Viime kuun yhteenveto ja viimeaikojen ostokset

by - 13.6.15

Hei ystävät! Joo en tosiaankaan ole kuollut, vaan työskennellyt aivan hemmetisti :D Olin viime viikonloppuna reissussa ja viikot teen iltavuoroa eikä yhdeksän jälkeen oikein enää jaksa/ehdi bloggailla. Mutta niin paljon olisi kuitenkin kerrottavaa! Aloitetaan viime kuun yhteenvedosta elikkäs roskat ja lempparit. Onhan se hyvä päästä niidenkin kimppuun näin puolessavälissä kuuta...


Kasasin kaikki roskat tuohon sohvalle :D Näyttäisi olevan 17 kpl!


Rasvoja loppui eniten ja sen lisäksi ymppäsin vielä mukaan yhden yksinäisen suihkugeelin. Doven Purely Pampering sheavoin ja lämpimän vaniljan tuoksuisena oli ihan ok koostumukseltaan ja tehoiltaan, mutta tuoksu alkoi oksettaa loppua kohden PAHASTI. Lisäksi purkki oli hankala, kun tavaraa oli sisällä vielä vaikka kuinka, mutta pumppu ei siihen enää päässyt käsiksi. Tuskaa. En osta enää uudelleen, liian iso mötkö.

Lumene Labin korjaava yövoide haisee aika kauhealta, mutta toimii ihan hyvin omalla ihollani. En kyllä ostaisi täysikokoista, voiteessa saa olla jotain spesiaalimpaa.

Oriflamen My Red -vartalovoide. Tuo My Red on siis Demi Mooren tuoksu, en tykkää yhtään Demi Mooresta enkä tästä voiteesta :D Ihanan pehmeä ja kermavaahtomainen koostumus ja oli ihan hyvä iholla, mutta haju oli kaamea. KAAMEA. En tiedä oliko tämä lähtenyt jo pilaantumaan mutta aika pistävä ja hyi. Eieieiei enää koskaan.

Hajukatastrofien jälkeen onneksi hellin nenuani I Love... Strawberry Swirl -suihkugeelillä. Hyvältä tuoksui <3

Acon Sun Ceart SPF 30 -huulirasva tuli Livboxista viime kesänä ja nyt oli aika käyttää se pois. Oikein kiva huulivoide ja suojakerroin huippu :) Voisin ostaa kesäksi uudelleen.

Ja kaksi pientä käsivoidenäytettä, Urtekram ja L'occitanen. Ei näistä oikeastaan muodostunut mitenkään erikoista kuvaa, aika peruskamaa. Havaitsin tosin, että sheavoin tuoksu ällöttää minua edelleen, joten en tuota L'occitanea ainakaan enää ostaisi :D


Yksi tuoksu ja meikkejä. Moschinon Glamour oli aivan iiiiihana suolainen kevättuoksu <3 Ostin tämän kirpparilta ja valitettavasti oli tuossa talven aikana sitten mennyt pilalle. Päätin, etten enää osta tuoksuja kirpparilta koska en voi tietää, miten edellinen omistaja sitä on pitänyt. Ja EDELLEENKIN MUISTUTAN, että niitä tuoksuja ei sitten säilytetä siellä kylppärin kaapissa! Tuoksut menevät pilalle kosteudesta ja lämpötilanvaihteluista.

H&M:n Green -eyeliner oli ihanan metallinen mintunsävy ja jo pari vuotta vanha. Loppui/kuivui joten pois vaan. Ei ole saatavissa perusvalikoimassa.

W7:n Absolute Lashes -maskara, pakkaukseltaan kopio Too Facedin Better than Sex -ripsarista. Muuten oikein mukava tapaus, mutta varisteli niin hemmetisti. Ei siis sopinut minulle. Eipä tämä maksakkaan kun kolmisen euroa ja tämän sain vielä lahjoituksena :D

Ikäloppu Wet n Wildin Mega Liner sävyssä Brown loppui/kuivui myös, joten heippa. Ihan hyvä lineri kyllä oli!


Kynsikamoista ei varmaan tarvitse edes selitellä. Cienin asetoniton kynsilakanpoistoaine on parasta, Wild & Mildin neljän euron perusaluslakka uusi vakkari ja Seche Vite nyt vaan legenda.


Ja hiuskamat! Yllätys, että tällä kertaa ovat näin loppupäässä :D Cutrinin Curlism Curl Refresher oli kyllä ihan jees. Jos laittoi märkään tukkaan niin kyllä korosti kiharoita aamuksi ja kuiviin hiuksiin rutistelemalla sai myös kiharoita. Toisaalta taas ei yhtään tarpeellinen tuote, koska hyvä hiusöljy saa luonnonkiharani myös korostettua. Ilmeisesti tämä onkin lopetettu tuote ja eipä siinä mitään.

