Essence Midnight Masquerade

by - 11.11.16

Ihanaa perjantaita! Tänä pimeänä iltana onkin kiva vilkaista Essencen Midnight Masquerade -goottikokoelmaa! Tämä tuli myyntiin viime kuussa ennen Halloweenia ja teemana siis hyvinkin tummat sävyt ja pitsikoristelut :) Tulee ihan mieleen heidän Dark Romance -kokoelma muutaman vuoden takaa.


Kokoelmaan kuuluu kolme luomivärimonoa, voidemainen luomiväripuikko/kajal, tekoripset, kaksi ombre-huulisävyä, nestemäinen highlighter, neljä kynsilakkaa, kynsitatuointeja sekä pitsinaamio. Tekoripset näytti niin massiivisilta että tuskin mahtuu lasien taakse, jätin välistä :D Vaaleampi huulipuna puuttui K4L:ltä kokonaan eikä oikein pitsinaamiollekkaan löytynyt kyllä käyttöä...









Luomivärit on siis aivan UPEITA! Huikeita. Kauniita. Valitettavasti oma lemppari eli sininen sävy saapui kotiin pahasti ruhjoutuneena ja palasina :( Voi tätä tuskaa! En jaksa reklamoida parin euron takia, joten olkoon nyt sitten tuollainen. Ihan uskomaton pigmentti ja kauniit metallisävyt. Kaikkia olen käyttänyt kokoelman mustan basen päällä. Ruskea ehkä vähiten lemppari, koska heikoin pigmentti eikä näyttänyt niin kivalta mustalla pohjalla kuin lila ja sininen. Nämä ehdottomasti ostoskoriin!



Musta voidemainen luomiväri/kajal on myös tosi jees. Käytin tätä kaikkien meikkien pohjana ja hyvin kesti. Levittyy pehmeästi, mutta asettuu nopeasti, joten kannattaa tehdä yksi silmä kerrallaan, varsinkin jos tätä haluaa vielä häivytellä. Tämä on myös rajauksena joka meikissä, häivyttelin rajaa vähän pumpulipuikolla jotta tulisi kunnon smoky. Toimii tarkoituksessaan hyvin.




Huulipuna on sitten taas hieman pettymys. Kärjessä on kierrekorkin alla mustaa huulipunaa, joka on suippokärkisenä helppo vielä alkuvaiheessa levittää huulten reunoille. Liukuu nätisti, mutta korkin kanssa saa olla varovainen ettei möyhi tuotetta :D Sitten päälle laitetaan alemmasta osasta tummanpunainen mattahuulikiilto ja tadaa! Ah-niin-trendikkäät ombre-huulet. Kyllähän tämä hetken näyttää hyvältä, mutta todella kuivattava koostumus ja kuluu kauniina (not) palasina pois huulilta. High maintenance eikä todellakaan kuivahuulisille.



Nestemäinen highlighter on myös kiva tuote tästä kokoelmasta :) Sävy on tuollainen kylmä pinkki eikä hohtoa to-del-lakaan puutu! Voi käyttää tottakai myös vartalolle. Helppo levittää, määrällisesti aivan minimaalinen pieni pampula riittää pitkälle (swatchkuvaan tuli hitusen liikaa...). Tätä voin myös suositella.

Meikkikuvassa on silmissä sininen luomivärisävy mustan pohjan päällä sekä tietysti käytössä highlighter ja huulipuna.



Summa summarum, osta luomivärit ja highlighter. Luomiväripohja vain jos vastaavaa ei vielä löydy, on ihan kelvollinen hommaansa mutta ei tarjoa mitään uutta, jos voidemaisia luomivärejä/kajaleja jo kaapissa lojuu. Huulipuna kannattaa jättää välistä, vaikka sinänsä ihan kivalta kuvissa näyttääkin. Ei vaan ole laadultaan sellainen, että haluaisin esim. tuota vaaleampaa sävyä mistään metsästää :( Sääli, koska olin etukäteen siitä eniten innoissani!

Näihin tummiin tunnelmiin :) Ihanaa viikonloppua!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Nuo luomivärit ovat kyllä ihan killereitä;) Sinisestä sävystä tykkäisin eniten. En ole itse ombre-huulien ystävä, en vaan osaa käyttää sellaisia. Essencellä taitaa tulla uusia kokoelmia yhtenä köytenä? Pysyykö niitten perässä ollenkaan? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen sävy on tosiaan omakin lemppari, yllättävän kaunis ihan yksinäänkin! :) Ombre-huulet taas on musta todella kivoja, mutta vaatii älyttömästi vaivaa päivän aikana että pysyy hyvänä. Tämmönen tupla-tuote on sinänsä kiva, mutta laatu...

      Ja joo, Essencen kokoelmat tulee aina ryppäissä :D Nyt ei taida olla uusia ihan hetkeen tulossa.

      Poista
  2. Nuo luomivärit on hienoja! Mie tilasin vain sen violetin :D
    Pitsinaamio oli yllättäjä, sillä se on todella tukeva ja se "pitsi" on paksua, nenän kohdalla jokin vahvike tmv. Ei ole siis lörppä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Kyl kannattaa napata noi kaksi muutakin jos yhtään kiinnostaa :D

      Kiva jos se pitsinaamio oli ihan käyttökelponen mutta ei vaan tulis mulla olemaan sellaselle mitään järkevää käyttöä... :D

      Poista