Kesäkuun Livbox ja jättikasa saapuneita

by - 25.6.15

Heipodei! Toivottavasti juhannus meni kaikilla kivasti, itse olin reissun päällä viettämässä landejussia grillaillen ja rentoillen, oli aika jees. Iltavuoroa on taas pukannut, joten kesäkuun Livboxinkin saan vasta nyt esiteltyä :D Apua. Nojoo. Kaiken kaikkiaan lootassa oli kahdeksan tuotetta, joista kuusi varsinaisia ja sitten kaksi vähän hassua ekstraa. Minusta oikein muikea saalis! Kokonaiskuva boksista unohtui, höhö, joten aloitetaan ihan kamoista.


Boksissa tuli kolme vartalotuotetta. Ekana kuvassa on Rexonan Maximum Protection Confidence, elikkäs antiperspiranttia pukkaa. Tämä on deodorantiksi aika kallis, kympin luokkaa, joten vaikuttaa jo sen perusteella tehokkaalta :D Vaikkei dödö nyt ihan mielenkiintoisin tuote olekkaan, kokeilen mielenkiinnolla.

L'occitanen Verbena -suihkugeeli miniversiona. Njoo, eiköhän tuo mene. En ole vielä avannut ja haistellut mutta en ole turhan nirso suihkugeelien suhteen :D

Ja sitten iiiiihana tuote, Herbinan mansikantuoksuinen body mist <333 Tykkään! Minullahan on jo se suklaantuoksuinen versio, mutta on tämä mansikkakin kiva. Pitänee kai jossain vaiheessa se melonikin napata... Tämän tilalla oli joillekkin Rimmelin kynsilakka mutta pakko sanoa, että olen tyytyväinen että sain ennemmin tämän.


Yksi ainoa pakollinen naamarasva, Bernard Cassieren sitruuna-minttu mattafluidi. Öö mikä ihme fluidi. Oisko neste mitään? Muttakun tämä on voide. Jonka nimi on fluidi eli neste. Da fuq. Noo aivan sama, eiköhän tämäkin naamaan uppoa.


Ja sitten vielä meikkituotteet, joita oli jopa kaksi (2) ! Kubissin kivipuuteri ja Lumene Natural Coden Eye Intensifier sävyssä Pearly Taupe. Kubiss on siis Suomeen vastikään rantautunut superhalpismeikkimerkki. Vaikuttaa aika perus puuterilta, tulee käytettyä. Tuoksusta ovat monet valittaneet, minusta tämä haisee ihan joltain ysärimeikeiltä :D Lumene NC:n kynää olen jo käyttänytkin, tosi pigmenttinen ja levittyy pehmeästi. Sääli, että sävy ei käytössä juuri mustasta erotu.


Ja ekstrat... Ei saa nauraa! Minusta nämä on ihan kivoja :D Rakkolaastareita ja hampiharjoja tarvitsee aina, eipähän tarvitse olla niitäkään ihan heti ostamassa.

Kuten jo sanoin, tykkäilin boksista :) Kaikkea kivaa ja käyttöön tulevaa oli mukana, sellaista turhaketta tai plääh-kamaa ei ollut ollenkaan. Jeesjees!

No sitten hei olisi näitä ostoksia ja muita tulokkaita. Näitä on kertynyt viimeisen parin viikon ajalta taas niin hemmetisti, että turha edes yrittää pakata näitä samaan kuvaan (olivat pitkin sohvaa, ei mahtunut istumaan). Milläs sitä edes alottaisi... Vaikkapa Kosmetik4Lessin tilauksella:


Elikkäs essencen uusimmat kokoelmat Arriba! ja Nauti Girl. Kuvasta puuttuu Arriban punainen huulikiilto Red Corazon. Pinkki versio vaikutti vähän turhan läpikuultavalta, joten jätin väliin. Tilasin myös pari poskipunaa tuolta suht tuntemattomalta Uma-merkiltä, mutta toinen (poskipunahelmet) oli myyty loppuun ja huomasivat asian vasta pakkausvaiheessa. Kiitti vaan. Ehkä ensi kerralla sitten.



Tämä söpö I Love...:n kassi on houkuttanut minua Anttilassa jo vaikka kuinka kauan. Niiiiiiin lutuinen pullea laukku! Onhan siellä toki tavaraakin: käsirasvaa, vartalovoita, vartalokuorintaa, -suihketta ja suihkugeeli. Jees! En vielä tiedä mitä tuolla laukulla teen, mutta johonkin esille se on laitettava.


