Helmikuun Livbox ja viimeaikaisia ostoksia

by - 10.2.16

Dodiih, nyt on jälleen aika keskustella tätä jokakuukausittaisesta skandaalinlähteestä, Livboxista. Tässä kuussa väri oli yllätys yllätys pinkki ja teemana ystävänpäivä. Lootassa oli yhdeksän tuotetta, joista kuusi täysikokoista ja kolme näytettä:


No mikäs sieltä pilkistää? Ettei vaan ois taas hammasharja ja hammastahnaa...


Voiteita oli boksissa kolmin kappalein. Doven Dermaspa Goodness -vartalovoide vaikuttaa ihan kivalta, jotenkin markettituotteeksi jopa ihan ylelliseltä. Saas nähdä.

Sanexin käsivoide on kyllä vähän mysteerituote. Sanex ei meikälle sano kyllä merkkinä yhtään mitään ja voide näyttää tylsältä. Käytetään nyt sitten kuitenkin.

Ja kuukauden Lumenena Bright Now Vitamin C -yövoide. Yövoide on kyllä aika jees, monesti kun tulee vaan noita päiväversioita. Eiköhän tämäkin jonkun saman sarjan päivävoiteen pariksi mene, on nimittäin niitä boksista tullut muutama aiemmin... :D


No mitäs ihmettä, hammastahna ja -harjahan ne siellä oli! Kuka olisi arvannut? Golgaten Max White One Optic -hammastahnaa ja kimalteleva harja. Äääääh, mä en jaksa näitä valkasevia tahnoja, kun en erityistä valkaisua kaipaa. Hammasharja nyt on sentään ihan söpö vaaleanpunaisine harjaksineen ja kimaltelevine varsineen.


Hiustuotteitakin oli pari. Richin Pure Luxury Miracle Renew CC Shampoo on melkoinen nimihirviö. CC-shampoota, tjaa-a. Ilmeisesti jotain väriä kirkastavaa tavaraa on tarjolla.

Cutrinin Chooz Anti-Frizzer -kiiltovoide on aika jees! Kokeilen ihan kaikkia hoitovoiteita ja öljyjä mitä vaan käsiini saan. Liekköhän vaan tarpeeksi vahvaa minun karvapörrölle.


Ja viimeisenä sitten nämä Sally Hansenin Miracle Gel -lakat. Tuo nude on siis värilakka ja musta päälyslakka ja ideana on, että saa geelilakkauksen ilman UV-valoa. Korkkaan nämä heti tänään testiin, pitäkää peukkuja :D

Tämä oli kyllä minusta ihan kiva laatikko vaihteeksi! Tavaraa oli paljon ja ihan mukavia tuotteitakin. Nuo hemmetin hammashygieniatuotteet vaan ei lopu sitten millään! Lemppari tästä setistä oli ehkä tuo Cutrinin hiusvoide, mutta kynsilakatkin lämmitti mieltä. Josko Livbox alkaa nousta suostaan?

Ja tosiaan, vielä näitä viimeaikaisia ostoksia :) Nämä on kasattu nyt useamman viikon ajalta, mutta eipä tavaraa siltikään ihan mahdottomasti ole. Ensin markettilöytöjä:


Ystävänpäivä-babylipsit, alelaarista löydetty Lancomen poskipuna ja Diorin viisikko, Rimmelin luomiväri ja huulikynä myöskin alella sekä Isadoran kevätkokoelmasta IHANA flamingopinkki mattahuulikynä <3 Sävy siis Vintage Pink. Käytin tuota tänään ja melko muikea oli, vaikka ulkona onkin loskainen räntäkeli. Kuvasta puuttuu tuoksuostos, Nina Riccin L'Extase -pakkaus, jossa mukana myös vartalovoide. L'Extase on ihan selkeästi YSL.n Black Opiumin ja Lancomen La Nuit Tresorin kadonnut kolmoissisar.


Ja sitten Kikotilaus! Laitoin tilausta menemään, kun tuo ihana ystävänpäiväkokoelma tuli myyntiin ja otin mukaan minituoksut, sydämenmuotoisen huulipunan ja kasvopaletin, jossa kaksi poskipunaa ja varjostusväri. Kikolla oli samaan aikaan alet, joten vähän villiinnyin ja kahmin koriin parin euron pigmenttejä yms. Että kyllä nyt on väriä kesäksi!

Nyt siirryn viettämään vapaapäivän iltaa ja toivotan ihanaa illanjatkoa teillekkin :)

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Kivan värinen viisikko!

    Kirjoittelin taannoin omaan blogiini huulirasvakoukuista ja tuli hiukan tietoa noista Baby Lipseistä. Kirjoitus on luettavissa täältä:

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2016/01/koukussa-huulirasvaan.html

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia ja boxi oli hyvä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :D Oli joo paras boksi pitkään aikaan

      Poista
  3. Onko noita ystävänpäivä Baby Lipsejä ilmestynyt montakin kappaletta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolme tais olla, yksi oli aika väritön joten jätin sen hankkimatta :) Kaikissa on kuitenkin shimmeriä.

      Poista