Tammikuun tyhjät ja viikon shoppailut

by - 1.2.15

Heippodei! Jälleen kerran on yksi kuukausi vierähtänyt, tämän vuoden ensimmäinen. Jotenkin ihmeen vähän meni tavaraa tyhjäksi, vaikka olenkin nyt ottanut agendaksi varsinkin pienien näytepakkausten ja purkkien tyhjentämisen. Matkustelen kuitenkin sen verran harvoin ja olen reissussa vähän laiska kosmen käyttäjä, että käyttelen ne mielummin pois tuolta kaapista tilaa viemästä :) Siksipä paljon pieniä juttuja onkin mennyt ja isompia sitten vähän vähemmän. Pidemmittä puheitta aloitetaan vaikkapa rasvaosiosta, jossa on eniten loppuneita.


Viisi kappaletta ja kaikki pieniä ja säälittäviä :D Victor & Rolfin Flowerbomb-tuoksun vartalocreme sekä -voide tulivat pienessä lahjapakkauksessa, jonka sai joskus aikoinaan sokkarilta ostaessaan Victor & Rolfin tuoksun. Omistan myös alkuperäisen Flowerbomb-tuoksun Love Me Tight -ystävänpäiväpullossa ja olen tykkäillyt käyttää näitä paitsi ihan vartalovoiteena, myös kaulalla tuoksun alla vahvistamassa kestoa. Ihan kauheasti en näiden tuoksusta kuitenkaan pitänyt, sillä se on jotenkin EdP:tä tujumpi. En ostaisi täysikokoisena.

Avenen Soothing Eye Contour Cream on HG-tuotteeni ja loppuneiden vakiokamaa. Postausta tästä löytyy täältä.

Lumene LABin silmänympärysvoide tuli Livboxista ja oli ihan kiva tuttavuus, paitsi että ihan liian ohut minun silmänympärysiholleni täysipäiväisenä. Käytin tätä sitten aamuisin kun meikin alle tarvitsin vähän vähemmän paksua voidekerrosta ja Avenea iltaisin pitämään silmänympärykset ehjinä. Ei hassumpi, mutta en ostaisi uudelleen.

Nivean Lip Butter Blueberry Blushin tuoksuisena oli aiiiiiiivan ihana huulivoide! Paksua ja täyteläistä ja piti minun jatkuvaa kosteutusta vaativat pusuttimeni kunnossa. Todella riittoisa myös, yleensä kahlaan yhden huulirasvan läpi kuukaudessa, mutta tämä kesti koko syksyn. Minulla onkin tätä vielä toinen mustikkaversio kaapissa, ehkä sen jälkeen kokeilen jotain toista tuoksua :) Mahtava markettituote! Postausta täällä.


Sitten voidaan siirtyä hiustuotteisiin, joita loppui toiseksi eniten. Oriflamen Nature Secrets Hot Oil -hiusöljyn sain Oriflame-illanistujaisista noin vuosi sitten ja panttasin sitä tänne asti ennenkuin käytin :D Kuumassa vedessä lilluttaminen tuntui jotenkin hankalalta ja fiksuna ihmisenä keksin sitten keittää vettä ja upottaa öljytuubin teemukiin. Palaneiden käsien jälkeen tajusin, että ehkä ihan perus hanakuuma vesi olisi riittänyt... Jooh. Tuubista riitti omiin hiuksiini kyllä ihan hyvin, mutta ei tämä ihmeitä tehnyt. En ostaisi uudelleen.

L'orealin Liss Unlimited oli hiuksiin jätettävä hoitoaine, jonka sain ystävättäreltä, jolle tämä oli aivan liian paksua. Toden totta, melkoista mömmöä! Tätä ei tarvinnut kuin todella vähän kerrallaan, mutta eipä tämäkään juuri mitään ihmeellistä hiuksille tehnyt, korkeintaan piti pahimman suihkun jälkeisen pörrööntymisen poissa. En ostaisi uudelleen.

