Memebox: 1st Anniversary Box

by - 16.3.15

Memeboxikasta iltaa! Tänään katsastetaankin Memeboxin 1-vuotisjuhlaboksin sisältö. Tämä ei vaikuttanut kauhean kiinnostavalta, mutta tilasin nyt kuitenkin ennenkuin lakkasivat myymästä Eurooppaan (ja muuallekkin). Sisältö oli aika perus Memeboxia: viisi täysikokoista tuotetta joista neljä ihonhoitoa ja yksi meikkituote.Ekana täältä löytyy Tosowoongin Bee AC Control Toner. Toinen vaihtoehto olisi sitten ollut voide. Tämä on siis suihkutettava kasvovesi! Kuulemma erityisesti suositellaan herkälle ongelmaiholle. Ampiaiskammoisena en pysty katsomaan pakkausta yhtään ilman ahdistusta, pitää varmaan repiä etiketti pois :D


Boksin ainoa meikkituote on tämä Unni Recipen Makes Yours Skin Smooth Firming Pact, eli Lancomen länsimaalaisille tutuksi tekemä cushion-meikkivoide. Oh la la, tätä kyllä testaan innolla! Iiks, ikioma aito korealainen cushion <3 Oi onnea.


Sitten on taas myös ihka aitoa korealaista tavaraa, AHC:n Whitening Cream eli perus valkaiseva päivävoide. Mitäpä tähän sanomaan, SPF tässä on kuitenkin 35, joten kesällä mikä jottei.


Sitten tuleekin kahden tuotteen setti, RiRen Cool Dr. Scalp+ & Hot Speed Manicure. Ensimmäinen tuote on päänahkaa hoitava pikku tuubi ja jälkimmäinen on sitten ihan perus hiustenhoitotuote nimestään huolimatta. Jännää :) Päänahkakaman lahjoitin jo miehelle, mutta tuon punaisen pidän itse. Mitenköhän mahtaa meikäläisen hiuksille tuommoinen minimäärä riittää.


Ja viimeisenä sitten ehkä koko lootan mielenkiintoisin tuote, RiRen Capsule Mask Pack. Eiiii miten ihana pakkaus! Tykkään tästä ihan älyttömästi :D Näitä oli kolmea eri versiota, Moisture, Whitening ja Anti-aging enkä nyt oikein itse tiedä, minkä noista sain. Pinkkihän tuo on ja paketin etuosassa lukee Moisture, mutta takanapa lukee Whitening! Ota tuosta nyt sitten selvää. Tämän tarkoitus on siis kosteuttaa naamaa päivän mittaan ja suihketta voi suhuutella menemään sekä meikin alle että päälle. Mieli tekisi ottaa tämä käsilaukkuun mukaan.

Semmoinen! Ei nyt mikään oma lemppariboksi ihonhoitotuotteiden suuren määrän takia, mutta hauskoja tuotteita kyllä, ei mitään ihan perusmarkettikamaa. Lempparini ehdottomasti tuo hauska kapselikosteussuihke! :D Ei väliä, olkoon kosteuttava tai valkaiseva, kummin vaan.

Oikein kivaa illanjatkoa kaikille :)

You May Also Like

0 kommenttia