Viime viikon alepäivien ostossaalista

by - 11.3.15

Heipodei! Tänään tuleekin ostospostausta, koska viime viikon saalis alkaa kummasti poltella tuossa sohvalla :D Näitä on ilmestynyt ihan hirveä kasa Kosmetik4less-tilauksen, Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuman ja Carlsonin hullujen päivien takia. Lisäksi olen saanut yhden arvontapalkinnon sekä kaivellut Anttilan alelaaria.


Koko setti, tuolta voi bongata mm. muutamia ihania kevättuoksuja ja pastellisävyisiä meikki-ihanuuksia...


Käytiin maanantaina ystävättären kanssa tosiaan Sokoksella Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa. Ollaan käyty monta kertaa ennenkin, mutta useinkaan ei paljon ostettavaa löydy. Eipä kyllä nytkään, alennukset oli aika huonoja :D Pari kivaa juttua kuitenkin bongasin ihan suht hyvällä tarjouksella, elikkä tuo Dolce ja Guerlainin silmämeikinpohjustaja. Käytän tällä hetkellä Kicksin pohjustajaa ja se on aika JÄÄTÄVÄN huono, joten korvaaja on enemmän kuin tarpeen. John Friedaa on yllätyksekseni ilmestynyt meidänkin Sokkarille, joten ostin sitten hoitsikan kiharille hiuksille korvaamaan loppunutta.


All About Romance

Apricotta, Rosie Flamingo, I'm Blushing

Macarons pour Marie, Madame De Pinkadour

Glamour Queen, Apricoco, Barry M

Kosmetik4lessiltä tilailin Essencen kevätuutuuksia ja Catricen Rock-o-co-kokoelmasta pari kivaa juttua :) Paljon ihanuuksia oli myyty loppuun jo saman tien, mutta sain napattua luomivärejä: All About Romance -luomiväripaletin sekä monot Rosie Flamingo, I'm Blushing sekä Apricotta. Catricelta tilasin molemmat LE-poskipunat sekä kauniin mattaisen LE-punan Apricoco. Ekstroina vielä Essencen Glamour Queen -marsalapunan sekä Barry M:n vihreän metallieyelinerin.


Flirt With Me, Secret Cheeks, Precious Grey, Girly Pink

Carlsonilla oli (tai on edelleen) hullun halvat päivät, joten tuoksuja ja tarjouksessa olleita Eliten meikkejä lähinnä hamstrasin. Bulgarin Omnia Amethyste ja Omnia Crystalline EdP sekä Escadan Born in Paradise olivat aletuoksuja, Hugo Bossin Deep Redin sain mieheltä naistenpäivälahjaksi. Eliteltä nappasin Secret Cheeks ja Flirt With Me -poskipunat, Girly Pink -kiillon sekä Precious Grey -kajalin. Elite on ilmeisesti nyt sitten poistuva merkki kun sekä Anttila että Carlson poistaa?


The Body Shopin arvonnasta voitin Smoky Poppy -vartalovoin :) En tähän niin kauheasti ihastunut itse että olisin ostanut, mutta käytän kuitenkin hyvällä mielin.


Ja vikana vielä Anttilan alelaarin saalista! Ihan perus markettikamaa, lempparihuulimeikinpoistoainetta, naamakuorintaa, Doven vartalovoidetta, aurinkosuoja-BB-voidetta sekä hyväksi havaittuja Simplen silmämeikinpoistolappuja.

Huaaah, tämä nyt oli taas tämmöinen tuoteoksennus, joka piti saada pois alta :D Tällä viikolla ei sitten ihan kauheasti shoppaillakaan, paitsi että Essencen Cinderella-kokoelman laitoin kyllä K4L:ltä tulemaan. Aika nopeasti ne myytiin kyllä loppuun, suorastaan hävytöntä!

Oikein hauskaa illanjatkoa! :D

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Ihania ostoksia ja miten paljon!! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Niin paljon kamaa, että melkein hävettää :D

      Poista
  2. Mie en löytänyt Carlsonilta kuin suklaalevyn ja sen kolmen pullon erän Fairya :D Heräteostoksena puhdistusliinoja.
    Mammuttimarkkinoilta ostin yhden kynsilakan (ainoa asia mikä oli tarjouksessa), Myynjäristyksessä ei ollut mitään erikoista, tosin Suomalaisessa on Palaset - tuotteet kanta-asiakkaille -25 % ja ostinkin sieltä tänään yhden laatikoston, kun oli alakerran viimeinen :D
    3+1 ei näyttänyt olevan mitään erikoista, mutta voisi käydä kurkkaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Nyt on kyllä kieltämättä kaikenlaista alepäivää joka suunnassa! Mitenköhän sais rahat riittämään kaikkiin. Mä en itse asiassa edes tiedä jaksanko vaivautua 3+1 -päiville kun ei siellä mitään ihmeellistä nyt näyttäny olevan. Joskus ollut joku euron alelaari josta oon kahminu meikkejä mutta eipä sitäkään oo näkyny pitkään aikaan :D

      Poista
    2. Joo, ei tainnut nyt olla. Ne perinteiset kasvoliinat, misellivedet, hammastahnat/harjat, We Care Iconin tuotteita, hajuvesiä tasarahalla, suihkugeelejä, shampoita, karkkia ja kodinkoneita. Itse kuvastossa ei pahemmin mitään ollut, mutta kyllä sieltä jotain löytyi :D

      Poista
    3. Mä ostin viisi tuoksua ja kaksi Isadoran kynää :'D Eli mulle kyllä löytyi! Se tuoksupöytähän oli ihan mahtava, kaikki tuoksut vähintään puoleen hintaan.

      Poista