Essence Love & Sound sekä viikon ostokset

by - 26.4.15

Pahoittelut heti alkuun, sillä tässä kokoelmapostauksessa ei näy the lookia eikä swatcheja, koska fiksuuttani onnistuin poistamaan ne vahingossa. Milloin, siis MILLOIN opin, ettei mitään poisteta pysyvästi ennenkuin postaus on pihalla? Huoooh. Ketuttaa niin armottomasti, etten jaksanut lähteä ottaman uusia swatchkuviakaan. Nojoo. Tässäpä tämä huhtikuun ensimmäisen essence-kokoelman listaus nyt sitten olisi.


Kokoelmaan kuuluu kolme helmiäisluomivärimonoa, musta silmänrajaustussi, kaksi huulipunaa, liukuväriposkipuna, aurinkopuuteripaperit, geelityynyt kenkien kantapäihin sekä kynsinauhatatuoinnit. Näistä jätin pois tuon silmänrajaustussin, aurinkopuuteripaperit sekä tatskat, koska ei tulisi itse noita kaksia jälkimmäisiä käytettyä ja mustia silmänrajaustuotteita on jo vähän liiankin kanssa :D



Arvaatteko jo, mitä aion näistä sanoa? Jepsjeps, tyypilliseen essencen pastellihelmiäisluomivärien tapaan nuo kaksi vaaleampaa, mintunvärinen Feel the Vibe sekä persikkainen Make Life a Festival ovat aika heikkoja. Väri häviää luomella aika totaalisesti. En siis voi suositella. Punaruskea Glastonberry sen sijaan on oikein kiva tuttavuus, hauska uniikki väri!



Huulipunat ovat molemmat ihan ok, olin tosin yllättynyt siitä, että Glastonberry olikin ruskea, eikä marjansävyinen niinkuin nimen ja kuvien perusteella luulin sen olevan! Lisäksi Taika huomasi, että sehän on lähes identtinen erään helmikuun nudekokoelman punan kanssa. Oranssia Crowd Gone Wildia olen testaillut huulilla ja vaikka koostumus olikin hieman kuivattava, väri sopi minulle aivan loistavasti :)



Poskipuna oli etukäteen ehkä eniten odottamani tuote, mutta vähän jäi vaisuksi tämän vaikutus. Ihan jees, mutta ei mitenkään ihmeellinen. Onhan tämä toki nätti kesällä enkä kadu ostamista tippaakaan, mutta odotin että tuota violetinsävyä olisi ollut vähän enemmän ja se olisi ollut syvempää. Nooh, kyllä tälle käyttöä silti tulee!


Ja viimeisenä tämä ekstratuote, geelipadit :) Minulla on jo päkiän alle laitettavat geelityynyt ja ne ovat aivan mahtavat korkkareiden kanssa, mutta tämmöiset kantapääversiot ovat minulta puuttuneet. Eläköön, että näitä sai nyt parilla eurolla! Tuppaavat kenkäkaupoissa sun muissa maksamaan about kympin. En ole vielä ehtinyt testailemaan, mutta meikällä on tälläkin hetkellä nilkassa haavat kenkien jäljiltä, joten joo, tarpeeseen tulee.


Ja lopuksi vielä ainoa kuva jäi jäljelle tuhon jälkeen, yksityiskohtakuvat silmämeikistä ja huulista. Silmissä käytin ruskeaa koko luomella, minttua silmän sisänurkassa ja persikkaa alaluomella. Mintun sävy on aivan totaalisen hävinnyt eikä persikkaistakaan paljon näy. Plääääh.

Seuraava essencen kokoelma on jo myynnissä, mutta valitettavasti Kosmetik4lessille sitä ei ole vielä ilmestynyt, vaikka olenkin sitä odottanut jo ikuisuuden kuin kuuta nousevaa! Enemmän tuo ihanan pastellinen Brit-tea itseäni lämmittää näin etukäteen kuin tämä. Toivottavasti tulisi pian saataville, tilaisin samalla myös muutamia muita essencen kevätuutuuksia...


Ja vielä näin sunnuntain kunniaksi viikon ostokset :) Nämä on tehty perjantaina. Yhtään meikkejä en tällä viikolla ostanut, mutta käväisin Sokoksen hiustenhellimisviikolla ja kun tarvetta oli useammallekkin hiustuotteelle, ostin sitten ihan kunnon kamat Bonacurelta: hoitoainetta, naamion, kiiltosuihkeen ja kuivaöljyisen hoitosuihkeen, jonka olen jo ottanut käyttöön ja on muuten ihan helkkarin HYVÄ! Paksujen hiusten versio on tuossa ruusukultaisessa paketissa ja kun sitä hiuksiin suihkuttelee ja kampaa läpi, niin kyllä on niin sileää ja kiiltävää että! Ei voi kuin suositella kaikille paksujen, pörröisten hiusten kanssa kamppaileville.


Anttilastakin ostin vielä pari juttua muotiviikonlopun kunniaksi. Nuo Garnierin uudet hiusnaamiot olivat tarjouksessa kolme euroa, joten eihän sitä nyt voinut millään ohittaa, vaikka juuri olikin ostanut monta kertaa kalliimman naamion... Valkoinen purkki on erittäin kuivien hiusten versio. Lisäksi Nivean päivävoide+puhdistustuote -settejä sai kuudella ja puolella eurolla, vihreä on siis sekaiholle tarkoitettu combo.

Näillä mennään, josko jatkettaisiin sitten taas Memeboxeilla seuraavaksi, kun noita vielä jäljellä on? :D Hauskaa sunnuntaita kaikille!

You May Also Like

0 kommenttia