Memebox: Make Up Edition 2 ja viime viikon ostoksia

by - 20.2.15

Tämänpäiväistä boksia odotinkin erityisen innolla, sillä tokihan meikkifriikin sydäntä Make Up Edition lämmittää. Boksillinen täynnä ihanaa värikosmetiikkaa, mikäs sen parempaa! Odotukset olivat kyllä korkealla ja ei, en päässyt pettymään.


Kokonaista seitsemän tuotetta! Viisi värillistä, yksi meikkipohja ja yksi meikkiväline. Ja kaikki tietysti täysikokoisia. Oijoijoi <3


Eka tuote on Revecenin Perfect Star Powder elikkäs irtonaista luomiväriä/pigmenttiä. Näitä oli saatavilla kolmessa sävyssä, Gold, Pink, Brondi ja Grey ja omani on tuo kultainen, kuten kuvasta näkyy. Enemmän olisi ehkä kiinnostanut Pink tai Brondi, mutta tällä mennään. Todella hienojakoista ja aika läpikuultavaakin tämä on, mutta ohjeessa sanotaankin että se sopii myös toisen värin päälle. Ihan jees, testailen tätä aika mielelläni!


Toinen tuote on myös silmämeikkikamaa, Shara Sharan I Wanna Cat's Gel Liner. Näitä oli kaksi eri sävyä, Havana Pearl Brown ja Persian Pearl Navy. Minulle tuli tuo Navy ja ehdin jo innostua että ooh, tummansininen geelieyelinerhän olisi tosi kiva! Mutta ei, ihan musta tämä oikeasti on. Pahuksen kestävä kyllä, swatchi jämähti oikein kunnolla käteen.


Tuote numero kolme on Etude Housen Woo Baby Lip Plumper, eli huultenpullistaja kirkkaana tai kimaltelevan pinkkinä. Olisin niiiiin kovasti halunnut tuon pinkin, mutta ei. Plääh, taas yksi kirkas kiilto kokoelmiin. Täytyy kuitenkin testata olisiko tästä pullistamaan huulia esim. punan päällä, sittenhän tälle kyllä olisi käyttöä.


Huulituotteet jatkuvat Secret Kissin Sweet Glam Stick Glowlla, tarjolla oli Wonder Pink ja Urban Coral. Pakkauksessa ei kyllä yhtään lue että kumpihan tämä mahtaa olla, mutta veikkaisin tuota pinkkiä, ei sävy kyllä mikään koralli ole. Aikas paksua ja peittävää tavaraa ja väri uberkirkas, just meikäläisen makuun ;)


Kulmatuotteet on aina melkoinen riskijuttu tämmöisissä laatikoissa, kun ei voi koskaan tietää minkä sävyiset kulmat kenelläkin on. Mukana oli kuitenkin nestemäinen väri, Skinfoodin Mineral Color Fix Brow Mascara ja tässä oli neljä sävyvaihtoehtoa, Mineral Light Brown, Mineral Brown, Mineral Deep Brown ja Mineral Redjoista kaksi minulle täysin käyttökelvottomia ja yksi vähän siinä ja siinä. Voitte varmaan kuvitella, etten todellakaan halunnut kullanväristä tai punaista eli Light Brownia tai Rediä? :D Mutta punainenhan sieltä tuli. Jättiplääh, Deep Brown olisi varmaan minulle sopinutkin, mutta tästä punaisesta en ole kovin varma. Punainen nyt ei yleensäkään kauhean hyvä vivahde kulmissa ole... Kokeilen nyt kuitenkin ja laitan kiertoon jos ei sovi.



Boksin varsinainen wtf-tuote on tässä, i.myss Beauty Top Gold Egg Vibration Puff eli vähän toisenlainen meikkimuna. Siis mitä ihmettä, kullanvärinen muna jossa on sisällä pöljä tyyny ja se vibraa? :D Mutta tämä on itseasiassa väline BB-voiteen levitykseen! Tyynylle laitetaan vähän voidetta ja sitten se hierotaan munan avustuksella naamaan. Aika heppoinen kapistus tämä kyllä on, vähän kuin jostain euron kaupasta hankittu, mutta aion kuitenkin ihan mielenkiinnolla kokeilla.


Ja viimeinen tuote on mikäs muukaan, kuin BB-voide: Cover Queenin Whitening BB Cream SPF30 PA+++. Valkaisevaa kamaa jälleen. Ainakaan toistaiseksi sana 'valkaiseva' ei minua paljon pelota, mutta katsotaan sitten kunhan pääsen niitä testailemaan. Tuleeko kalpeasta naamasta vielä kalpeampi?

Revecenin Gold, Shara Sharan Persian Pearl Navy, Etude Housen Clear Gloss Volume sekä Secret Kissin Wonder Pink

Tämä olisi voinut olla ihan huippuboksi, jos värit vaan olisivat osuneet kohdilleen. Mutta yllätysboksin ideahan on olla yllätys, joten minkäs teet jos aina ei vaan nappaa. Ei todellakaan mikään hassumpi loota, tykkäsin kyllä :) Tuotteet eivät olleet ihan tavanomaisimmasta päästä, mistä plussaa.

Lopuksi vielä koko viikon panttaamani viime viikon ostokset, on vaan niin vähän vapaa-aikaa nykyään! Saaliina on Anttilan alelaarista hankitut Biozellin shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille, kaksi Victoria's Secretin vartalotuoksua ja yksi vartalovoide Kicksistä sekä The Body Shopista haalimani Limited Edition -kevätkokoelmaihanuudet, unikko-kabuki (SUPERLUTUINEN!), ihon ph:n mukaan sävyttyvä poski- ja huulikynä sekä kaksi ihanan väristä shimmer cubes -pikkupalettia, molemmat edelleen unikkoteemaa. Aivan järkyttävän hyvä pigmentti noissa cubeissa, en voi kuin lämmöllä suositella! Jännää muuten, että minulla tuo kynä menee noin lilaksi :D



Pinkki unikko

TBS Velvet Stick sekä keltainen unikko

Ei sitten muuta kuin hauskaa viikonloppua kaikille! Taidan tuossa sunnuntaina viimein esitellä nuo essencen kokoelmat kaikkien näiden Memeboxien välissä, etteivät ihan kokonaan unohdu :D

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Ai että mä hajoilen tolle munalle :D "väline bb-voiteen levitykseen." Niin varmaan, ja jotain söpöjä poikia vielä paketinkin kyljeesä 8) No ei, kivoja juttuja mun mielestä, mulle ois kyllä kirkas (hyvä) huulikiilto tosi tervetullut. Kaikki mun kirkkaat jotka omistan tällä hetkellä on tosi tosi tahmaisia ja ällöjä huulilla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis ööh, värisevä kultamuna jonka pakkauksessa on joku poikabändi? :DDD Vähintäänkin epäilyttävää. Mä oon muuten huomannut että laadukkaita kirkkaita kiiltoja tai kirkkaita kiiltoja ylipäätänsä on markkinoilla tosi vähän! Jotain H&M:n muovintuoksuisia tuubikiiltoja nyt löytyy aina mut vähän parempaa saa ettiä kissojen ja koirien kanssa :D

      Poista