Essence Happy Girls Are Pretty

by - 3.10.15

Täällä taasen ja valmiina esittelemään teille essencen viimeisimmän kokoelman, Happy Girls Are Pretty -syyspläjäyksen. Kokoelman teema sinänsä on hitusen epäselvä, mutta ilmeisesti syyspastellit ja neulominen on aika lähellä.


Koko sakkiin kuuluu kaksi luomiväripalettia, kaksi supermegaohutta silmänrajauskynää, kaksi sävytettyä huulirasvaa, poskipuna, korostus&varjostus -duo, kuusi kynsilakkaa ja kynsiviila. Kynsiviila on kyllä sellainen turhake ettei toista jai jäi kyllä hankkimatta :D


Lähikuvaa koristeluista

Vaaleampi paletti

Tummempi paletti

Luomiväripaletit on molemmat viiden värin paletteja, joista kaksi vasemmanpuoleisinta sävyä on tarkoitettu liikkuvalle luomelle ja loput ulkonurkkiin. Sävyt ovat pastellisia molemmissa, mutta Happiness is... seeing you smile on selkeästi vaaleampi ja Happiness is... following your heart taas enemmän perinteisen syksyinen. Valitettavasti ensin mainitun pigmentit eivät ole kovin kummoiset, kun taas sitten jälkimmäinen on ihan kelpo tuotos!



Silmänrajauskynää on kahdessa syksyisessä sävyssä, ruskea ja harmaa. Nämä ovat oikeasti ihan TÖRKEÄN ohuita, ohuimpia rajauskyniä jotka olen koskaan nähnyt. Näillä on jo hivenen vaikeaa tehdä lähes minkäänlaista rajausta, koska kärki uhkaa katketa todella helposti ohuutensa takia. Sopii täydellisesti aivan huomaamattomaan silmänrajaukseen, jos sellaisesta tykkää.



Huulirasvat olivat sitten porukan yllättäjät! Ajattelin että näissä ei varmaan pigmentti päätä huimaa, mutta kappas vaan, kyllähän väriä vaan irti saa! Vaaleampi on sävyltään murrettu pinkki, tummempi taas ruskean marjainen. Tuntuu hyvältä huulilla, ihanan pehmeitä <3 Suosittelen lämpimästi!



Joka kokoelmaan tarvitaan essencen mielestä myös surkea poskipuna ja tässähän tämä nyt sitten tällä kertaa on. Niin on söötti ulkoapäin neulekuvioineen ja sydämineen, mutta ei tästä mitään väriä irtoa. En voi suositella kenellekkään, onneton tuotos. Hävettäisi, jos olisin itse tälläisen julkaissut.



Ja viimeisenä vielä tämä mielenkiintoinen korostus+varjostus -duo. Korostuspuoli on melkoisen glitterinen persikan sävy, joten jos kimallusposket eivät ole juttusi niin voit antaa suosiolla vaan olla. Varjostuspuoli ei ole ihan täydellisen matta vaan hitusen satiininen, mutta toimii hyvin jopa näin vaalealla iholla olematta liikaa oranssinen tai tumma. Oikein näppärä pakkaus siis!

Meikissä olen käyttänyt vaaleamman luomiväripaletin vaaleimpia sävyjä, ruskeaa silmänrajauskynää, kasvotuotteita sekä vaaleampaa huulivoidetta. Kuten näkyy, aikas luonnollinen ilme taas kerran. Liekkö kokoelman tarkoitus siis antaa oikeastaan onnellisuuden kaunistaa? Mene ja tiedä.






Kaiken kaikkiaan mukava, suloinen ja tyttömäinen setti syystavaraa. Vaaleampi luomiväripaletti ja poskipuna olivat melkoisia susia, mutta muuten kaikki ovat ihan käyttökelpoisia tuotteita. Essencen seuraavaa kokoelmaa saa vielä jokusen aikaa odotella, joten akuuttiin essence-himotukseen voi huoletta hankkia nämä :)

Aivan mahtavaa viikonlopun jatkoa teillekin!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Huulivoiteet ovat kauniit! Ja miten voi olla taas näin huono poskipuna... Essencen laadunvalvontaan olisi kiva tutustua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on todella kaunis varsinkin toi vaalea mikä mulla on huulilla :) Ihastuin totaalisesti! Mä luulen vähän että essence on kuitenkin suunnattu aika nuorelle yleisölle pääasiassa, niin ei oo haluttu mitään kauhean pigmenttistä tehdä, mut on toi nyt kuitenkin ala-arvonen vaikka menis ihan alottelijallekkin :D

      Poista