Memebox: F/W Natural Makeup (ja ostoksia)

by - 24.5.15

Heiiii! Kuka muistaa Memeboxit? Minulla olisi vielä muutama esiteltävänä... :D Haluan näistä mahdollisimman pian eroon että saisin nuo laatikot pois tuolta olkkarin nurkasta ja tuotteet käyttöön. Memeboxejahan ei enää varsinaisesti saa, mutta aasialaista/korealaista kosmea löytyy kuitenkin verkkokaupoista/ebaysta.


Tämä boksi oli siis teemaltaan viime syksyn ja talven luonnollista meikkiä. Toooosi ajankohtaista joo. Sinänsähän luonnollinen meikki ei nyt varmaan ihan kauheasti vaihtele vuodenaikojen mukaan että menkööt. Kuusi täysikokoista tuotetta, minusta aika loistodiili! Ja meikkejä <3



Ekana ddungin huulipuna sävyssä Elegance Beige. Söpö hylsy, tosi halvan oloinen puna. Muistuttaa ulkoisesti ihan jotain Markwinsin/The Color Workshopin kuivimpia halpispunia. Tässä on kuitenkin muikeasti pigmenttiä eikä loppuen lopuksi edes tunnu iholla kuivalta! Värisävy tosin ihmetyttää, ei ole minusta beigeä nähnytkään, ennemmin joku tiilenpunainen. Muita sävyvaihtoehtoja oli Peach Orange ja Pure Peach.


No niin, mitäpä olisi Memeboxi ilman BB-voidetta. Tällä kertaa se oli Leporemin Perfect Whitening Blemish Balm. Valkaiseva, ihanaa. Tässä on UV-suoja ja jonkinlaisia anti-age ja heleyttäviä ominaisuuksia. Jeesjees, käyttelen kyllä.


Söpössä pakkauksessa oleva kimalteleva primeri: LadyKin Close Up Decuple Shimmering Primer. Oioi, tämä on varmasti ihana :)



DD'ell Stay Forever Gel Eye Pencil sävyssä Espresso. Aika perus tummanruskea väri, tosin hyvin pehmeä ja liukuva koostumus. Loistava pigmentti. Tämä vaikuttaa semmoiselta, josta saa helposti sumutettua smoky eyen.



Mustaevin Color Powder Starlight Opal. Purkillinen kimallusta. Voi käyttää luomivärinä, sekoitettuna irtopuuteriin tai meikkipohjaan korostustuotteena sekä huulikiillon kanssa. Luulen, että itse käyttelen tätä mahdollisesti silmämeikin päällä tuomaan kimallusta, ei tästä oikein luomiväriä kyllä millään saa enkä jaksa ruveta mihinkään sekoitushommiin.


Ja viimeisenä Tonymolyn Delight Circle Lens Mascara sävyssä Clear Circle. Väritön maskara! Voi käyttää sellaisenaan nakuripsille tai ripsivärin päällä tuomaan kiiltoa ja lisävolyymiä. Laitoin tämän jo meikkipussiin vakiovarusteeksi, rupean varmaan käyttämään tätä jonkinlaisena top coatina. Toivottavasti toimii!

Kyllä tästä minusta sai rahoille vastinetta, mutta pientä miinusta siitä, että kaikki tuotteet olivat melko perusperussarjaa. Ainoastaan tuo väritön ripsari oli vähän spesiaalimpi. Varmaan aika moni kuitenkin jo omistaa primerit, meikkipohjat ja ruskean rajauskynän... Mutta joo, tykkäsin kuitenkin lootasta!


Ja loppuun vielä vilautus tämän viikon ostoksista :) Olen vieraillut Sokoksella, Anttilassa ja Sittarissa sekä tilaillut ekat Macini Stockan verkkokaupasta <3 Tuo upea sivellin oli vaan pakko saada, hinnasta viis! En ole sitä vielä päässyt testailemaan, mutta pääsee heti käyttöön kunhan saan sen pestyä. Sokokselta mukaan nappasin Guerlainin aurinkopuuteri+poskipuna -combon puoleen hintaan, aaaaa niiin ylellinen! <3 Ihastuin myös YSL:n uusiin metallisiin voideluomiväreihin, joista valitsin vihreän sävyn itselleni. Meikkipitoiset ostokset siis tällä viikolla!

Oikein ihanaa illanjatkoa ja alkuviikkoa teille ihanuuksille :)


You May Also Like

4 kommenttia

  1. Miullekin tuli tuommoinen kimalluspurkki jossain boxissa, ei tarvinnut purkkia edes avata kun kädet jo kimalteli :D
    Jokaisella boxilla taitaa olla aina ns. vakiotuote, joka on melkein joka boxissa. Lovelulalla on ne palasaippuat ja LookFantasticilla tulee aika tiuhaan rajauskyniä (omassanikin boxissa semmoinen oli).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja Livboxilla naamarasvat :D Mistäköhän ilmiö johtuu. Liekköhän saavat halvimmalla tai jotain?

      Poista