I Love Me -messuviikonlopun saalis

by - 24.10.15

No huhhuh, messuistakin on jo viikko! Itse kävin paikalla siis lauantaina, mikä oli kyllä yleisömäärän puolesta iso virhe. Joka paikkaan oli kovat jonot, ruuhka oli valtaisaa eikä oikein kojuihin jaksanut paneutua, kun ilman kyynärpäitä ei olisi päässyt lähellekkään :D Arvattavissahan tuo oli, mutta todellisuus iski silti vasten kasvoja. Eipä nuo messut hukkaan silti menneet, kiersin kyllä kaikki kauneuspuolen näytteilleasettajat läpi ja löytyipä muutamia mielenkiintoisia juttujakin! Lisäksi shoppasin sitten myös paaaaaljon muuta. Itse messutunnelmista en juurikaan kuvia ottanut, sillä olen sellaiseen yksinkertaisesti liian laiska, mutta etteköhän te ne ole monista muista blogeista nähneet.


Meikkipuolta messuilla oli harmillisen vähän, tuntuu viime vuoden toisinnolta eli esillä olivat lähinnä hius- ja ihonhoitotuotteet sekä erilaiset kauneushoidot ja hoitolat. Yhden mielenkiintoisen meikkimerkin kuitenkin löysin isolta pisteeltä jossa myytiin mm. Batistea ja Real Techniquesia. Absolute New York on merkkinä aivan tuntematon suuruus, mutta pigmentit näissä ovat rikkaita ja värit aivan upeita! Tuo Icon-paletti vähän harmittaa sinänsä että pakkaukseltaan se on huono naku-kopio, mutta värit ovat superkauniita ja laadukkaita. Miksei omaan tuotteeseen luoteta niin paljon, että keksittäisiin sille ihan oma pakkaus? Höh.


Ainoat muut messutulokkaat olivat sitten uuden suomalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Davvin Smoothing Eye Serum ja Real Techniquesin stippling brush edellisen Coastal Scentsin hajonneen tilalle. Tuo Davvin silmänympärysseerumi on siis saatu ja mielenkiinnolla otan käyttöön! Tämä on kuulemma erityisen hyvä aamuisin meikin alle kevyen koostumuksensa takia, rasvaluomisena kuulostaa oikein hyvältä.



Vierailin myös kieli pitkällä odottamallani Urban Decayn pisteellä Helsingin keskustan Sokoksella. Paljon oli ihanuutta, mutta erityisesti silmiini osui valtava Naked Illuminated -hohtopuuteri, toooooodella kaunis ja tulevaan juhlakauteen sopiva glittereyeliner sekä tuo luo oma luomiväripalettisi -tyyppinen ratkaisu, johon ostin kaksi nappia sisälle. Uuh, että ovat muuten kauniita duochromeja!


Myös Stockan Mac-piste oli pyhiinvaelluskohteena, lähinnä olin kiinnostunut Vamplify-huulikiilloista ja yksi lähtikin mukaan, kirkkaan pinkki sävy sen takia että sopi niin hyvin mun nykyään *gasp* pinkkeihin hiuksiin! :D Kolme Electric Cool -luomiväriä lähti myös, oi että nuokin oli niin nättejä ettei henkeä saa.


Kun nyt kerran selektiivipuolelle mentiin, niin vilautan tässä vaiheessa nämä tilaamani Narsin x Christopher Kane Illuminatin Multiple -voidestickit. Tuo pinkki on aika selkeä sokerisen suloinen poskipuna, mutta tuo lila se vasta on taikuutta O.O Hohtaa iholla nimittäin turkoosina. Sopivin varmaan highlighteriksi rohkealle naiselle...


Kicks on myös sellainen paikka jossa käyn joka kerta kotikotona vieraillessa, tulee vaan nyt olemaan hankalampaa kun Hyvinkään Willasta se on kuulemma lopetettu. MIKSI, OI MIKSI. Byääh. *niisk*. Noniin. Heidän omasta siveltimenpuhdistussuihkeesta olin kuullut hyvää ja essencen vastaava hupenee kovaa vauhtia, joten koriin vaan. Heidän noita baked-luomivärejään olen pidemmän aikaa myös ihaillut, mukaan otin sinisen version mutta kyllä se lilakin vaan houkuttelee. Tuo Make Up Storen luomiväri on sitten muuten USKOMATON! Näyttää pakkauksessa ihan yksisarvispuuterilta ja kun sitä lyö luomille, saa yhtä monivärisenä hohtavan meikin. Ei. Voi. Vastustaa.


Ostin sitten myös uuden meikkipussin joka oli kallis ja jota en tosiaankaan tarvitse mutta kun se oli niin ihanan pörröinen... :3 Mä en voi vastustaa MITÄÄN pörröistä. Tai söpöä. Siksi kämppä onkin täynnä Hello Kittyjä.


Muutaman tuotteen ostin/sain kanssabloggaajiltani. Kuva on jäätävästi rajattu, anteeksi. Löytyy Macin Toledo-kokoelman vihreää luomiväripalettia, kaksi poskipunaa sekä Calvin Kleinin Reveal-tuoksu ja vartalovoide. Noms.


Ja viimeisenä sekalainen sakki äidiltä saatuja, marketista ostettuja ja muuten vain yksinäisiä tuotteita. Lushin Night Wing oli vaan aivan pakko saada, koska lepakot. Vaikken mikään superpimeydenprinsessa olekkaan, niin lepakot vaan aina nappaa :D Sääli että tuo purkki vuotaa ihan joka paikkaan, kuinka turhauttavaa.

Semmoinen oli meikäläisen reissu ostoskuvina! Toivottavasti teillä muilla oli messuilla hauskaa ja teitte löytöjä :) Aivan mahtavaa viikonlopun jatkoa toivoopi ostosähkyinen Ine.

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Paljon kaikkea kivaa oot kyllä ostanu!

    VastaaPoista
  2. Kaikkea kivaa ja kyl la hulinaa messuilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Hyvä kun pääsi mihinkään liikkumaan

      Poista
  3. Ei kyllä tarvinnut olla yksin messuilemassa :D Viiden jälkeen alkoi olemaan jo hieman väljempää ja mentiinkin silloin sinne kosmetologiosastolle, siellä sai olla aika rauhassa.

    Kivoja ostoksia, niin messuilta kuin muualtakin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mä lähdin joskus kolmen maissa ku olin kaiken kiertäny :D Mut ehkä iltakin ois sitten ollu parempi kun aamupäivä... Ja kiitos! :)

      Poista