L'oreal Glam Bronze La Terra Healthy Glow Light Laguna

by - 26.11.16

Mo! Aivan jäätävä nimihirviö otsikossa. Tarkoitus on siis tänään puhua eräästä kesätuotteesta (tälleen joulukauden alkuun, jeah). Tätä kuitenkin saa vielä esim. Sokkarin verkkokaupasta ja varmaan vielä muualtakin, joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tuotemerkki on siis L'oreal ja itse tuote on todellakin nimeltään Glam Bronze La Terra Healthy Glow sävyssä Light Laguna. Tämä on näitä Lorkun perinteisiä kesätuotteita, joista itse en yleensä perusta. Tällä kertaa olivat tehneet perus kimalleaurinkopuuterin tilalle ihan oikein paletin, joten miksipäs ei?


Täytyy rehellisesti tunnustaa, että kyllä tämä vaan ulkonäöllään sai meikäläisen koukkuun. Näyttää jotenkin tosi kesäiseltä ja kutsuvalta. Lisäksi tässä pienessä pyöreässä muovipakkauksessa on kaikki mitä naamaan tarvitsee: kaksi eri väristä MATTAISTA(!) aurinkopuuteria, poskipuna sekä korostussävy. Ovat näköjään ratkaisseet ympyrän keskiöongelman laittamalla vaaleampaa aurinkopuuteria sitten enemmän :D Tykkään myös erityisesti tuosta kuparisenoranssista väristä pakkauksessa.


Anteeksi, että swatchit on aivan syvältä (poistin oikean swatchkuvan vahingossa ja nyrkin pöytään hakkaamisen jälkeen päätin, että otan kuvan kännykällä koska helpompaa ja nopeampaa), mutta kyllä tuosta varmaan suunnilleen saa ideaa. Elikkäs elikkäs, Tämä paletti on siis nimensä mukaisesti vaaleampi versio, myynnissä taisi olla myös hieman lämpimämpi ja syvempi medium, mutta tottakai kalpeampana tämä kylmäsävyisempi oli ehdottomasti parempi.

Poskipuna, tummempi aurinkop, korostus, vaaleampi aurinkop.

Poskipuna on tosiaankin aika kylmä pastellipinkki, sävy mitä käytän paljon muutenkin. Korostuspuuteri taas on aika pigmenttinen ja tuo lämpöä kasvoihin jo sellaisenaan. Aurinkopuutereista sen verran, että ajattelin tuon tummemman olevan ihan ok varjostuksiin ja taas vaaleampi yleisesti luomaan lämpöä, mutta kyllä tuo tummempikin on kuitenkin ihan selkeästi aurinkopuuteri eikä missään nimessä korostussävy, siihen hommaan liian lämmin ja oranssinen ehdottomasti.



Meikkikuvista huomaa, että kyllä tällä kasvot saa lämmitettyä ja varsinkin kesällä jos iho on muutenkin päivittynyt, niin mikä ettei. Onhan tämä nyt älyttömän kätevä siinä mielessä, että tässä tosiaan on kaikki. Siis jos ei kaipaa varsinaista varjostussävyä vaan kevyempi aurinkopuuterointi riittää. Ja jos ei tykkää oranssisista aurinkopuutereista ollenkaan niin silloinhan tämä on aika käyttökelvoton. En ostaisi pelkän poskipunan ja/tai korostussävyn takia, ovat kuitenkin niin geneerisiä että löytää varmasti parempia hieman etsimällä.

Nimenomaan suosittelen tätä palettia niille, jotka tykkäävät aurinkopuutereista, kaksi eri sävyä on unelmien täyttymys täydelliseen kesänaamaan, pinkki poskipuna on pop ja kaiken tämän päälle haluaa laittaa vielä korostuksen :D On kuitenkin sen verran arvokkaampi markettituote kyseessä (muistaakseni jotain 16e luokkaa kun kesällä tämän ostin) että jos käyttää tästä vain ehkä yhtä tai kahta sävyä, niin menee kyllä täysin hukkaan. Jos taas lämpöinen ja kesätunnelmainen kasvopaletti kiinnostaa, niin ihan käypä tapaus odottelemaan ensi kesää tai etelänloman meikkipussiin.

