Huhtikuun loppuneet

by - 1.5.15

Hei ystävät! On toukokuun eka päivä ja vapun juhlinnan lisäksi se tietää taas roskien kaivamista korista teidän ihmeteltäväksi. Yhteensä 13 tuotetta loppui, minusta aika jees saalis. Tarkoittaa noin yhtä tuotetta joka toinen päivä. Jotenkin värimaailma näissä aika yhtenäinen, kylmä? :D Paljon on sinistä ja valkoista.



Puhdistustuotteita loppui eniten, neljä kappaletta. Lumenen Sensitive Touch -puhdistusliinoista en ala sen enempää haastelemaan, näitä menee koko ajan. Sen sijaan Simplen silmämeikinpuhdistustyynyistä mainitsen sen verran, että ihan kelvollisia ovat :) Käytän näitä monesti kun tulen iltavuorosta enkä enää millään jaksa mennä pesemään meikkiä pois. Kuvioitu pinta on omille silmilleni liian karkea, mutta kuvioimattomalla onneksi onnistuu. Taidan ostaa näitä lisääkin!

Bodycare Delin Super Food For Skin Blissful Blueberry & White Tea -vartalonkuorinta oli ihan jees. Haisi TODELLA voimakkaasti valkoiselle teelle, jopa niissä määrin että vähän kuvotti. Aika ohutta mömmöä, mutta kuorivat osaset olivat sopivan karheita. Ei hassumpi, voisin ostaa uudelleen mutta ehkä mielummin jollain toisella tuoksulla.

Peppy Galoren Diva -puhdistusöljy tuli Livboxista kaaaaauan sitten ja koko Peppy Galore -merkkikin on ehditty jo lopettaa. Tykkäsin tästä kyllä, puhdisti oikein hyvin ja erityisesti arvostin sitä, ettei tätä tarvinnut pestä pois vaan se pyyhittiin vanulapulla. Inhoan naamanpesua lavuaarissa, vettä menee aina kyynerpäitä pitkin joka paikkaan ja paita on aina ihan märkä jajaja... Ei, en tykkää. Luulen, että lähden hakemaan samankaltaista tuotetta kunhan joskus uusia puhdistuskamoja tarvitsee ostaa ehkä muutaman vuoden päästä.


Hiuskamojakin sain loppumaan kolme kipaletta. Tigi Catwalk Sleek Mystique Blow Out Balmin sain kampaajaystävättäreltäni joskus ehkä kolme vuotta sitten synttärilahjaksi? :D Olin silloin hiusten suoristamisen fani. En kyllä juuri koskaan käyttänyt tätä hiustenkuivaajan kanssa vaan ihan silottavana tuotteena kosteisiin hiuksiin. Kaipa tämä oli ihan jees, korkkikin hävinnyt ajat sitten. Tuoksui aivan ihanalle <3

Aussien Miracle Recharge Moisture -hoitosuihke pääsee parhaimmillaankin vaan ihan jees -kategoriaan. Kyllähän tämä vähän hiusten selvityksessä auttoi, mutta mitään sen kummempaa vaikutusta en huomannut. Tosin jos jätin suihkuttamatta, niin aika pörröinen lopputulos oli. En silti ostaisi uudelleen, koska olen juuri löytänyt oman hoitosuihkeiden HG:ni.

Cutrinin Moisturism -hiusnaamio ei tehnyt hiuksilleni yhtään mitään. Käytin tämän loppuun eilen ja plääh, hiukset on ihan yhtä pörröiset kuin ennenkin. Ehkä hivenen pehmensi niitä aina seuraavaksi päiväksi, mutta muuten yhtä tyhjän kanssa. Ei enää koskaan.


Voiteitakin loppui kolme. Marilou Bio -käsivoiteen sain joskus viime kesänä bloggaajamiitistä/kirppikseltä. Ei yhtään hassumpi, imeytyi aika nopeasti eikä jättänyt mitään inhaa rasvaista fiilistä. Tuoksu oli tosin aika kauhea, vaikka työkaverit joskus sitä kehuivatkin. Käyttelin töissä pois. En ostaisi uudelleen, kyllä minun mielestä käsivoide saisi tuoksua kivalle.

L'orealin Youth Code Luminizer -seerumi oli aika ikävä seerumi siinä mielessä, että sen päälle pystyi laittamaan ainoastaan sarjan omaa BB-voidetta, kaikki muut meikkipohjat näyttivät ihan kauhealta ja rullaantuivat pois :D En arvosta tälläistä ominaisuutta kyllä yhtään. Käyttelin tätä sitten iltaisin mutta en huomannut sen tekevän juuri mitään iholleni. En ostaisi uudelleen.

Etude Housen My Castle -käsivoide tuli Memeboxista ja oli todella kiva! Tämä sininen purkki oli joku jäätuoksu, joka tosielämässä tuoksui sitten jollekkin puhdistusaineelle, mutta makealle semmoiselle, ei ollenkaan niin paha kuin miltä kuulostaa :D Tätä tarvitsi aika vähän ja imeytyi nopeasti. Tosi hyvää tavaraa ja purkkikin on niiiin söpö.


Ja vikana sitten jokakertaiset kynsilakanpoistoaineet ja Lancomen Definicils-maskara, jonka sain anopilta tuliaisiksi alkuvuodesta. Aivan LOISTAVA! Teki ihan mahtavat ripset vain yhdellä kerroksella (plus pohjustaja)! Sinänsä tämä nyt oli välttämättömyyskin, koska kovin hyvin tätä ei saanut kerrostettua, vaan ripsien kärkiin alkoi muodostua semmoisia palloja, tiedättehän? :D Voisin silti ostaa ehdottomasti uudelleen ja varmaan jostain alesta ostankin.

Siinäpä nämä :) Eikun taas uutta kuukautta kohti ja oikein ihanaa vappua kaikille!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Kivasti loppuneita,mun vika loppuneissa postauksesa olikin aika hurja määrä tavaraa nii pelkät kuvat kun en jaksanu kirjotella ois venyny vaan lisää se postaus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :) No ymmärrän kyllä hyvin. Kyllähän näistä aika pitkiä saa, jos paljon tulee loppuneita :D

      Poista