Syyskuun Livbox ja viikon ostokset

by - 11.9.16

Heipähei ja sateista sunnuntaita! Viime viikolla kävin noukkimassa postista syyskuisen Livboxin ja sitäpä nyt sitten olisi tarkoitus taas vähän pureskella :) Tämähän oli "bloggaajaboksi" eli kaikki tuotteet olivat kauneusbloggaajien valitsemia. Ja tältä se näytti:


Lootassa on seitsemän tuotetta, joista kolme täysikokoisia? Tämä on vähän arvoitus koska kyllähän esim. tuo Bonacuren suihke ja Cutrinin kuivashampoo näyttävät myyntikokoisilta pakkauksilta, mutta boksin mukana tulevassa kortissa on ilmoitettu hinnat isommille puteleille. Kaksi noista on kuitenkin ihan selkeästi näytekokoja.


Olen näköjään onnistunut jättämään hiustuotteet kuvaamatta :D Joka tapauksessa mukana oli kuontalolle BC Bonacuren Moisture Kick -suihke ja Cutrinin Chooz -kuivashampoo. Ensin mainittua olen käyttänyt yhden jättipönikän verran enkä oikein havainnut mitään vaikutusta. Käytän kyllä tämän, mutta menee meh-kategoriaan. Jälkimmäinen taas on ihan mielenkiintoinen, en ole tätä kokeillutkaan. Nämä on siis minusta ainakin vähintään matkakokoisia tuotteita, vaikka kortissa lukeekin tiedot 200ml pulloille ja nämä ovat 100ml.


No sitten on pari hygienia/puhdistustuotetta. Lumenen Sensitive Touch -silmämeikinpoistoaine lähtee auttamatta kiertoon, koska en voi nestemuotoisia poistoaineita käyttää. Korresin Basil Lemon -suihkugeeli taas sitten on tästä parista se mielenkiintoisempi, kuulostaa kovin yrttiseltä :D Ihan hyvällä tavalla!


Kaksi kappaletta värikosmetiikkaa. Makiashin kynsilakka on ihan uusi tuttavuus, en kyseisestä merkistä ole koskaan aiemmin kuullut, näköjään Elloksella tätä myydään. Sain ihan kivan verenpunaisen sävyn :) Ilmeisesti näissä on jotain hajontaa ollut? Toinen on Isadoran Inliner Kajal sävyssä Blonde eli siis alavesirajaan kirkkautta tuomaan tarkoitettu kynä. Ihan jees, tällä hetkellä vastaavassa käytössä on Elite Parisin kynä, joka on kyllä kestänyt jo ikuisuuden.


Ja viimeisenä ainoa ihonhoitotuote, Dermalogican Skin Renewal Booster -tehotippa. Tämä ei siis ilmeisesti (?) ole seerumi, vaikka päivävoiteen alle laitetaankin. Joka tapauksessa meikältä on seerumi lopussa ja palkkapäivä on vasta ensi viikolla, joten ihan hyvään saumaan tuli :D Tämä lupailee kirkastaa ja tasoittaa ihoa ja sisältää kaikenlaisia tehokkaan kuuloisia ainesosia kuten vaikkapa maitohappoa ja salisyylihappoa. Testaan suurella mielenkiinnolla.

Lisäksi boksissa tuli parit alennuskupongit Dermalogicalle ja Elloksen Makiash-tuotteisiin. Ihan jees, jos oli muutenkin tekemässä tilausta jompaankumpaan noista. Tässä boksissa ei oikeastaan ollut mitään superihastuttavaa, mutta ei mitään karmeita pettymyksiäkään (hammasharjat/tahnat köhköh), joten ihan positiivinen fiilis jäi.


Ja vieläpä tähän loppuun tosiaan tällä viikolla tulleet tuotteet. Ensimmäisenä Sokoksen verkkokaupasta haalimani Urban Decayn Moondust-paletti sekä Razor Sharp -eyeliner sävyssä Fireball. Nämä on näköjään molemmat hävinneet tuolta kaupasta, mutta on ne vaan turkasen ihania. Tuo Moondustin pahvipakkauskin on niin kaunis!


Meidän Anttilaan saapui vihdoin ja viimein -50% alennus meikkeihin ja tokihan kävin katsomassa josko löytyisi mitään. Ei nyt ihan hirveästi ollut mitään sellaista, mitä ostaisin edes tuolla alennuksella mutta mm. L'orealin luomivärimonot oli sen verran kauniita että mukaan lähti. Biozellin värinaamio ja EOSin huulirasva oli myös aika hyvässä alessa.

Semmoista! Ihanaa viikonlopun jatkoa :)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Mie kävin tänään Anttilassa, vielä sieltä jotain tuli ostettua :D Huomenna menen diilausreissulle.

    Mie tilasin tämän kuun LivBoxin, mutta ei nyt oikein iskenyt. Jätin kuitenkin omaan käyttöön Korresin ja Moisture Kickin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) No harmi jos vaan kaks tuotetta koko boksista jäi itselle :D Ei oo sit kyllä tosiaankaan onnistunut!

      Poista
  2. Kävin Helsingin asematunnelin Anttilassa jo viikkoja sitten. Nyt se on jo kokonaan loppu. Mutta kyllä oli lohduttoman näköiset tyhjät hyllyt. Tuli niin surullinen olo, että oli pakko lähteä samantien pois.

    Iloisempiin asioihin:
    UD:n Moondustia on kehuttu ainakin joillakin YouTube -kanavilla. Olisi kiva kuulla mitä tykkäät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehti tässä välissä meidänkin Anttila lopettaa ja kyllähän tuo aika ankean näköinen on kun hyllyjä yms pakataan pois :( Yhden aikakauden päätös.

      Ja joo, kunhan pääsen vauhtiin Moondustin kanssa niin ehdottomasti juttua siitä! :)

      Poista