Pitkän tauon jälkeen: Memebox K-Style 4

by - 1.4.15

Heippa pitkästä aikaa! Ei, en ole pitänyt mitään blogitaukoja tahallani, työkuviot vaan ovat vieneet kaiken ajan ja siihen päälle kun laittaa vielä muut menot ja elämän, niin ei paljon jää aikaa harrastuksille. Olen ollut viimeisen puolentoista viikon aikana vapaalla yhden päivän verran, aamut ovat aikaisia ja illalla on kaikenlaista muuta hommaa, joten huooooh :D Mutta eipä siinä mitään! Valitettavasti en tänäänkään aio esitellä Essencen Cinderella-kokoelmaa (noloa, kohtahan tulee jo huhtikuunkin kokoelma...). Kuvat ovat kyllä kamerassa, mutta se on niin täynnä kaikkea muutakin matskua, että niiden läpikäymiseen menee pieni ikuisuus. Tänään saatte siis nauttia Memebox-postauksesta, koska kuvat oli jo valmiiksi koneella...


Elikkäs joo, Memeboxin K-Style 4 -boksi, joka sisältää tällä hetkellä Koreassa trendikkäitä tuotteita. Kaikki olivat meikkejä, ihan mahtavaa! <3 Ja täysikokoisia tietenkin. Lempparimerkikseni noussutta Shara Sharaakin löytyy parin tuotteen verran, jess.


Ekana tässä on Revecenin Volumizing Mascara. Kuvauksen mukaan veden- ja töhrynkestävä. Njoo, noh ihan kiva korealaisia ripsareitakin on kokeilla, sääli että pakkaus on aika ankea. Volyymiä antavat ripsarit onkin lemppareitani.


Tästä Shara Sharan Petit Friend Matte Lip Crayonista olin suorastaan innoissani. Miten iiiiihania värejä olikaan saatavilla: Pure Pink, Neon Pink, Neon Orange ja Salmon Orange. Ja minun boksistani paljastui... Pure Pink, jossa ei ole väriä juuri nimeksikään. Miten voi käydä näin surkea tuuri? Ja miten ihmeessä lähes väritön huulikynä voi olla mattainen? Jää nähtäväksi ensi jaksossa.Toinen Shara Sharan tuote on myös huippusöpö: Triple Shine Color Shadow. Omani on sävyä White Pink, muita vaihtoehtoja olivat Pink Violet, Yellow Brown sekä Cobalt Blue, jotka aika tarkkaan kertovat, millaisia sävyjä kussakin triossa on. Pakkaus vaan on niiiin lutuinen :) Ei hassumpi, vaaleanpunaiset meikit on oikein kivoja näin keväällä!


Sitten todellinen wtf-tuote, Revecenin Face Control Foundation sävyssä Violet. Lila meikkipohja? Joo morjens. Tämän on siis tarkoitus tehdä keltaisesta ihonsävystä kylmempi ja kirkkaampi (aka vaaleampi). Njoo noh, en uskonutkaan että kukaan lilaa naamaansa muuten hieroisikaan :D Testaan mielenkiinnolla!


Viides tuote on Beauty Peoplen Miss 100 Auto Gel Pencil Liner. Näitä oli kolmea sävyä: Glimmer Coral, Glimmer Bronze ja Glam Brown. Plääh, olisin ottanut mielummin kumman tahansa noista kahdesta muusta, kuin tämän Glam Brownin jonka sain. Ihan kuin ruskeita rajauskyniä ei löytyisi tarpeeksi... Tämä on kuitenkin superhyvänlaatuinen, joten eiköhän pääse käyttöön! Ihan tajuttomasti pigmenttiä pikkuhipaisulla.


Ja viimeisenä huulikiilto, ideeBin Real Triple Rouge sävyssä Shine Pink. Tässä ei sen kummempia värivaihtoehtoja ollut, kaikille samanlainen pinkki :D Söpö pakkaus, eikä värikään ole hassumpi. Käyttöön pääsee.

Vasemmalta oikealle: silmänrajauskynä, huulikynä, luomiväritrio sekä huulikiilto.

Epäonnisista värivalinnoista huolimatta minusta aikas kiva loota :) Lemppareita oli todella paljon, eikä mikään nyt kovin pahasti noussut ylitse muiden. Huulikynä olisi voinut olla todella eeppinen, jos värisävy olisi osunut kohdalleen, mutta minkäs teet. Tykkäsin kyllä joka tapauksessa!

Jään nyt pääsiäislomalle reissun myötä, joten halusin ehdottomasti tehdä vielä tämän postauksen ennen sitä osoittaakseni, että elossa ollaan :D Pääsiäisen jälkeen työkiireet sun muut helpottaa kummasti, joten eiköhän suht koht normaaliin postaustahtiin taas päästä. Odotan itsekin innolla, olisi niin paljon kerrottavaa ja esiteltävää!

Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille, syökää paljon munia ja olkaa kiltisti :) Nähdään jälleen ensi viikolla!

You May Also Like

2 kommenttia