Essence Come to Town - swatchit ja the Look

by - 3.12.14

Nonniin, nyt on käsillä se hetki jota te kaikki olette kiihkeästi odottaneet, eli Inen Essence-kokoelmapostauksen aika! :D Tällä kertaa on vuorossa Come to Town -jouluteemakokoelma eli paljon punaista ja glitteriä on luvassa. Jostain kumman syystä postilla kesti tavallista kauemmin tämän toimituksessa ja siksi olen vähän jäljessä (seuraava kokoelmakin on jo Essencen sivujen mukaan myynnissä eli kaiketi pian Kosmetik4lessillä), mutta tässäpä tämä nyt olisi!


Kokoelmasta tilasin lähes kaiken: kaksi luomivärinelikkoa, kolme silmämeikkikynää, punaisen huulipunan, kaksi poskipunaa sekä vartalokimalteen. Pois jäi ainoastaan pinkki huulipuna, sillä se ei tullut ollenkaan K4L:lle myyntiin, ja oheiskrääsäjoulukortit. Huulipuna oli kyllä tosi sääli juttu, sillä tykkäsin siitä jo etukäteen kovasti ):

Make a Wish, Naughty or Nice?

Kuvat luonnonvalossa

Luomivärinelikot on sitten muuten IHANIA! Kauniita, kauniita metallivärejä. Molemmissa on mukana identtiset kullan- ja hopeansävyt, mutta sitten ne jakautuvat turkoosinväriseen palettiin, jossa on tummempi turkoosinsävy sekä pehmeä minttu, ja punaisensävyiseen palettiin, jossa on viinin- sekä vaaleanpunaiset napit. Kaikki sävyt ovat enemmän tai vähemmän metallisia, joten hohtokammoisille tässä ei ole oikein mitään nähtävää, mutta meille (joulu)harakoille kyllä. Pigmentit ovat loistavat, ei voi kuin suositella lämpimästi.

Ylhäältä alas: The Most Wonderful Tree, Naughty or Nice? ja Make a Wish

Kuva luonnonvalossa

Kokoelman silmämeikkikynät ne sitten vasta mahtavia ovatkin! Toooooodella pigmenttisiä, pehmeitä ja helposti iholla liukuvia kyniä kaikki. Väriä tulee lähes itsestään, ei tarvitse juuri ihoon koskea :D Varsinkin tuosta punaisesta olen erityisen innoissani, tosi erikoinen sävy, jollaista ei tule monessa paikkaa vastaan. Nämähän toimivat myös kajaaleina, eli sisärajauksessa (testattu on!). Silmämeikkikynäfaneille must-havet.

Is That You, Santa?

Swatchkuva luonnonvalossa

Vaikka ihana fuksiainen puna jäikin saamatta, ei minulle silti jäänyt hassumpi fiilis tästä punaisesta. Sävynä tämä on aika kirkas ja ihan hitusen koralliin menevä, todella mehukas ja helposti liukuva koostumus. Samaan tapaan pehmeä, huulirasvamainen ja kosteuttavan tuntuinen kuin edellisen Good Girl Bad Girl -kokoelman punat! Tästäkään ei ole mitään pahaa sanottavaa, paitsi ettei kestänyt syömistä ja juomista edes kerrostamalla. Jos tämä on deal-breaker niin sitten jättäisin välistä, muuten aivan ihana tuote!

Is That You, Santa? ja Wrapped in Pink

Kuva luonnonvalossa

Jos nyt joku pitää valita kokoelman heikoimmaksi tuotteeksi, niin nämä poskipunat on sitten ne. Ei missään nimessä huonoja, mutta pigmenttiä vähemmän kuin muissa kokoelman meikeissä. Nämä ovat siis voidemaisia ja suositellaan levitettäväksi sormin, mutta se tuntui jotenkin vähän hankalalta. Massa nimittäin rupeaa pyörimään jossain vaiheessa sormen mukana ja tähän voi painaa jälkiäkin, jos haluaa... No mutta kyllä näistä kerrostamalla sai ihan kivasti väriä naamaan.


Kuva luonnonvalossa

Ja viimeisenä ehkä hitusen turhakekkin, pahvipakkauksessa oleva vartalokimalle (: Tässä on muuten mukana maailman söpöin ja pörröisin puuteripuffi! Todella lutuinen. Kimalle on melko maltillista, eli pahasti ei voi itseään diskopallottaa. Ihan kivahan tällä on sipaista vähän blingiä esimerkiksi dekolteelle.



Lähikuvaa poskipunasta

Meikkiin olen käyttänyt Naughty or Nice -nelikkoa, Make a Wish  -silmämeikkikynää, Is That You, Santa? -poskipunaa sekä tietysti kokoelman huulipunaa. Silmämeikissä meni nyt pari asiaa vikaan enkä ole siitä erityisen ylpeä, mutta tulipahan tehtyä :D Pohjustin luomen Maybellinen Color Tattoo 24K Goldilla, käytin kultaista sävyä koko liikkuvalla luomella, kirkastin silmiä hopealla sisänurkassa, varjostin ja tein "siivet" burgundilla sävyllä ja sudin vielä kevyesti siiven reunat tuolla vaaleanpunaisella. Olisi kyllä pitänyt ulottaa tuo punainen varjostusväri pidemmälle kohti silmän sisänurkkaa ja lisätä tuon siiven ympärille voimakkaammin sitä vaaleanpunaista, nyt se näyttää vähän orvolta. Niinjoo, ja huomasin juuri, ettei minulle sovi tuo silmän sisänurkan kirkastaminen vaalealla sävyllä :D Sääli, mutta ei kaikki meikkitrendit vaan toimi kaikilla.

Tässäpä siis tämä kokoelma! Luomivärit, silmämeikkikynät ja huulipunat ovat tooooodella hyviä tuotteita hintaansa nähden, voin ehdottomasti suositella jos mietitte, mitä kokoelmasta kannattaa tilata. Vartalokimalle on ihan ookoo jos sellaisista tykkää ja poskipunat vähän heikonlaiset, mutta jos tuommoista voidemaista pehmomuotoa haluaa kokeilla niin eipä siinä nyt kauheasti rahaa menetä.

Seuraava setti, Mountain Calling, onkin sitten jo myynnissä, kuten alussa mainitsin. Sen funktio on olla perinteinen talvikokoelma huulirasvoineen, värimaailmoineen ja lasketteluteemoineen. Kunhan tulee Kosmetik4lessille niin lähtee tilausta tännepäin. Sitä odotellessa! (:

Oikein ihanaa illanjatkoa!

PS. Joulukalentereista tuli tänään aivan iiiiiihanan tuoksuinen sydämenmuotoinen palasaippua (TBS) ja w7 antoi kauniin, metallisen pinkin minihuulipunan (: Molemmat tosi kivoja, ainoa häiritsevä asia on tuo punan hylsy, on meinaa tosi halvan näköinen jopa halpismeikiksi. Nooh, sisältöhän se on tärkeintä!



You May Also Like

4 kommenttia

  1. Uuuh, unohdin jo mitä siitä tulevassa kokoelmassa on. Pitää käydä kurkkaamassa.

    Onneksi kehuit paletteja, ostokseni ei ollut turha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe :D Ei toi Mountain Calling ehkä ihan lemppari itelleni ole, mutta kyllähän siellä ihan kelpo juttuja näytti olevan. Ei vaan oo sellanen fiilis että iik, miten ihania.

      Ja jooh, paletit on huippuja! Etkö oo vielä testannu vai? :D

      Poista