Joulukuun Livbox

by - 14.12.14

Taas on jokaisen kosmefanin lempiaika kuukaudesta, eli Livbox-aika! Tässä kuussa jouluinen boksi oli tapansa mukaan runsas ja sisälsi ihanien tuotteiden lisäksi vielä vähän suklaatia (ne tosin nommasin jo heti kättelyssä, sori!) ja miehellekkin pienen yllätyksen (Euphoria Gold -tuoksun, johon mies ihastui niin kovasti että on jo lähes käyttänyt koko pienen näytteen...). Kaiken hyvän lisäksi pitkäaikaistilaajat saivat jälleen vähän ekstraa!



Tässäpä koko loota, löytyy ihonhoitokamaa, meikkejä sekä yksi tuoksunäyte. Kolme täysikokoista tuotetta ja kaksi näytettä sekä pitkäaikaistilaajien näyte.


Ihonhoitokamaa löytyi siis kasvoille nuo pitkäaikaistilaajien Jamelan kultakollageenisilmänalusnaamiot ja näytekokoinen Vichyn Aqualia Thermal Dynamic Hydration Rich Cream kuivalle ja tosi kuivalle iholle. Silmänympärysnaamioita oli tarjolla jo I Love Me -messuilla kokeiltavaksi, mutten siellä oikein innostunut niitä testailemaan, joten ihan kiva että voin nyt sitten hemmotella itseäni ihan kodin rauhassa :D Vichyn kasvovoide on myös ihan kiva juttu, vaikken kuivaihoinen olekkaan. Ehkä tämä kuitenkin tulee käytettyä.


Olihan paketissa toinenkin rasva, nimittäin LV:n täyteläinen jalkavoide herkkäihoisille. Jalkavoiteita minulla ei mitään mahdottomia varastoja olekkaan, joten ihan kiva tuote varmasti kokeilla (: Toivottavasti olisi hyvä tassuille!



Meikkejä tuli joulun kunniaksi oikein kaksi, jippii! Rimmelin Scandaleyes Retro Glam -maskaraa olen kovasti kaupoissa katsellut, mutta onneksi en ole sitä vielä ostanut :D Sainpahan nyt tämän testiin! Toinen meikkituote on Paesen silmänrajauskynä sävyssä 19, eli tuommoinen hopeaglitterillä varustettu musta. Vaihtoehtona tälle oli ilmeisesti Clarinsin primeri, mutta taidan olla ainoa, joka on enemmän innoissaan tästä rajauskynästä... Glitter on vielä ihan selkeästi näkyvissäkin, tosi nätti!


Ja viimeisenä sitten Calvin Kleinin tuoksunäyte ihanasta Reveal-uutuustuoksusta. Ah, tämä on niiiiin ihana! On minun tuoksutoivelistalla jo (: Tosi herkullinen suolatuoksu, jota vähän vierastin tuoksutikulle kokeiltuna mutta iholla aivan mahtava. Täytyy jossain vaiheessa napata mukaan ihan omaksi.

Semmoistapa siis tässä kuussa oli Livboxilla tarjota! Aivan ihanahan tämä boksi oli, ei voi muuta sanoa (: Paljon kivoja tuotteita eikä oikeastaan mitään meh-kategoriaan menevää. Lisäplussaa niistä suklaista, olivat muuten oikein maukkaita...

Oikein hauskaa iltaa kaikille!


PS. Joulukalentereista tuli jälleen kynsilakkaa (huoh...), kultaglitteri Gold Dazzle, joka ei tietenkään ole peittävää sorttia. TBS:n kalenterissa oli tänään ihan VALTAVA luukku, jonka sisällä 1 kpl E-vitamiini-kasvonaamiota. Miksi yhä useampana aamuna alkaa näiden kalentereiden kanssa olla enemmän plääh kuin jeejee-olo? Ehkä rupean ensivuonna kosmekalenterilakkoon, jos ei valmistajat vaivaudu laittamaan näiden sisään mitään kunnollista. Murrr. Viimevuotinen Kicks-kalenterifiaskokin on vielä tuoreena mielessä.

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Mua vähän ketutti kun en tänäkään vuonna hankkinut TBSn kalenteria mutta ei kyllä ketuta enää, ei ole toistaiseksi tullut oikeastaan mitään mitä oikeasti olisin halunnut. Ja sama kyllä tuon W7 kanssa, olisin vain kironnut tuota kynsilakkojen paljoutta :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kehtaakohan tässä ees myöntää että kyllä vähän ketuttaa että meni taas tähän halpaan :D Tuntuu että firmat ei oikeasti halua ilahduttaa asiakkaitaan vaan lähinnä myyvät jotain jämäskeidaa ja miettivät että miten pääsevät mahollisimman helpolla ja halvalla koko kalenterista. Ja toi w7, arrrrgh. Masentaa joka aamu ku näkee luukussa kynsilakan! :D

      Poista
  2. W7 glitterlakat taitaa olla toppereita, ainakan mie en ole vielä peittäviin törmännnyt :D Onneksi nuo on minipulloja eikä isoja (juuri kun isoista pääsin eroon).

    Onneksi tiedän mitä luukuista tulee, niin en pety :D
    Ostin tänään Prismasta kaksi Haribon joulukalenteria, kun oli 1,50 €/kpl...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mä luulen että ainakin muutama näistä minipulloista lähtee dupeina kiertoon :D Tosi geneerisiä! Haha, tolla hinnallahan noita hariboitakin kyllä raaskis ostaa vaikka karkkipäivänä :D

      Poista