Cutrinin Reflection Color Boost shampoo ja hoitoaine tulivat myös Livboxissa ja tykästyin näihin niin paljon, että kävin ostamassa hoitoaineesta täyden pullon. Aluksi hiuksista tuli ihanan pehmeät näiden kanssa, mutta nyt pitempään käytettyäni ei tehoja enää oikein ole. Tottuikohan hiukset näihin vai mitä tapahtui? En kuitenkaan ostaisi enää uudelleen, sen verran geneeriseksi tehot menivät.


Puhdistustuotteita loppui kolme. Nicean Daily Essentials Waterproof Eye Make-up Remover ei ole HG-tuotteeni, mutta koska marketissa on aika heikko valikoima muita kuin nestemäisiä silmämeikinpoistoaineita, täytyy tyytyä tähän. Ei sillä, kyllähän tällä meikit lähtee! Olen ostanutkin jo uuden tilalle, pakkaus vaan kerkesi uudistua tässä välissä. Postausta täällä.

Garnierin Oil Beauty -kuorinta oli aivan ihana ja siitä teinkin hehkutuspostauksen aiemmin. Tuoksu alkoi vähän kyllästyttämään pidemmän päälle, sillä olen nopeasti kyllästyvää sorttia, joten ihan heti en ole uutta ostamassa. Mitään pahaa sanottavaa tästä ei kuitenkaan ole, joten voisin kyllä joskus vielä tämän pariin palailla.

Louis Widmerin Skin Appeal -kuorintoja tupsahtelee näköjään silloin tällöin Livboxista ja olen näistä kyllä tykännyt, tosi karkeita kylläkin, joten ihan herkkä- ja kuivaihoisimmille en suosittele. Voisin ostaa joskus täysikokoisenkin version, sillä tykkään tujuista kuorinnoista :D


Meikkituotteita meni myös kolme. Lumenen Beauty Base -silmämeikinpohjustaja kesti käytössäni varmaan kaksi vuotta ja oli lokakuussa jo ihan finaalissa, mutta silti tuubia puristelemalla tästä sai vielä kahdeksi kuukaudeksi tavaraa irti :D Ihan kiva tuote, muistelinko oikein että tämän pakkauskin on nykyisellään vaihtunut? En ole tuosta ihan varma. Voisin ostaa uudelleen, mutta luulen, että jatkan HG-pohjustustuotteen etsintää.

Minikokoinen tuubi W7:n meikkivoidetta tuli merkin joulukalenterista. Sävy oli minulle aivan väärä, mutta koska kukaan lähelläni ei tämmöisiä käytä enkä raaski poiskaan heittää, käytin sen sitten itse ja näytin oranssilta :D Tai oikeammin sävy ei ollut niin paha, mutta tämä hapettui ihollani aika oranssiksi (minulla on jostain syystä semmoinen ongelma lähes kaikkien meikkipohjien kanssa...). Muuten ei yhtään hassumpi! Valitettavasti minulla ei ole mitään tietoa että mikä meikkivoide tämä W7:n valikoimasta oli joten uuden ostaminen menisi vähän hakuammunnaksi.

Lumene Raspberry Miracle Mascara oli aika onneton tapaus. Tämän piti olla vaikka ja mitä, pidentävä ja volyymiä antava sekä suttaamaton. Missään ei kuitenkaan sanottu, että tämä sisältää niitä pidennyskuituja, mikä on ihan kamalaa. Semmoisen kun sai silmään niin ai helkkari, että muuten sattui! Lopputulos oli pohjustajankin kanssa aika heikko ja ilman ihan säälittävä. Joten joo ei, en osta uudelleen. Surkea tuote ainakin itselleni.


Ja ihan viimeisenä sitten vielä kokoelmakuva noista tuotteista mitä loppuu joka kuukausi, elikkäs Lumenen meikinpoistopyyhkeet sekä Pirkan ja Cienin kynsilakanpoistoaineet. Kaikki vakiokamojani, joita ostan uudelleen ja uudelleen.

