Memebox: Global #17

by - 7.3.15

Memebox-tykitys jatkuu! Tänään esittelyssä on boksi nimeltään Global #17, elikkäs 17. maailmanlaajuinen boksi. Näitä voisi sanoa Memen perusbokseiksi tai yleisbokseiksi, vähän Livboxin tyyppisiksi teemattomiksi kaikkea mahdollista sisältäviksi lootiksi. Tämä ei aluksi kiinnostanut ihan kauheasti, mutta Memeboxin lopettamisuutisen jälkeen tilasin sen nyt sitten kuitenkin.


Kuusi tuotetta, josta viisi täysikokoisia ja se kuudeskin aika reippaankokoinen näyte :) Yksi hiustenhoitotuote, kolme ihonhoitoa, yksi putsari ja yksi meikkituote.


Ekana esittelen tämän "näytekoon", Palanin Crycence Home Care Pouch Setin. Pakkaus sisältää neljä settiä korealaisten julkkisten ja hiusammattilaisten ylistämää shampoo+tehohoitoaine -comboa. Tällä tulee kuulemma kuivista ja karkeista hiuksista pehmeät ja kiiltävät, joten laitan nämä totaaliseen testiin haastavan hiuslaatuni kanssa, kjeh kjeh. Hiukseni ovat kyllä tällä hetkellä niin huonossa kunnossa kuivuuden takia, että kokeilen melkein mitä tahansa pelastaakseni ne.


Kuka tahtoo pestä naamansa uima-altaan pesuaineella? Hyi kauhia miten hämäävä nimi tällä Climaxin Water Pool Cleanserilla :D Kuitenkin ihan perus naamaputsari kyseessä. Mitäpä tästä sanomaan, kokeilen ihan vaan silkasta mielenkiinnosta. Onkohan korealaisissa putsareissa mitään erityistä?


Kolmas tuote on aurinkosuoja/kosteusvoide, Dr. MJ:n Real Mucin Restore Suncream SPF45 PA+++. Elikkä joo, aika tujut aurinkosuojakertoimet tässä! Voide on samalla myös kosteuttava, joten tätä voi huoletta käyttää päivävoiteen korvikkeena, jos ei nyt kauhean kuiva iho ole. Otan kesällä ehdottomasti käyttöön!



Boksin ainoa meikkituote oli oikeastaan toinen syy sille, miksi lopulta boksin tilasin. Tämä kaunokainen on Cheek Roomin Lip Palette sävyssä 02. Paletti sisältää neljä sävyä: kaksi peruspunaa, yhden kimaltelevan punan ja yhden sävyttävän huulivoiteen. Vähän läpikuultavat pigmentit joten statement-huulia näillä tuskin saa, mutta ihan somat pusuttimet kyllä. Pakkaukseen on minusta ihan selkeästi kuvattu Marilynin sijaan Scarlett Johansson!


Toinen syy lootan tilaamiseen oli tämä suosikkimerkikseni nousseen Shara Sharan Pink Piggy Collagen Cream. Rakastan söpöjä possuja, joten tämä oli ihan must-have! Odotan innolla että pääsen tätä käyttämään, kuulemma tuoksu on aika muikea.


Ja viimeinen tuote on sitten sellainen, jota varastoistani ei löydykään: Shara Sharan Bee Tox Spot Cream eli täsmävoide finneille. En ole tälläistä tuotetta koskaan käyttänyt, toivottavasti auttaa :D Ihoni kuitenkin on loppuen lopuksi aika epäpuhdas, joten tarpeeseen tulee.

Ihan hauska boksi kaiken kaikkiaan, mutta eipä oikeastaan kummoisesti säväyttänyt :) Possuvoide oli ehdoton lemppari ja huulipaletti meikkifanina miellytti kovasti, mutta muilta tuotteilta en oikein mitään ihmeellistä odota. Mutta olisihan se toki kiva yllättyä positiivisesti!

Oikein kivaa viikonloppua ja IHANAA huomista naistenpäivää! Muistakaa nyt ainakin itse hemmotella itseänne, jos ei ketään ulkopuolista hemmottelijaa löydykään :D

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Mä tykkään eniten just tälläisistä teemattomista bokseista, joissa tulee vähän kaikkea. Kahden korealaisen putsarin kokemuksella voin sanoa niiden olleen aika peseviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä taas ehkä olen enemmän teemojen fani :D Musta ne on vaan niin hauskoja! Ja pesevyys ei kyllä mun nassua haittaa yhtään, niinkun mainitsin niin iho on aika epäpuhdas niin kunnon jynssäys on vaan hyvästä >:)

      Poista