Elokuun roskiskatsaus

by - 2.9.16

Moi ja kivaa syyskuuta! Nyt on syksy sitten virallisesti alkanut ja kelitkin muuttui heti sen mukaisiksi :D Elokuu vilahti nopeasti kesä- ja sairaslomaillen, mutta myös kosmeroskaa sain kuitenkin siitä huolimatta kerrytettyä! Yhteensä 13 kpl käytettyjä tuotteita, eli tasaisella n. joka toisen päivän kulutuksella mennään.


Hiustuotteita loppui eniten. Schwarzkopfin got2b 2 Sexy Collagen Lift Effect Big Volume Mousse on ikivanha. Olen ostanut sen varmaan valehtelematta n. viisi vuotta sitten kun innostuin hiustenlaitosta ja kosmetiikasta ylipäätään. Hyvin toimi, käytin tätä kohottamaan tyveä ja rutistelemalla kiharoita. Mukavan marjainen tuoksu.

Bonacuren Miracle Oil Mist on varmasti taas kerran tuttu.

Toinen got2b-tuote on Rise 'n Shine Volume + Shine Mousse, jonka pelastin Anttilan alelaarista joskus aiemmin. Tämä oli siis koostumukseltaan suht kova vaahto, jota kähmittiin purkista sormin. Muotoiluun ja siloitukseen tarkoitettu, käytin myös tätä kohottamaan hiusten tyveä, kiharoiden rutisteluun ja hiusten pinnan silotukseen. Ihan ok monitoimituote, mutta purkkimuoto ei vaan edelleenkään nappaa.

Nuxen hunajahoitoaine oli käytössä Tampereen Tornihotellissa. Riitti pariin käyttökertaan, tuoksui ihanalle mutta kaikille hiustyypeille tarkoitettu hoitsikka ei ollut minulle tarpeeksi hoitava.


Hygieniatuotteita meni kolme. Lumenen Berry Refresh -deo-antiperspirantti oli itselleni täysi susi ja odotin koko ajan sen loppumista. Tuoksu oli hyvä, mutta ei meinannut kuivua millään eikä pitänyt mitään, kainalot oli aina märkinä. Mulla taitaa olla tätä vielä toinen versio varastoissa, itken verta.

Thierry Muglerin Cologne Invigorating Hair & Body Shower oli myös Tornituotteita. Tuoksui Muglerin klassikkotuoksu Colognelta. Oli vähän turhankin pesevä hiuksiin, mutta suihkugeelinä meni täydellisesti.

Nivean Creme Care -puhdistusliinat oli muuten ihan ok tavaraa ja sopivan hellävaraiset, mutta se kauhea tuoksu/haju! Nämä haisee perus Nivea cremeltä aivan turkasen voimakkaasti ja pitäisi naamaa pystyä hieromaan. Ei näitä voi käyttää yökkimättä, en ostaisi. Tämä näytekoko tuli Livboxista.


Meikkituotteita meni myöskin kolme. Essencen Brush Cleansing Spray oli ihan perushyvä siveltimenpesusuihke. Ei haissut pahalle ja pesuteho ok. Tätä ei kuitenkaan ilmeisesti mistään saa, joten jatkan Kicksin suihkeen käyttöä.

Lumene Natural Code Color It! -maskara sävyssä Petrol oli kuivahtanut aivan täysin, roskiin vaan.

Essencen jättiluomiväriaplikaattori oli myös jossain välissä ottanut ja kuollut, vaahtomuovi oli aivan hapertunutta. Ei harmita, koska en tykännyt tästä, oli vaan liian kova ja luomivärin levitys oli todella hankalaa, kun luomiväriä ei tullut aplikaattoriin tasaisesti. En todellakaan osta uutta.


Hoitotuotteita meni jostain syystä vain ja ainoastaan kaksi. Thierry Muglerin Cologne -vartalovoide oli myös yllätys yllätys Tornista. Aika kevyttä ja tuoksu oli sen verran miehekäs iholle jäädessään (Cologne on unisex-tuoksu), että en ihan hirveästi välittänyt, vaikka kyllähän tästä aika luksusfiilis tuli.

Essencen Love Joy Care -huuliöljy oli siitä surkea, että ostin molemmat tuoksut ja molemmista meni korkki hajalle aika pikaisesti, muovi vaan otti ja halkeili. Olen käytellyt tätä satunnaisesti ja nyt se oli sitten alkanut haisemaan AIVAN KARSEALLE. Siis ihan kuolemalle. Melkein lensi laatat, joten silloin on kyllä aika viskata tuote pihalle. Yritän nyt käyttää sen toisenkin öljyn hyvin pikaisesti, koska siitä on korkki niin risana ettei mene edes kiinni enää.


Ja viimeisenä kuun ainoa kynsituote, Essencen Ridge Filler -aluslakka. Tykkään tästä koska halpaa, helppo saada lähicarlsonilta ja toimii. Toinen pullo jo hankittuna ja käytössä, voin suositella erittäin lämpimästi kaikille.

Ja taas uutta kuukautta päin :) Ihanaa päivänjatkoa!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Tuota siveltimenpesusuihketta löytyy Kosmetik4lessiltä, itse nimittäin tilasin sitä ja sain hyppysiini tiistaina :)

    Miulla kävi sama juttu tuon Natural Coden ripsarin kanssa, kerkesin kahdesti käyttää, sitten ei enää irronnut mitään. Taisipa olla sama sävykin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, mä muistan joskus selanneeni ja sillon sitä ei ollu siellä eikä Carlsonillakaan oo niin aattelin että se on sit vissiin lopetettu :D Hyvä muistaa jos joskus tarttee akuutisti, mutta se Kicksin on ihan yhtä jees kyllä.

      Joo ei sitten vissiin oo mikään kauhean kestävä ripsari... Mulla on tuo sama vielä vihreänä, liekkö sekin yhtä heikossa hapessa :D

      Poista
    2. https://www.kosmetik4less.de/en/essence-pinselreiniger-brush-cleansing-spray.html Kuuluikos tämä meidänkin valikoimaan :O En tiennytkään, sen meikinkiinnityssuihkeen kyllä tiesin, mutta en tätä.

      Poista
    3. Ei siis tätä ei oo tainnu koskaan olla Carlsonilla :D Mutta kävin kuitenkin ettimässä!

      Poista
  2. Mäkin suhtaudun suurella varauksella Lumenen deo-antiperspirantteihin. Berry ei toiminut mullakaan. Yksi lila dödö on vielä kaapissa (en muista virallista nimeä), mutta en tiedä viitsiikö ottaa käyttöön. Liian epävarma tapaus, harmi:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin taitaa nimenomaan olla se lila varastossa. Tosi sääli kyllä koska näissä on sinänsä ihan kiva tuoksu verrattuna perusrexonoihin, mutta ei tosiaan vaan toimi :( Taidan kyllä itse silti vielä käyttää sen viimeisenkin kuitenkin pois, kun ei raaski roskiinkaan heittää.

      Poista