Että semmoiset loppuneet! Tämän kuukauden loppuneet onkin jo korkattu, joten toivottavasti ensi kuusta tulisikin hyvin loppuisa (onko edes sana?). Vilautan teille sitten myös tulokkaita, jotka tällä viikolla tarttuivat haaviini.


Kosmetik4lessille tuli tehtyä suht iso tilaus, sillä laittoivat myyntiin kaksi Essencen kokoelmaa samalla kertaa. Kuvassa on Like an Unforgettable Kiss -ystävänpäiväkokoelma, josta oli jostain ihmeen syystä puolet tavaroista myyty loppuun jo heti julkaisussa? Huulikuorinta, poskipunat ja pari kynsilakkaa jäivät saamatta. Sen lisäksi myynnissä ei ollut ollenkaan kolmatta luomiväriä, joten aika vajaaksi jäi nyt tämä kokoelma. Poskipunat olisi ollut tosi kiva saada, mutta varsinainen himotustuote oli tuo poskipunasivellin, onneksi sentään sen sain napattua. Näistä lisää myöhemmin!


Toinen kokoelma oli sitten tämä I Love Nude, josta nappasin kaikki muut myynnissä olevat tuotteet paitsi ihan valkoisilta vaikuttavat. Olen ainakin nyt hemmetin hyvin varustautunut kevään nudetrendiin! :D Kokoelmaan kuului myös ripsari, mutta mitä viimeksi katselin ripsarivarastoani, en tarvitse enää yhtään uutta vaikka niitä nopealla tahdilla käynkin läpi. Ehkä joskus myöhemmin sitten. Tästäkin postausta tulossa. Essencen sivujen mukaan tämän piti tulla myyntiin vasta tässä kuussa ja nyt tälle kuulle ei olekkaan sitten yhtään kokoelmaa tulossa. Höh.


Ja sitten vielä sekalaista sakkia, Kosmetik4Lessiltä tilasin vielä Makeup Revolutionin I Heart Sin -paletin sekä BarryM:n silmä- ja huulimeikkikynän, Isadoran kevätkokoelman mattahuulikynän nappasin Anttilasta (tfw saat hipelöidä uusia, täysin käyttämättömiä testereitä!) ja Laveran luomiväri sekä Cliniquen Cheek Pop -poskipuna löytyivät Sokoksen alelaarista tänään kauppareissulla. IIK, olen niiiiiin onnellinen tuosta poskipunasta! Himoitsin noita jo viime keväänä kun ne ilmestyivät mutta olivat silloiselle budjetille vähän liikaa, eikä niitä sitten enää näkynyt aleissa. En tiedä mistä tuo yksi, vähän reissussa rähjääntynyt Plum Pop oli tuonne pulpahtanut, mutta voi tätä materialismionnellisuuden määrää kun sain sen käsiini ja vielä -30% alennuksella <3

Semmoisiapa siis! Ensi viikolla on luvassa ainakin kuukauden suosikkeja, Memeboxeja ja jospa kotoisa Livboxkin suvaitsisi saapua :) Pysykää siis linjoilla! Oikein ihanaa ja leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille.

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Huulikuorinta :O WOOT!

    Miekin ihmettelin kun itse tilasin, niin siellä oli jo suurin osa myyty loppuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis siihen Like an Unforgettable Kiss -kokoelmaanhan sisältyi semmoinen huulirasva/huulikuorintajuttu :) Sääli ettei sitä ollut, ois ollu kiva kokeilla... Mä vähän kyl epäilen ettei noita kamoja oo ollu alun alkaenkaan koska ei ne nyt voi myydä puolta kokoelmasta saman tien loppuun :D

      Poista
  2. Muutama tuttu loppuneissa ja kivoja ostoksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Näähän on olleet sitten ihan peruskauraa :D

      Poista