Essence #secretparty

by - 22.5.15

Moro! Laitetaas nyt tämäkin surkea tynkäkokoelma ulos :D #secretparty ei kyllä sytyttänyt tippaakaan silloin, kun se julkaistiin eikä kyllä sittenkään, kun sen käsiini sain. Settiin kuului kaksi luomiväriä, kaksi huulikiiltoa (jotka alun perin piti olla täysin erit, kuin mitä kokoelmassa lopulta julkaistiin), poskipuna, aurinkopuuteri, kabuki, neljä kynsilakkaa ja ekstrakrääsänä vartalotuoksu, meikkipussi ja jonkinlaiset drinkkilaseihin liimattavat limaläpyskät, joiden tarkoitus oli siis merkata henkilön lasi. Joo.


Ja tässä sitten se, mitä minulle asti päätyi. Aurinkopuuteria en tarvitse tällä hetkellä yhtään uutta ja kabukin jättivät tosiaan meikäläisen tilauksesta kokonaan pois. Jännä juttu, että maksoin siitä kyllä ja se näkyy vielä tilaushistoriassani K4L:n nettisivuilla, mutta paketin mukana tulleessa tilausvahvistuksessa sitä ei oltu edes merkitty. Kannattaa siis olla tarkkana näköjään. Sain tosin 9e alekoodin korvaukseksi, ihan jees.Kun sanoin aiemmin että kokoelma on SURKEA, niin tässäpä nyt sitten demonstraatio siitä, mitä tarkoitin. Luomivärimonoissa on toki kesäiset värit ja hauskat kuviot, mutta niin. Se mintunsävyn swatch on oikeasti siinä kädellä pronssinsävyn oikealla puolella. Ei, en todellakaan huijaa. Hinkkasin sormea luomiväriin ihan kunnolla ja tuossa lopputulos. Tarvitseeko sanoa enempää? Sitä minäkin.No poskipuna sitten. Näytti nettikuvissa todella neoniselta, oli loppuen lopuksi pettymys. Vähän samaa sarjaa edellisen kokoelman poskipunan kanssa, pigmentti on niin haalea että näytän ihan haamulta. Paaaaljon vaaleampi sävy luonnossa, kuten swatchistakin näkyy. Pöh.


No mutta hei, sentään tämä vartalotuoksu oli parin euron tuotteeksi aika jees! Ihan hitusen halvan oloinen tuoksu (no daaah), mutta kivan makea ja tulee varmasti kesällä käyteltyä.No sitten meikki. Naama näyttää täysin värittömältä. Huulilla olevasta kiillosta ei mitään muistikuvaa, mutta samantyyppinen väritön kiilto olisi ollut myynnissä tämän kokoelman kanssa, jos sitä olisi K4L:lle koskaan tullut. Ei jatkoon.Silmämeikissä käyttelin tuota minttua sisäpuolella ja pronssista ulkopuolella. Näytti niin ponnettomalta ja surkealta, että piristin ilmettä käyttämällä uutta Isadoran Mint-rajauskynää, joka olikin sitten hemmetin kirkas. Aina parempi! Taisi olla ainoa osa meikistä, joka näkyi mihinkään.

Oikeastaan kokoelman parasta antia olivat kynsilakat, jotka hehkuvat ihanissa neonväreissä :D Niistä kyllä tykkäsin. Näitä muita osia en kyllä taida suositella kellekkään ja muutenkin jäi fiilis, että tässä on vähän menty sieltä missä aita on matalin. Jotenkin puolivillaisesti kokoon kasattu idea ja tuotteet. Onneksi, ONNEKSI seuraavat kokoelmat näyttävät paljon mielenkiintoisemmilta taas kerran! Niitä odotellessa.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille :)

You May Also Like

0 kommenttia