Tässä vielä viimeaikaisia ostoksia. Kosmetik4lessille tuli tehtyä isompi tilaus, sinne oli ilmestynyt uutena merkkinä L.A Girl ja otin sitten vaikka kuinka paljon uutuuksia mukaan. Lisäksi muutamat aletuotteet.


Colourpopille on taas tehty tilausta, syynä ihanat Hello Kitty -kokoelman tuotteet ja syyssetit. Hello Kitty on ehdottomasti meikän toteemieläin, joten pakko oli saada.


Ja vielä muutamat ekstrat, ihanat donitsiteemaiset tuotteet Sokoksen joulupöydistä :)


Eikun mahtavaa viikonloppua!

You May Also Like

10 kommenttia

  1. Mä olen aivan heikkona kaikenlaisiin poskipuna-bronzer-highlighter -yhdistelmäpaletteihin. Ne on niin nättejä, mutta yleensä aika tarpeettomia ainakin suuremmassa mittakaavassa. Niitä on kiva katsella ja hypistellä, mutta aika vähän tulee käytettyä oikeassa elämässä. Mutta pitäähän sitä olla jotain kaunista turhuutta, kun on niin inhottava pimeä vuodenaika meneillään. Eikös se oikeuta näitten ihanuuksien hommaamisen? Minusta ainakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä olen ehdottomasti aina kaiken turhuuksien ja itsensä hemmottelun kannalla! :D Ja totta tosiaan, minusta näiden palettien suurin heikkous on se, että näyttävät aina niin kivoilta mutta loppuen lopuksi kaikki sävyt ei tietenkään sovi kaikille eli osa jää käyttämättä tai koko paletti unohtuu kaapin perälle kun tulee jotain mielenkiintoisempaa :) Mutta ei se mitään!

      Poista
  2. Mulla tulee käytettyä Rimmelin vastaanlaista palettia. Yllätyin itsekin, miten pärjään yhdellä paletilla monta viikkoa ja vielä markettipaletilla! :D Reissuun se olisi loistava valinta.

    PS. Mitä nuo donitsisarjan jutut on? Ihanan oloisia! Varmaan tuoksuu tosi herkullisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Mullakin on ne molemmat Rimmelin kasvopaletit ja onhan ne ihan kivoja, tosiaan ihan kullanarvoisia jos haluaa vähentää reissumeikkipussia. Mut jotenkin silti aika vähän tulee käytettyä kun loppuen lopuksi sävyt on aika perusperuskamaa, aika usein kaipaa jotain muuta :)

      Donitsijutut! Tuo isompi setti sisältää neljä pientä pulloa, on käsirasvaa, vartalovoidetta ja pari suihkugeeliä, näissä on tuoksuina mm. mustikkadonitsia ja vaniljadonitsia! <3 Tuo pumppupullo on taas sitten ihan perus käsisaippuaa donitsintuoksulla. Tuo vartalosetti ei sinänsä ollut kallis, muistaakseni 12e, mutta käsisaippua oli 5e ja se on minusta aika paljon käsisaippuaksi :D Mutta ei voi mitään, se oli liian söpö jätettäväksi.

      Poista
  3. Ihana silmämeikki. Mitäs sulla on kuvissa luomilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Ihan yksivärinen meikki, Essencen Love & Sound -kokoelmasta Glastonberryä koko luomella.

      Poista
  4. Uuuh, Hello Kittyjä :3 Odotan näistä jotain arvostelua ;)

    Beauticologyllä oli CM:lläkin jotain (tai sitten sekoitan sen toiseen merkkiin), mutta oli vaan jotain vaahtokarkkia jne. ei donitseja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvostelua tulossa, heti kun saan edellisiä juttuja pois alta :'D

      Oih, mulle kyllä kelpais vaahtokarkitkin <3 Pitääpä käydä katsomassa

      Poista