä ostamaan lisää Essence meikkejä... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) Essence on kyllä oikein kiva merkki, hinta-laatu-suhde on aika mainio!

      Poista