Got2ben Oil-licious Styling Oil oli muuten ihan jees, mutta jouduin hinkkaamaan tätä hiuksiini ihan järjettömät määrät, että pörrökutrit pysyisivät kurissa. Saatoin laittaa pari pumppausta aamulla herätessä, pari ennenkuin lähden töihin ja iltapäivällä ennen virallisia valokuvia jouduin vielä laittamaan kaksi. Eäääh. Kului aika äkkiä.

John Friedan Frizz Ease Dream Curls -hoitoaine oli kyllä totaalipettymys. Ei tehnyt hiuksille mitään ja oli tosi ohuttakin, verrattuna siihen mitä kiharoiden, pörröisten hiusten hoitoaineen PITÄISI olla. Pöh. En osta enää.

Puhhuh, siinä loppuneet! Suosikit kasasin näin yhteen kuvaan, elikkä mitä käytin toukokuussa eniten:


Lempparituoksu oli Moschinon L'eau Cheap & Chic, Chanel No 5:n pikkusiskoksikin kutsuttu ihanan aikuismainen ja ladylike kukkaistuoksu. Täydellinen töihin, kesähäihin, virallisiin tilaisuuksiin yms yms. Mahtava. Sääli, että tämä on lopetettu :(

Lemppariluomiväri oli tuo Elfin 32-paletti, silmänrajaukseen Laveran Black ja Yves Rocherin Noir -kajaali, huulilla Elite Parisin nudepuna Love in Paris, korostukseen Markwinsin kosmetiikkajoulukalenterista tullut irtokimalluspuuteri ja poskipunana essencen Rock Out!! -kokoelman Global Icon.

Ja sit hei vielä ostokset! Jaksaa jaksaa! Tässä on nyt kaikenlaista kertynyt nurkkiin viimeisen parin viikon aikana ja olin tosiaan ihan shoppailureissulla elämäni ensimmäistä kertaa Tampereella Taikan vieraana. Reissun päätös ja kohokohta oli Stockalla MACin pisteellä ja joo, sinnehän rahaa upposi. Mut noh, tässä on!


Ekana kaikenlaista markettikamaa. Takana piilossa on Palmoliven suihkugeelejä, joita sai sittarin euron päiviltä... noh, eurolla :D Got2ben hiusten tyveen suihkutettava volyymimuotovaahto oli niin mielenkiintoinen, että nappasin mukaan ihan lähimarketista. Myöskin Lumenen naamarasvaa sai sittarista alennuksella, aurinkosuihkeet kesän tarpeisiin perus- ja urheiluversiona sekä Garnierin herkän ihon misellipuhdistusliinat. MIKSI LÖYSIN NÄMÄ VASTA NYT!? Niiiin pehmeitä ja tehokkaita, en luovu näistä koskaan <3


Viime palkkapäivänä BeautyBaysta tilattu Stilan Strawberry Cream poskipuna + aurinkopuuteri -combo. Niiiin söpö :) Viime kesän limited editioneita, aion tilata vielä toisenkin, persikkaisen sävyn.


Markettimeikkejä. Anttilassa oli aika paljon Rimmeliä poistolaarissa, esimerkiksi kaikki Apocalipsit. Ovat sitten kai häviämässä :( Lorkku hankittu Carlsonilta.


Reissuostoksia Yves Rocherilta ja The Body Shopilta! Meiltähän tuo YR hävisi Joensuusta, joten ihan kiva päästä sielläkin pitkästä aikaa käymään. Mukaan lähti Monoi Eau des Vahines -tuoksu, joka oli lähes kopio Guerlainin Terracotta -tuoksusta, jota käytiin myöskin haistelemassa. Ei todellakaan ollut 80e arvoinen, joten tämä saa kelvata :D Oranssinvärinen kajaali oli myös superpäheä. TBS:ltä myöskin tuoksuja, silmänympärysstickki ja parit meikkituotteet.


Kaikenlaista sekalaista mitä Tampereelta löytyi :) Kicksistä Viva la Divan Eye Candy -luomiväripaletti -25%-alekupongilla ja talon oman merkin huuliprimeri, H&M:ltä Taikan suosittelema highlighteri(:D), Tokmannilta Rimmelin alehuulikynä ja Stockalta Max Factorin aleluomiväri.


