Memebox: City Girl

by - 16.2.15

Jälleen olisi yhtä Memeboxia! Tämä City Girl on Soulilaisten naisten innoittama, eli heidän lempparituotteitaan pakattu lootaan :) Boksi sisältää viisi (tai seitsemän) tuotetta, kaikki täysikokoisia. Mukana on sekä meikkejä että ihonhoitoa.Ensimmäisenä on päivä- sekä yövoide, Migabeen Verbena Cream. Verbena on siis ilmeisesti jonkinmoinen yleiskäyttöinen rehu. Ihan hirveän innoissani en ole, mutta kokeilen.


Toisena iiiihana nestemäinen poskipuna, Mizonin Oh! Shy Gorgeous On Liquid Cheek. Samaa sarjaa oleva korostustuote nähtiin edellisessä Memeboxissa. Hitonmoinen pigmentti, tämän kanssa täytyy olla todella varovainen. Pullo on edelleen todella söpö :)


Sitten lempparimerkikseni muodostunutta Shara Sharaa, Dew Veil Primer Balm. Tämä on kosteuttava primeri, joka tekee samalla korealaisittain trendikkään, vähän kostean näköisen ihon. Pakkauskin on niin ihana, tätä on kyllä todella kiva pitää pöydällä. Odotan mielenkiinnolla myös tämän korkkailua myöhemmin!


Vasemmalta oikealle: Star Pink, Star Orange, Star Beige ja Oh! Shy Gorgeous On Liquid Cheek

Tämä kolmen setti, original rawin Multi Pigment - I am Designer, on kyllä ihan selkeästi saanut vähän innoitusta Jean-Paul Gaultierilta. Tuubeissa on eri värisiä voiteita, joita voi käyttää silmiin, poskiin tai huulille, yksinään tai sekoitella keskenään. Sävyt ovat aika räikeitä ja varsinkin pinkki loistaa kilometrin päähän. Taitaapa olla boksin lempparituotteeni, näitä on pakko päästä kokeilemaan!


Ja viimeisenä aika meh-tuote, Migabeen Pure Berry Oil Soap Honey. Monitoimituote, jolla pestään niin hiukset, vartalo kuin kasvotkin. En oikein luota sen tyyppisiin tuotteisiin varsinkaan hiusteni kanssa jotka tarvitsevat erityishuomiota, joten luulen että käyttelen tämän sitten suihkugeelinä ja naamaputsarina jossain vaiheessa. Aika iso mötikkä, 310ml!


Tässäpä tämä boksi :) Kävin tänään hakemassa toiseksi viimeisestä tilauksestani ekan boksin, viisi odottaa vielä noutoaan Postissa. Memeboxeja tulee täällä pyörimään vielä siis pitkään, vaikka toimitukset Suomeen loppuikin! Stay tuned.

Hauskaa iltaa!

You May Also Like

4 kommenttia

 1. "Viisi odottaa vielä Postissa" ehehehe :D

  Mie en tämmöistä lootaa ole huomannutkaan, tosin.. Tämäkin olisi ollut aika turha. Noita ihmevoiteita tai muita kummallisuuksia tulee joka lootassa. Mie odotan innolla sitä toista Ystävänpäivä -boxia :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle vähän naurettiin siellä postissa kun kävin hakemassa viiden Memeboxin tornin sieltä...

   Mä tykkäsin kyllä aika paljon tästä lootasta! :) Mulle on tulossa vielä ne molemmat ystävänpäiväboxit, toivottavasti ovat kivoja. Oispa siellä kaikkea söpöä.

   Poista