Joulukuun ekan viikon ostokset

by - 7.12.14

Heippatihei! Tällä viikolla ostosta on taas kertynyt niin maan hemmetisti, eikä veronpalautuksilla ole takuuvarmasti yhtään yhteyttä asiaan... Höhö. Itse asiassa tässä odottelen ihania Black Fridayn -ostoksiani, jotka toivottavasti tulevat ensi viikolla. Mutta niin, tässäpä sitten tämän viikon setit!


Ihan jäätävästi kyllä noita meikkejä :D Muu kosmetiikka on kyllä jäänyt selkeään vähemmistöön viime aikoina, mutta toisaalta meikit vaan on lähinnä sydäntäni. Valitettavasti en taaskaan ole swatcheja näistä tehnyt, kun tavaraa on paljon.


Ihan ekana tuli heti alkuviikosta se Kosmetik4lessin tilaus, jossa oli mukana Essencen joulukokoelma. Samassa paketissa saapui sitten vähän muutakin kamaa: edellisestä kokoelmasta kertaalleen loppuunmyyty tuoksu, parit puuttuvat efektiluomivärit ja -kynät, UPEAT Essencen duochromena hehkuvat Crystal Eyelinerit sekä yksi satunnaisostos aleosastolta, Aden Cosmeticsin luomiväri...juttu... Nelikko?


Myös pretty.fi:n Black Fridayn tarjoukset käytin hyväkseni ja tilasin halvalla Coastal Scentsin siveltimiä, Beautyuk:n huulimeikkisetin sekä saman merkin silmämeikkikyniä ison kasan. Yllättävän hyviä ovat muuten laadultaan, nuo nestemäiset punat ihan täyspeittäviä ja kynät tooooodella kauniita helmiäishohtosävyjä.


Myös Oriflamen tilaukseni tuli ja sen mukana IHANA karkkituoksu Fairy City Lights. Tämän deodoranttiversiostahan olen kirjoittanut aiemmin, mutta tämä tuoksu, oih ja aah <3 Lisäksi mukana tuli Lip Addict -huulipuna sävyssä Violet Vibe sekä Glitter Eyeliner sävyssä Copper.


Ja sitten minun mussukkaiseni, Isadoran joulukokoelman luomiväripaletit! En aluksi lämmennyt näille yhtään, mutta kun pääsin näitä hipelöimään kaupassa, olin jo ihan myyty: paletit oli saatava. Heti veronpalautuspäivänä marssin Anttilaan hakemaan omani ja sain kahden tuotteen ostajana tuommoisen paljettipussukan vielä kaupan päälle :D Lisäksi täytyi ostaa jälleen uusi satsi Lumenen meikinpoistopyyhkeitä.

Ja sitten vielä kierrätyslahjoituksia. Sain Mimosalta ihan valtavan kasan kaikenlaista kosmetiikkaa! SUURET KIITOKSET! (: Tuolta löytyy siis kaikkea huulirasvoista kasvonaamioihin.


Ystävättäreltä sain myös kierrätystuotteita, mm. Oriflamen tuoksua ja Markwinsin huulipunaa näyttää olevan ^^


Semmoistapa tässä! Nyt vain odottelemaan Vice 3:stani, Chocolate Bariani sekä Macaron Lippieitäni... Iiiiiks en millään malttaisi!

Hauskaa iltaa! (:


PS. Kalentereista tuli tänään jälleen punainen sydänsaippua (joka haisee ihan märältä lampaalta!!! YÖK!) ja pinkkiä kynsilakkaa.

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. En yhtään tiedä kun en ole lukenut tämän inciä >: Saattaapihan se olla!

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja oot saanut myös kaikkea kivaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia (: Taas on tosiaan kokoelma karttunut!

      Poista