Ja sit hei ne Macit <333 En ollut mitään erikoista suunnitellut ostoslistalle, vaan napsin sellaisia mitä tuli vastaan ja miellyttivät silmää. Sain myös oikein hyviä suosituksia, varsinkin tuo Prep + Prime -suihke on HUIPPU! Meikä näyttää ihan freesiltä vielä työpäivän jälkeenkin yheksältä illalla. Parasta. Ihanat pinkit huulipunat ovat Candy Yum Yum ja Saint Germain, glitterposkipuna Please Yourself, luomiväri Smutty Green ja Toledo-kokoelmastakin ehdin napata vielä silmänrajauskynän Designer Purple. Paljon olisi vielä tehnyt mieli haalia, mutta alkoi tulla jo budjetti vastaan :D Pikkupurkit sisältävät näytteitä.


Ja lopuksi vielä essencet, jotka löysin Järvenpään Tokmannilta (yhyy, muh Tarjoustalo). Siellähän siis on ei yksi, vaan KAKSI metriä essenceä, toisin kuin Joensuussa josta löytyy vain se yksi. Tosin kalliimpiahan nuo Suomessa ovat, joten taidan jatkossakin tilata suosiolla K4L:ltä.

Puuh puuh. Olen ainakin itse puhki tämän kirjoitusurakan jälkeen :D Toivottavasti saisi nyt vähän paremmalla tahdilla blogattua, ettei menisi ihan höpöksi. Tänä aikana kertyneiden kuvienkin purkaminen kamerasta oli parin tunnin homma.

Eipä muuta kuin oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille!

You May Also Like

9 kommenttia

  1. Miusta olisi kiva, jos Essencen hintataso olisi sama täällä meillä kuin Saksassa, tosin lakat maksaa melkeinpä samanverran täälläkin. Saa nähdä, joko syksyllä Carlsonillekin tulee eka TE, kun Nudet menee Tokmanneihin. Sittenpä päästäänkin jo samaan rytmiin, tosin miekin tilaan jatkossa Kosmelta TE -kokoelmat, eilenkin pistin tilaten, kun huomasin molemmat uudet kokoelmat siellä :D

    Mie pääsen tämän kuun lopussa käymään Kicksissä, kun suuntaan Lahteen miittiin, jee! Toivottavasti sieltä jotain löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, toi kabukikin oli esimerkiksi euron enemmän kun K4L:llä :D Muissa sitten vähän vähemmän hintaeroa. Tilailen kuitenkin joka tapauksessa sieltä nuo kokoelmatkin esim. Luulempa että suomesta tulee hankittua vaan sellaisia juttuja mitkä ei netissä näytä oikein miltään (niinku nuo huulikiillot) mutta on livenä tosi kivoja :D Ja joo, mäkin tilasin eilen ne kokoelmat!

      Kicksissä on nyt aletkin vielä :D Saas nähä josko ens viikolla reissussa kävis vähän niitä haistelemassa.

      Poista
    2. Joo, sain sen alesähköpostin ja olin heti katsomassa mihin asti ne on, onneksi miitti on 27. päivä ja alet taisi olla 30.6 asti. Tosin Kicksin clubiin en enää kuulu, kun se aikaraja meni kauan sitten umpeen.
      Carlsonilla oli Apocalipsejä kanssa siellä alelaarissa, kun eilen kävin vilkuilemassa :D

      Poista
    3. Oho, ai ne on sielläkin päätyneet laariin. Pitäis varmaan katsoa mitä multa löytyy ja ostaa sitten puuttuvat sävyt vielä kokoelmiin :D

      Poista
  2. Nakkaan sua haasteella, toteuta tai jätä toteuttamati :-)

    http://cutesyxoxo.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
  3. Heippa! Tilasitko viime viikon perjantaina ne uudet le:t kosmetik4lessilta? Itse tilasin enkä oo vieläkään saanut sitä viestiä, että ne olisivat lähettäneet ne. Yleensä tuolta on viikossa jo kotiin tullu tilaukset. Onko sulle jo lähtehnyt tulemaan se tilaus? Mietin että uskaltaisinko jo ottaa yhteyttä sinne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tilasin, enkä ole itsekkään saanut niistä minkäänlaista merkintää, että ovat lähteneet :) Sain kuitenkin tuossa viikolla heiltä viestiä, kun olivat huomanneet pakkausvaiheessa että eräs tuote jonka tilasin, oli ehtinyt loppua. Yleensä heiltä kyllä tulee edes jonkinmoista viestiä tilauksen kulusta mutta joskus on käynyt näinkin, ettei kuulu mitään, paketti vaan ilmestyy :D Itselleni kestää sen viisi päivää K4L-tilauksen tulla perille, joten odottelisin ensi viikkoon ja jos ei ala kuulua, niin sitten yhteyttä :)

      Kerran mun piti pyytää seurantakoodi erikseen kun eivät sitä automaattisesti lähettäneet eikä pakettia alkanut kuulua. Kävi ilmi, että se oli lojunut meidän postissa jo viikon ja ilmeisesti posti hukannut sen paketti-ilmoituksen... Tosi jees.

      Poista