Taika lähetteli minulle taas ylijäämävarastojaan ja meikkipuolen näette tässä. Elfiä, Kubissia, Wettistä... Ihan huippu oli kuitenkin tuo Isadoran Perfect Peach -poskipuna kevään nudekokoelmasta :) Olen miettinyt sen ostamista varmaan joka kerta kun kuljen sen ständin ohi mutta mutta... No nyt se on minun <3 Kiitos!


Myös muutamia vartalotuotteita :) Tuo aerosoli on tuoksuvaahto! Haisee vähän tuoksuvärikynille, joita oli lapsena... Buahaha.


Mimosalta ostin sitten ison kasan Body Shopin tuotteita ja pari ekstraa. Ihan pilkkahintaan lähtivät ja on taas meikällä vartalonkosteutusta isot kasat :D


Kävin eilen vähän shoppaamassa Sokoksen alepöytää. Selepuolella oli semmoisia herkkuja tarjolla, että oksat pois <3 En voinut vastustaa Diorin viisikkoa Candy Choc, poskipunaa Dazzling Sun ja voidemaista luomiväriä sävyssä Olympe. Kaksi ensimmäistä -30% alessa ja viimeksi mainittu -40%. Olihan tuo aleprosentti vielä vähän pieni, mutta kun Candy Chocia ja Dazzling Sunia oli pöydässä vaan yhdet kappaleet niin... Junou. Huulipunat ovat Goshia, kaikki alessa myöskin. Tuo musta boksi on Make Up Storen setti!


Katsokaa <3 Mukana on yksi High Tech Lighter sävyssä Venus (voi käyttää korostuksena kasvoille, huulikiiltona tai huulimeikin alla, luomivärinpohjustajana...), kolme Microshadow-luomiväriä sävyt Spellbinding, Choco D'or ja Muffin, eyedustit Goddess ja Lady, Cover All -peitevoide sävyssä Blue, huulikiilto sävyssä Sea ja Cybershadow-luomivärit Cosmic ja Bloom. Mikä löytö! Tämän alkuperäinen hinta oli 89e, mutta tässä kappaleessa oli -50% tarra. Oi onnea!


Ja vikana vielä sekalaisia tuotteita. Myös Body Shopin alen kävin katsastamassa, nappasin iiiiihanan persikantuoksuisen vartalosuihkeen ja kuparisen luomivärin. Huulipunat ovat Avonin kaksipuoleisia, essencen geelieyelinerin mustana sain äidiltä kun ei kuulemma saanut sitä pestyä pois silmistä ja Lorkun silmänrajauskynä vaan oli niin ältsyn makea, että maksoin normaalihinnan mukisematta. Sitä ei muuten kovin usein tapahdu.

No siinäpä näitä taas oli :D Essencen Arriba! -kokoelmasta on jo kuvat valmiina, joten sitä sitten seuraavaksi tarjolla!

Oikein ihanaa aurinkoista torstaipäivää kaikille :)

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Tykkäsin myös livboxista vaik en saanu bodymistiö
    Kaikkea kivaa oot ostellu ja saanutkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Huippulöytöjä on tosiaan tullut tehtyä.

      Poista
  2. Tosi kivoja ostoksia + muita saatuja taas! Odottelen mielenkiinnolla mielipidettäsi noista Essencen kokoelmista. Voin sitten itse päättää, että kannattaako ostaa vai ei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Onneksi ainakin Arriba on tulossa ihan pian! Näin pikku paljastuksena voin kertoa, että poskipunat kannattaa ainakin unohtaa...

      Poista
  3. Aika hyvä munkki käynyt tuon MUSin kanssa :O Mie en löytänyt mitään kivaa, kun odotin, että ne vanha kuosiset olisi ollut isommassakin alessa.. Loccitane tuoksuu taivaalliselle, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan huippu! Niitä oli vaan yksi kappale siellä alepöydässä, riemusta kiljuen otin matkaan :D Hyvä kuulla että ei oo ihan karsea toi suihkari, sit sen käyttöä voi jo jännityksellä odottaakkin :)

      Poista
  4. Ihania tuotteita! MUS setti näyttää niin kauniilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joooo siis tosi kiva setti kaiken kaikkiaan! Luomivärit on ihania ja sit vielä vähän ekstraakin.

      Poista