Memebox Global #18

by - 20.3.15

Tämä boksi menee taas kategoriaan "no mutku ne lopettaa jajajaja..." eli ei oikeasti niin hirveästi innostanut, mutta menkööt. Teemana oli ihan selkeästi kuivahtaneen talvi-ihon hoitaminen (joka on ilmeisesti pinnalla myös muualla kuin meillä kylmässä pohjolassa). Kaikenlaisia tehokkaita kosteutustuotteita oli siis tarjolla! Boksissa oli kaiken kaikkiaan 8 tuotetta, joista viisi täysikokoista ja yksi kolmen näyteputelin setti. Ihonhoitotuotteita seitsemän kappaletta ja yksi suihkukama.



Aloitetaan siitä suihkukamasta, kyseessä on Puredermin Shower Jelly Cooling Mint -versiona! Toinen vaihtoehto olisi ollut Brightening Milk, mutta olen kyllä tyytyväinen omaani :) En ole ennen suihkujellyjä kokeillutkaan, joten hauskaa! Toivottavasti tästä tulee oikein ihanan viileä olo.


Boksissa on myös perinteinen naamarasva, tuttua mehiläisteemaa jälleen: Dr. MJ Bee Tox Control Cream. Rauhoittava ja kosteuttava, kuulostaa siis oikein hyvältä. Pakkaus oli minusta aika hauska!


Käsivoidettakin tuli, echoicen Hand Therapy Cherry Blossom & Sheabutter -versiona. Tästä olisi ollut saatavilla myös ihanassa metallivaaleanpunaisessa pakkauksessa oleva Sweet Rose & Sheabutter -versio, joka olisi ehkä omaa nenua miellyttänyt enemmän mutta eiköhän tämäkin aika kiva ole :) Pinkki tuubi on oikein piristävä!


Lootan erikoisin tuote on tässä, Puresmilen Animal Point Pad Guavan tuoksuisena. Kyseessä ei ole mikään eläintenhoitotuote, vaan täsmälaput kuiville länteille kehossa. Toinen versio olisi ollut ananas, josta olisin varmasti enemmän pitänyt, kun en oikein guavan tuoksun suurin fani ole... :D Mutta menkööt. Näitä voi käyttää esimerkiksi naamassa, kyynärpäissä jne jne mitä nyt keksii. Tarpeeseen tulee, meikäläisen iho on jostain kumman syystä kuivunut kamalasti!


Sitten on se mainitsemani kolmen setti, Derma Liftin Derma Lift Insiderm Aqua Rich Cream x3. Tjaah. Rauhoittavaa rasvaa vahingoittuneelle iholle. Saattaapi olla meikälle vähän tujua, mutta kokeillaan.


Ja viimeisenä myöskin ihan kivalta ja tarpeelliselta vaikuttava tuote, Touch By Lee Kyung Min Extreme Shield Master. Tuommoinen kynämuotoinen täsmätuote lisäkosteutusta vaativille kohdille. Aivan loistava, meikän nenunpielet suorastaan HUUTAA tätä! :D Sinne ei ehkä noita guavalappuja kehtaa laittaa, joten tämä kynä sopii pikkuisen paremmin. Jeah.

Semmoinen boksi :) Ei tästä nyt mitään erikoisempaa omaa lempparia löytynyt, mutta ihan käyttökelpoista kamaa kylläkin.

Oikein kivaa viikonloppua!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Mä tykästyin tosi paljon tuohon mehiläisvoiteeseen, se tuoksuu ihanan sitrusmaiselle mutta makealle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo, kivakiva! :) Tykkään varmaan. Kunhan kosteutustehot ois vielä meikälle sopivat niin jeah!

      Poista